S-a retras? Rusia pune ISIS pe fuga: 158 de raiduri aeriene in 24 de ore – VIDEO

Distribuie!by ISIS a suferit pierderi importante in ultimele 24 de ore, fiind devastata de peste 158 de raiduri aeriene ale aviatiei ruse. In atacuri au pierit in jur de 100 de militanti ai organizatiei teroriste, anunta Express. Atacurile au fost efectuate in regiunea Homs si vin dupa ce fortele guvernamentale […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

avion


ISIS a suferit pierderi importante in ultimele 24 de ore, fiind devastata de peste 158 de raiduri aeriene ale aviatiei ruse.

In atacuri au pierit in jur de 100 de militanti ai organizatiei teroriste, anunta Express.


Atacurile au fost efectuate in regiunea Homs si vin dupa ce fortele guvernamentale siriene au recuperat orasul antic Palmyra din mainile Statului Islamic.

Fortele siriene sustinute de aviatia rusa au castigat teren in fata ISIS, recuperand orasul Al-Amiriyah, dupa lupte violente.


loading...

 

Sursa:

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Concluzie oficială: Produsele făcute de aceleaşi firme pentru Europa de Est sunt mai proaste decât cele pentru Vest
Magda Vasiliu, prezentatoare TV: Avem infractori, violatori, talhari in libertate, pentru ca, vezi Doamne, ne sanctioneaza Bruxelles-ul… De ce nu intereseaza pe nimeni drepturile bolnavilor din spitale?
Iohannis A REFUZAT referendumul pentru familia naturală, IGNORÂND 3 milioane de semnături, dar a fost convins de 50.000 de manifestanți
Tactica intentionata de rupere a tarii: Transilvania va fi legată prin autostradă de Budapesta, dar nu de București
Din România s-au furat păduri în valoare de 36 de miliarde de euro! Pădurarii spun că s-au furat, în total, 120 de milioane de metri cubi de lemn, în valoare de 36 de miliarde de euro, adică jumătate din datoria externă a României în acest moment!
EXCLUSIV / Nevastă de vânzare pentru 3.000 de euro. Româncele care devin ”biletul spre Europa” pentru refugiați.
Cadou de Centenar: BBC a realizat un reportaj despre defrișările masive din România- Străinii jefuiesc România extraordinar de mult!
Dezvăluire Şoc. Ponta: am fost obligați de UE sa integrăm zona de Vest a Țării cu Ungaria Cehia și Slovacia. Când vă spuneam, că se lucrează din greu la regionalizarea, federalizarea și la dispariția statului național numit România nu ne credeați.
Iohannis, care a negociat înfierea a 20 de copii ( cine știe câți neoficial) și doamna Viorica Dăncilă, care a înfiat un copil să-i fie mamă și mamă i-a fost!
În timp săracii pot lucra și pe 2 lei pe lună, Guvernul acordă ajutoare de stat către multinaționale în valoare de peste 83 milioane de euro. Doar în ultimul an, corporațiile au primit aproape 100 de milioane de euro de la buget
DEZVALUIRI-SOC despre CRISTINA GUSETH: Am vazut-o in spirale MISA, alaturi de domnul Ciolos
Ghita: Kövesi si Coldea lucreaza pentru un serviciu secret strain| Sunt dovezi ca Kövesi a plagiat| Iata probele!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite