S-a vandut santierul naval Mangalia la olandezi | pentru ce au muncit si rabdat oamenii in comunism? Ca sa pierdem chiar tot?

Distribuie!by   Pentru ce au rabdat parintii si bunicii nostri in comunism? Sa se dezvolte o industrie, o infrastructura care sa ramana mostenire copiilor lor. Iata ca strainii au pus “laba” pe un nou obiectiv in Romania, iar romani sclavi pe bani de nimic.   Prin această achiziţie, Damen îşi […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Pentru ce au rabdat parintii si bunicii nostri in comunism? Sa se dezvolte o industrie, o infrastructura care sa ramana mostenire copiilor lor. Iata ca strainii au pus “laba” pe un nou obiectiv in Romania, iar romani sclavi pe bani de nimic.

 

Prin această achiziţie, Damen îşi va întări activităţile internaţionale de construire şi reparare de nave. Compania olandeză deţine în România şantierul naval Galaţi.


 

Autorităţile de concurenţă din România au aprobat deja preconizata tranzacţie. Mai mult, se desfăşoară întâlniri constructive cu Guvernul român privind viitoare cooperare în Mangalia şi dezvoltarea industriei navale româneşti, a informat Damen.

 

Daewoo-Mangalia Heavy Industries SA a fost constituită în ianuarie 1997 ca o societate mixtă româno-coreeană, cu un capital social de 103,92 milioane dolari, din care 53 milioane (51% din acţiuni) aparţinând Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering Co. Ltd. şi 50,92 milioane dolari (49% din acţiuni) aparţinând societăţii Şantierul Naval 2 Mai Mangalia.


S-a vândut șantierul naval de la Mangalia. L-au luat olandezii

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite