Sa ajunga un arab sa dea ordine in Romania? Sa subjuge poporul roman care s-a luptat cu musulmanii secole intregi si sa le puna pumnul in gura?

Distribuie!by   Daca un roman se afla intr-o asemenea pozitie in Palestina si dadea astfel de ordine, ca crestini peste musulmani ce se intampla? Il linsau frati buni! Iata ce spun reprezentantii firmei care a inchiriat pe banutii oamenilor care au copii vatamati de vaccinuri, bannerul de informare despre vaccinuri: […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Daca un roman se afla intr-o asemenea pozitie in Palestina si dadea astfel de ordine, ca crestini peste musulmani ce se intampla? Il linsau frati buni!

Iata ce spun reprezentantii firmei care a inchiriat pe banutii oamenilor care au copii vatamati de vaccinuri, bannerul de informare despre vaccinuri:


 

Ministerul Sanatatii, Anaf, Dsp, Anpc, Politia, Primaria au facut tot felul de controale la firma care ne-a inchiriat LEGAL panoul publicitar. Institutiile statului fac presiuni IMENSE ca sa ne fie dat jos acest panou din Brasov (si nu numai pe acesta, ci toate). Nota: Deja l-au dat jos
Prin aceste panouri dorim sa ne exercitam dreptul la libera exprimare si dreptul la informare, drepturi garantate de Constitutia Romaniei.
Comentati in continuare pe pagina lui Raed Arafat, de unde a pornit toata aceasta prigoana!
#josCenzura
#vremLiberaExprimare
#proInformare
#proAlegere
#NuVaccinariiObligatorii

loading...

 

Initierea in domeniu masonic luciferian cu distinctia de Cavaler al Legiunii de onoare, pentru bunele rezultate: depopularea , vaccinare, vanzari de organe , vanzarea rezervei de sange , ritualuri satanice, etc !
Asta va vrea binele .. si se pare ca este ministrul sanatatii din umbra !!!
Un palestinain, asta va controleaza sanatatea ? Un sas este presedinte , un var mason al regelui este seful BNR , si multi alti alogeni si zilieri prin partide.. intelegeti ? Nu intelegti , desigur ca nu ? Toate partidele cand e vorba de vaccinare , cipare, depopulare , monarhie sunt la comun de accord ! Toti sunt masoni anticrestini depopulationisti


 

 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite