Sa mai ai incredere in ei cu privire la vaccinuri? Colcaie viermii pe pacienti, dar pe hartie e totul perfect

Distribuie!by Mizerie, gandaci, instalatii ruginite, toalete insalubre, cearsafuri rupte si saloane cu mucegai, larve care colcaie pe pacienti sau sapun dezinfectant care trebuie… dezinfectat – se intampla toate in spitalele romanesti, iar imaginile arata cat e de bolnav sistemul sanitar din tara noastra. Medicii si pacientii s-au plans deopotriva de conditiile din spitale. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Mizerie, gandaci, instalatii ruginite, toalete insalubre, cearsafuri rupte si saloane cu mucegai, larve care colcaie pe pacienti sau sapun dezinfectant care trebuie… dezinfectat – se intampla toate in spitalele romanesti, iar imaginile arata cat e de bolnav sistemul sanitar din tara noastra.

Medicii si pacientii s-au plans deopotriva de conditiile din spitale. Paradoxal, pe hartie, totul e aproape perfect. Un studiu al Ministerului Sanatatii arata ca pacientii sunt multumiti sau foarte multumiti de calitatea serviciilor din spitale.

Timp de jumatate de an, anul trecut, pacientii au completat aproape 74 de mii de chestionare, care masurau gradul de satisfactie a romanilor fata de serviciile medicale de stat. La initiativa lui Nicoale Banicioiu, ministrul Sanatatii de la acea vreme, chestionarele au fost distribuite in spitale in perioada iunie-decembrie 2015.


  • 97,3% dintre pacienti sunt multumiti sau foarte multumiti de calitatea serviciilor din spitale;
  • 96,1% dintre pcienti au fost multumiti sau foarte multumiti de timpul de asteptare pe holurile spitalelor;
  • 94,5% dintre pacienti s-au declarat multumiti sau foarte multumiti de curatenia din spitale

Tot in 2015, Guvernul condus de Victor Ponta propunea legalizarea si impozitarea “plicului” pentru medici, masura care a fost primita cu nemultumire profunda si replici taioase si din partea medicilor, si din partea pacientilor, care denuntau “o spaga legalizata”. Cu toate acestea, studiul facut anul trecut de Ministerul Sanatatii arata ca doar 0,7% din pacienti admit ca li s-a cerut “direct sau indirect” spaga in spital.

loading...

Rezultatele acestui studiu sunt scandaloase, in contextul in care sistemul sanitar romanesc a fost zdrucinat din temelii de o serie de probleme grave, de la criza dezinfectantilor la scandalul de la Spitalul de Arsi, cel mai recent scandal care a lovit Sanatatea.


In perioada in care au fost completate chestionarele, in spitalele din tara noastra au fost internati aproape jumatate de milion de pacienti.

Potrivit rezultatelor, cam 1 din 8 pacienti din totalul celor internati spune ca situatia din spitale e aproape perfecta. Doua explicatii logice putem gasi: fie rezultatele sunt false, fie pacientii – care se plang, si pe buna dreptate, de conditiile din spitale – nu au fost sinceri cand au completat aceste chestionare.

ABERATIE, aberatii, s.f. 1. Abatere de la ceea ce este normal sau corect. 2. Ceea ce este inadmisibil, absurd; absurditate, ineptie, prostie.

http://www.ziare.com/stiri/spitale/aberatia-zilei-colcaie-viermii-pe-pacienti-dar-pe-hartie-e-totul-perfect-1429513

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite