Sa profitam de terorism: GERMANIA – camere video cu RECUNOASTERE FACIALA

Distribuie!by Autorităţile germane au efectuat o primă evaluare a rezultatelor unui proiect-pilot de supraveghere a spaţiilor publice cu ajutorul camerelor video cu recunoaştere facială pentru identificarea persoanelor căutate de poliţie şi în special a teroriştilor, informează joi agenţia EFE. ‘Monitorizarea video este foarte importantă pentru a clarifica delictele a posteriori’, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Autorităţile germane au efectuat o primă evaluare a rezultatelor unui proiect-pilot de supraveghere a spaţiilor publice cu ajutorul camerelor video cu recunoaştere facială pentru identificarea persoanelor căutate de poliţie şi în special a teroriştilor, informează joi agenţia EFE.

‘Monitorizarea video este foarte importantă pentru a clarifica delictele a posteriori’, a declarat ministrul german de interne Thomas de Maiziere, venit joi în gara berlineză Sudkreuz, unde a fost implementat pentru un test acest proiect-pilot.
El a amintit că actualele camere de supraveghere doar înregistrează imagini fără să permită dezvăluirea identităţii persoanelor, în timp ce prin tehnica recunoaşterii faciale se poate confirma în numai câteva secunde dacă cineva se află pe o listă cu persoane căutate.
Ministrul german de interne a recunoscut totodată că ‘fiabilitatea’ acestei tehnologii este ‘foarte importantă’ şi a semnalat că ‘marja de eroare’ va fi decisivă în dezbaterea privind avantajele şi dezavantajele implementării extinse a acestei tehnici în spaţiile publice.
Aceste elemente sunt avute în vedere în proiectul-pilot început pe 1 august şi experimentat pe o durată de şase luni în gara Sudkreuz cu ajutorul a circa 300 de persoane care s-au oferit să participe ca voluntari.
Primele rezultate provizorii după patru săptămâni de probe, efectuate în zilele senine de vară, arată că sistemul funcţionează cu o ‘exactitate surprinzătoare’, dar mai trebuie să vedem cum se comportă această tehnologie în condiţii mai puţin prielnice, adică noaptea, în zilele obscure sau atunci când o persoană poartă ochelari de soare, o şapcă ori altceva pe cap, a indicat ministrul Thomas de Maiziere.
Referindu-se în acest context la ameninţarea teroristă, care de altfel a motivat elaborarea proiectului pentru camerele video cu recunoaştere facială, oficialul german a spus că, în urma recentelor atentate din Spania şi Finlanda, aceasta ‘rămâne ridicată, nici mai mult, nici mai puţin’.
‘Evident că avem nevoie de măsuri de securitate adecvate’, a mai spus el, subliniind însă că trebuie căutate soluţii de sporire a securităţii care să nu determine şi o schimbare a modului de viaţă al populaţiei.


loading...

Sa profitam de terorism: GERMANIA – camere video cu RECUNOASTERE FACIALA

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Era o mândrie să fii marinar înainte de 1989. Cu o flotă puternică şi cu navigatori care arborau cu demnitate pavilionul tricolor, ţara noastră avea sute de vapoare pe toate mările şi oceanele globului.
Doctorița cu dispensarul în valiză | O doctorita eroina din Romania merge sute de km prin zone rurale sa faca consultatii cu o tehnologie ultraperformanta!!!!
Un grup de romi TERORIZEAZĂ orăşelul unde s-a filmat serialul DALLAS
Ce credeți suntem sau nu colonie? Soția unui înalt ofițer din Armata SUA ajunge ministru în România în Guvernul Ciolos/Soros. Ministrul Mediului, Cristiana Pașca-Palmer, este soția unui oficial al Administrației SUA.
Medicamentul Nurofen, retras de la vânzare. Cum erau înșelați clienții
Ce si DE CE ascunde IOHANNIS atatea secrete despre consilierul SCUTARU?
Medicii ginecologi din Timișoara au decis să spună NU avorturilor. Nu doar în Săptămâna Mare
Prinţesa Diana despre membrii familiei regale britanice: “Ei nu sunt oameni, ci reptile!” Ea urma să dezvăluie lumii secretele oribile despre Illuminati şi reptilieni! De aceea, a fost ucisă!
Bolnavii din Sânpetru, condamnați la moarte sub conducerea Iohannis
Sebastian Ghiţă, înregistrare de ultimă oră. Declaraţii uluitoare care aruncă în aer scena politică VIDEO
Incendiu la Londra: Regina Elisabeta, cea mai bogata femeie din lume, capul francmasoneriei mondiale, face apel la unitate
‘Suntem în al Treilea Război Mondial, unul neconvenţional!’ Declarație făcută la București
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite