Sacrificiile de sange si de copii facute in cinstea lui Baal, Moloh, Satan, de Paste

Distribuie!by Romania face parte si ea parte din ritualul de sacrificiu masiv de sange si de copii prin numarul mare de avorturi in aceasta perioada, Romania fiind pe primul loc in Europa la intreruperi de sarcina. Mai multe cititi aici: http://www.puppe.ro/?p=3782 Un savant evreu, Ariel Toaff, fost sef al Catedrei de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Romania face parte si ea parte din ritualul de sacrificiu masiv de sange si de copii prin numarul mare de avorturi in aceasta perioada, Romania fiind pe primul loc in Europa la intreruperi de sarcina. Mai multe cititi aici: http://www.puppe.ro/?p=3782

Un savant evreu, Ariel Toaff, fost sef al Catedrei de istorie a poporului evreu (adica khazar), de la Universitatea Bar lan (Israel), a demonstrat in cartea sa publicata la Romana “Pastele sangelui”, ca:
“Grupuri de evrei, ultraortodocsi (n.ed. acei evrei care nu il recunosc pe Iisus), foloseau sange real in diferite ritualuri si mai ales la fabricarea azimei (pasca) de Paste”.
Dupa aceste afirmatii, profesorul Toaff a fost imediat condamnat de Consiliul Rabinic din Italia, din care face parte si… tatal sau (fostul rabin-sef al evreilor din Roma si unul din conducatorii evreimii europene). El declara: “am facut o cercetare istorica, fara idei preconcepute”, lucru foarte rar in lumea unor persoane religioase si demn de admirat.
Ariel Toaff argumenteaza ca:
“anumite grupuri de evrei foloseau sange in diferite ritualuri, asa ca nu toate acuzatiile inti-evreiesti (n.ed. n-a folosit termenul fals “antisemit”) au fost inventate, subliniind importanta sangelui in ritualul Pastelui evreiesc.”
Aflam, stupefiant, ca procese de omor ritual au avut loc “si la inceputul timpurilor moderne”.
Cea mai veche atestare documentara in acest sens, de condamnare a unor evrei pentru omor ritual dateaza din anul 1114 (Norwich – Anglia).
Mai pricepe si altceva:
“Acuzatia de omor ritual si folosirea sangelui copiilor crestini la fabricarea azimei de Paste a motivat numeroase pogromuri si acte de vandalism anti-evreiesti in Evul Mediu.”


De pilda, adoratorii zeului reptilian Baal/Bel/Nimrod din Canaan, Babilon si Fenicia (zone semite) practicau sacrificii umane sai acte de canibalism (levitic cap. 26, vers. 29) in numele lui Moloh, despre care John Milton in “Paradisul Pierdut” scrie:
“Moloh, cumplitul rege, pătat de sânge
Rezultat din sacrificii umane şi de lacrimile părinţilor.
Ţipetele copiilor trecuţi prin foc, în onoarea idolului lor hidos,
Au rămas neauzite
Din cauza bătăilor în tobe şi a zgomotelor”
Baal (Domnul sau Conducatorul), zeul suprem al canaanitilor si fenicienilor, era considerat “datatorul de viata” (vezi sa nu), in timp ce Moloh era distrugatorul ei. Copiind ritualurile fenicienilor si ale canaanitilor, cartagienii (in fapt, fenicienii) atuncau copii in cinstea lui Baal, zeul soarelui si al focului, in gropi incinse modelate dupa chipul lui Baal/Moloh. Data de 19 aprilie corespunde unui ritual satanic legat de Zeul focului, Baal sau Moloh, prin care acesti “oameni” considera razboiul un ritual al varsarii de sange.
Cati ati auzit de Masacrul de la Waco, din data de 19 aprilie 1993? Ei bine acolo, in acea data speciala pentru satanisti, 80 de oameni au fost lasati sa arda de vii, iar FBI-ul a interzis pompierul sa stinga incendiul. Acesta este un urias scandal din SUA care n-a putut fi inchis niciodata, iar vinovatul principal a fost si ramane Bil Clinton.

Nu a fost niciun fel de “coincidenta” data de 19 aprilie. Canaaniti – ebraicii erau profund implicati in practica sacrificiilor umane si de animale, orcat de mult ar incerca astazi istoricii lor sa nege acest lucru, avem texte antice care demonstreaza asta si reprezinta o dovada spulberand orice incercare amuzanta a lor de a nega. Satanistii din ierarhia “evreiasca” moderna continua sa practice aceleasi ritualuri, fara ca majoritatea oamenilor evreilor sa stie.
Legende despre sacrificarea copiilor de catre evrei fanatici in timpul Pastelui evreiesc au o baza reala, daca tinem seama de semnificatia acestei sarbatori. Anumite documente din secolele VIII-VII i.e.n., atesta ca Israelitii isi ardeau copiii in focuri sacrificiale aprinse in Valea Ghehionului, in afara Ierusalimului. Cum s-ar spune, copiii era “trecuti prin foc” (n.tr. “Passed over” – trecuti prin; in limba engleza, termenul pentru Pastele evreiesc este Passover), fiind sacrificati in onoarea reptilienilor Moloh/Baal.
In Vechiul Testament abunda povestile despre sacrificii ale oamenilor si animalelor. In ipoteza ei extrema, dogma evreiasca este prin excelenta sacrificiala, cum scrie si in Talmudul rasist si xenofob. Templele evreilor erau in realitate ABATOARE in care erau sacrificate si ucise continuu animale, caci doar nu va asteptati sa fie vegetarieni si sa aiba respect pentru animale!
Uciderea rituala a animalelor de azi la evrei – dupa traditia zeilor reptilieni!
Priviti (daca va tine inima) cum isi ucid evreii animalele in ziua de astazi. Carnea nu este considerata Kosher decat daca animalul a fost ucis prin taierea gantului si lasat pana cand tot sangele s-a scurs din el.
Liniile genealogice ale Fratiei Babiloniene au avut grija ca vechile ritualuri sa se pastreze nealterate, iar elita conducatoare din zilele noastre sacrifica copii si le bea sangele, exact asa cum se proceda in Antichitate.
Un exemplu in acest caz reprezinta Clubul Bohemian Grove, din Nordul Californiei, unde membri Iluminatilor se intalnesc anual intre 21-22 iulie. Alex Jones a fost singurul jurnalist care s-a infiltrat acolo si a reusit sa filmeze pe camera un ritual de ardere a unui om, fiind o premiera absoluta in lumea jurnalismului, iar documentarul sau a facut inconjurul Planetei, iar un membru Bohemian Grove, nu s-au sfiit sa-i zica: “te urasc pentru asta”.


loading...

Este un exemplu de satanism ancestral, ce nu este nici de acum o suta de ani, nici de doua sute de ani, ci din vechime, din perioada sumero-babiloniana. Mulţi sceptici se întreabă cum pot fi acoperite toate aceste abuzuri şi crime comise de satanişti. Ei ar trebui să ţină cont mai întâi de toate de felul oamenilor implicaţi în aceste acte.
David Berkowitz, criminalul în serie din New York cunoscut sub porecla de Fiul lui Sam, a mărturisit că a făcut parte dintr-un grup de satanişti care a orchestrat toate crimele sale. Într-o scrisoare adresată unui preot, Berkowitz spune:
„… acest grup practica un amestec de tehnici satanice, inclusiv învăţăturile lui Aleister Crowley şi Eliphas Levy [un alt satanist notoriu]. Era un grup orientat în întregime către vărsarea de sânge… Doctrinele sale sunt un amestec alcătuit din religia druidică antică, învăţăturile ordinului Golden Dawn, magie neagră şi o sumedenie de alte practici ilegale şi neortodoxe…
Sataniştii sunt oameni neobişnuiţi.
Ei nu sunt nişte ţărani ignoranţi sau analfabeţi. Din rândul lor fac parte medici, avocaţi, oameni de afaceri şi, în general, cetăţeni foarte respectabili… Nu sunt în nici un caz un grup de oameni neglijenţi, capabili să facă greşeli. Sunt extrem de ascunşi şi îi leagă dorinţa comună de a face rău. Aleister Crowley a fost cel care a spus: ‚Doresc să comit blasfemii, crime, violuri, revoluţii, tot ce este mai rău pe lume”.
Scrisă în anul 1929 cartea “Teoria si practica magiei”, explică motivele care justifică moartea rituală şi de ce băieţii foarte mici sunt victimele ideale:
„Magicienii din antichitate credeau că orice fiinţă vie reprezintă un depozit de energie, care depinde cantitativ de mărimea şi starea de sănătate a animalului, iar calitativ de mentalul şi de caracterul său moral. Atunci când animalul moare, energia sa este eliberată brusc. Cel care doreşte să facă o lucrare spirituală de bună calitate trebuie să îşi aleagă victima cu cea mai mare atenţie, astfel încât să obţină forţa cea mai pură şi mai puternică. Victima cea mai perfectă cu putinţă este un copil de sex masculin, absolut inocent şi înzestrat cu o inteligenţă nativă cât mai mare”
Brian Desborough afirmă că prima biserică creştină din Britania a fost stabilită pe Insula Wight şi nu la Glastonbury, după varianta oficială. Bisericile creştine, cel puţin cele de la început, erau situate în puncte importante ale vortexului, deoarece înlocuiau religia „păgână”. Astăzi insula Wight este loc sacru pentru satanişti din cauza importanţei sale în reţeaua energetică globală. Autorul Mark Amaru Pinkham relatează că în vechime se numea „Insula Dragonului” şi ar putea fi „vortexul pivotai” din reţeaua de nord a planetei. Straniu este că aici s-au descoperit multe oase de dinozaur care sunt expuse într-un muzeu nou înfiinţat! Satanismul înregistrează o creştere pe această insulă şi implică nume faimoase din insulele britanice, cât şi personaje importante din afaceri, politică, poliţie, justiţie şi servicii sociale. Insula Wight are două faţete diferite (este cunoscută şi ca Insula Luminii). Una se vede şi alta nu. Cea vizibilă este un extraordinar peisaj terestru şi marin, frumuseţe care m-a atras de mulţi ani.
Cealaltă, invizibilă, este într-adevăr foarte întunecată. Insula are o reţea francmasonică extinsă, fapt uimitor pentru o zonă cu numai 125.000 de locuitori, reţea cu care m-am confruntat în repetate ocazii în anii ’80, în timpul unor dispute legate de protecţia mediului, când francmasonii trăgeau sforile unui proiect de construire a unor clădiri ce le-ar fi adus o adevărată avere. Dar de atunci, cercetările mele despre manipularea lumii au avansat cu încă zece ani şi chiar mai mult până am realizat ca secretele întunecate de pe Insula Wight erau mult mai adânci decât ce ştiam la vremea aceea. Aceasta este una dintre capitalele satanice ale Marii Britanii. In acelaşi timp, această frumoasă insulă, care ar trebui să fie un loc minunat, are cele mai mari rate de sinucidere şi depresie din Marea Britanie.
De ce? Din cauza intensităţii mari a energiei negative în care trăiesc oamenii, produse de desele ritualuri satanice realizate în punctele de vortex, care pun în rezonanţă câmpul energetic al insulei cu frecvenţa celei de-a patra dimensiuni. Iată ce fac Iluminaţii prin crearea şi menţinerea unei închisori vibraţionale, care deconectează oamenii de la nivelurile superioare ale fiinţei. Pe insulă există multe centre ale acestei reţele satanist-pedofile, inclusiv o mare casă la ţară, unde copiii sunt aduşi la petrecerile lor, fiind violaţi de către oaspeţi. Alte centre rituale sunt un yacht-club şi un hotel pe malul mării, dar nu numai. Urma’ de calcar care înconjoară „Insula-diamant” pare şi ea foarte importantă pentru satanişti.
Acum câţiva ani, un lucrător local a relatat pentru Nexus Of The World, cel mai bine vândut ziar britanic de duminică, despre teribilele ritualuri şi sacrificii satanice de pe insulă şi participarea la acestea a francmasoneriei, a politicienilor locali, a celor din administraţia locală, a proprietarilor de hoteluri şi a altor oameni de afaceri.1 Cu toate acestea nu s-a făcut nimic, şi totul a fost muşamalizat.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite