Săftoiu, sluga-harpie dresată de SOROS, îi vrea la beci pe părinţii români care nu îşi vaccinează copiii!

Distribuie!by Săftoiu, sluga-harpie dresată de SOROS, îi vrea la beci pe părinţii români care nu îşi vaccinează copiii! – de Ninel PEIA (deputat român 2012-2016) Păziţi-vă, români! Penelistei Adriana Săftoiu i-a trecut ceva prin cap. Ceea ce, în cazul ei, nu e rar de loc. Ca de obicei, este vorba despre […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Săftoiu, sluga-harpie dresată de SOROS, îi vrea la beci pe părinţii români care nu îşi vaccinează copiii! – de Ninel PEIA (deputat român 2012-2016)

Păziţi-vă, români! Penelistei Adriana Săftoiu i-a trecut ceva prin cap. Ceea ce, în cazul ei, nu e rar de loc. Ca de obicei, este vorba despre un rahat de mari dimensiuni. Gonită cu flegme de lângă copacul înţelepciunii alias Traian Băsescu, cârpa lui SOROS a primit ordin să pupe-n cur Big Pharma. Şi, ca orice sclav din neam de slugi, o face cu atâta sârg încât ar trebui premiată drept “cel mai util idiot din spuma idioţilor utili”. Muierea în cauză, în loc să se preocupe de menopauza ce-o ameninţă cu ţăcăneala temporară, emană pestilenţial-totalitare iniţiative de corecţii legislative. La finele acestor rânduri veţi putea citi propunerile nenorocitei în cazul Legii vaccinării obligatorii. Pe scurt, femeia ce se crede prelungirea voinţei lui SOROS vrea închisoare de 10 sau 25 de ani pentru părinţii care nu îşi vaccinează copiii. Cu mintea şi sufletul unui comisar komiternist de altădată. Mai că-mi vine să-i spun doamna Ficior, sau doamna Vişinescu.


După cum se vede, săftoaica, devenită iubitoarea moaştelor lui I. C. Brătianu peste noapte, decuplată de la sursa de inteligenţă care era mintea fostului soţ, s-a aruncat în vâltoarea ideilor, plictisită de cât a mimat gândirea în fotoliile din Parlament. Şi din haznaua gândirii absolutiste a pescuit şi ea un mormoloc ghebos care are potenţialul de a deveni un monstru îngrozitor. M-aş ruga să o ierte Dumnezeu, că nu ştie ce face, dar acţiunea acestei dame prea sună a comandă de la SOROS şi Big Pharma ca să o şi fac. Şi ce ar fi putut naşte o minte îmbâcsită de mizerii sorosiste asezonate cu pestilenţele rămase de la Băsescu dacă nu o aberaţie antiumană. Culmea, creatura împodobită ilegal cu fustă face parte din Comisia pentru Drepturile Omului şi tocmai ea propune pedepse uluitoare pentru nonvaccin, încălcând chiar dreptul omului de a dispune de propriul corp. Şi asta într-o eră în care se merge spre umanizarea pedepselor, spre reabilitare şi reintegrare, spre raţiune şi nu spre bici şi ghilotină…

O fi trecut femeia şi în simbria ISIS, că prea îi urăşte pe părinţii din România.

Deci, ca un bufeu uriaş, gingaşul suflet liberal a luat-o rapid pe urmele Elenei Ceauşescu, dispreţuind şi negând capacitatea de discernământ a părinţilor români, preferând să-i salveze de ei înşişi, plasându-le încă o sabie a lui Damocles deasupra capetelor deja încovoiate de alte şi alte decizii tâmpite ale unor aleşi, copii fidele ale inutilei Adriana Săftoiu. Ameninţarea aberantă a unor ani de închisoare vomitată de furtuna din minţile viciate ale unei exponente a clanului Maţe-Fripte. Fripturista de altădată s-a ajuns în vârful plopului şi crede că poate să şi zboare.

Cât ţi-ai luat, mamaie, de la Big Pharma, sau ai făcut-o moca, ca fraierele, din mare dragoste mare?

loading...

Vedeţi cât de uşor se poate face rău, de la adăpostul Casei Poporului? Oare cine a votat-o pe fosta trompetă a lui Băsescu, astăzi trotinetă a lui SOROS, ca să ajungă acum să aibă asemenea propuneri îndreptate împotriva onor electoratului? Prin ce demonice calcule a ajuns să împută scaunele Legislativul României cu vânturi ONG-istice? Cum reuşim oare să fim reprezentaţi de astfel de harpii pline până la refuz de venin şi fiere?

Dacă ar fi conştient de potenţialul ideatico-criminal al acestei comunistoide, Ludovic Orban ar trebui să-i ceară demisia din PNL până nu o să le citească liberalilor pe la şedinţe din pildele lui Stalin şi din lucrările congreselor PCR.
Dar, oare de ce, nu a inventat ea nişte amendamente care să-i pedepsească pe producătorii de vaccinuri atunci când acestea fac rău sau chiar omoară, în unele cazuri? Oare ce pedepse ar merita ăştia, Săftoiu Adriana, deputat liberal şi mamă de băiat? Dar ce vă întreb eu pe dumneavoastră care sunteţi preocupată numai de bunăstarea Big Pharma, călcând în picioare drepturile părinteşti ca şi alţi vânduţi fără de ţară?

Pe de o parte, e bine că v-aţi dat arama pe faţă, românii trebuie să ştie cine şi-a vândut sufletul, ca să ştie că oricând îşi poate vinde şi Neamul, şi Ţara, căci conştiinţa vă zace acum într-un sertar din biroul scârnei de SOROS!

Ninel PEIA (deputat român 2012-2016)

P.S. – Iată amendamentele propuse de harpia cu faţă umană:
Articol nou – art.72 indice 1:
„(1) Neasigurarea la timp, în cantitate insuficientă și de calitate corespunzătoare a vaccinurilor obligatorii, nerespectarea procedurilor stabilite pentru efectuarea serviciului medical de vaccinare, precum și refuzul vaccinării obligatorii, fără certificarea contraindicației de vaccinare prevăzută în art.22, dacă fapta a avut ca urmare punerea în primejdie gravă a dezvoltării fizice, intelectuale sau morale ori vătămarea corporală a copilului sau răspândirea unei boli infecto-contagioase, se pedepsește cu închisoarea de la 3 la 10 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.
(2) Dacă fapta prevăzută la alin.1 a avut ca urmare moartea copilului, pedeapsa este închisoarea de la 12 la 25 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.
(3) Fapta prevăzută la alin.1 săvârșită din culpă se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.
(4) Fapta prevăzută la alin.2 săvârșită din culpă se pedepsește cu închisoarea de la 3 la 10 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.”

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite