Samsung confirmă că angajații săi fac leucemie și tumori pe creier și își CERE SCUZE

Distribuie!by După 11 ani de procese și negocieri între compania coreeană și o parte din angajați, respectiv familiile acestora, Samsung și-a prezentat în mod oficial scuzele legat de bolile contractate și decesele ca urmare a condițiilor de lucru din propriile fabrici, informează News.ro. Scuzele oficiale au făcut parte din înțelegerea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
După 11 ani de procese și negocieri între compania coreeană și o parte din angajați, respectiv familiile acestora, Samsung și-a prezentat în mod oficial scuzele legat de bolile contractate și decesele ca urmare a condițiilor de lucru din propriile fabrici, informează News.ro.
Scuzele oficiale au făcut parte din înțelegerea la care cele două părți au ajuns în urma unui proces de mediere. Co-președintele Kim Ki-nam a făcut o plecăciune în cadrul unei conferințe organizate vineri la Seoul pentru a exprima regretul personal și al companiei pe care o reprezintă.
Samsung se scuză pentru faptul că nu a oferit condițiile necesare în fabricile sale de cipuri și LCD-uri pentru a evita îmbolnăvirea și decesul unora dintre angajați.
Acordul presupune și plata de compensații pentru toate incidentele petrecute începând cu 1984 în fabricile companiei. Un exemplu cinic este calcularea unei compensații în valoare de 132.000 de dolari pentru un angajat îmbolnăvit de leucemie.
Compensațiile convenite acoperă avorturile și bolile transmise urmașilor.
Leucemia și tumorile pe creier sunt unele din afecțiunile contractate de angajați în legătură directă cu condițiile de lucru din fabricile de LCD-URI și semiconductori.
Lupta în instanță a început în 2007, când tatăl unei angajate Samsung care a decedat din cauza leucemiei a refuzat înțelegerea propusă atunci de gigantul coreean.
De atunci, câteva zeci de angajați Samsung s-au organizat pentru a cere pe cale legală condiții mai bune și compensații. Unii dintre aceștia au rămas fără capacitatea de a munci în urma muncii, existând exemple în care angajații au fost nevoiți să-și vândă casele pentru a plăti spitalizarea.
https://www.activenews.ro/externe/Samsung-confirma-ca-angajatii-sai-fac-leucemie-si-tumori-pe-creier-si-isi-CERE-SCUZE-153604

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Ceausescu viziteaza o ALIMENTARA in Bucuresti 1989: dovada video ca blocarea alimentelor era pusa de securitate, care lucra de cativa ani la comanda straina
De ce se împuţinează românii. Soluţii pentru oprirea declinului demografic
UN MARE MIRACOL! CE SE INTAMPLA DACA FACI SEMNUL CRUCII DEASUPRA MANCARII?
John Lilly: Creatorul bazinului pentru eliminarea simţurilor
REȚEAUA SOROS. BANI „ALBI” pentru POLITICIENII și ONG-urile care se implică în VIAȚA POLITICĂ DIN ROMÂNI.. Zdrențele Sorosiste: Klaus Iohannis, Dacian Cioloș, Mihai Răzvan Ungureanu, Sandra Pralong, Cătălin Drula, Cristian Ghinea, Violeta Alexandru, Mungiu Pippidi, Nicușor Dan, Clotilde Armand, Liviu Mihaiu, (Bau) Victoria-Violeta Alexandru,Cristina Guseth, Gabriel Petrescu,Mihai Dragoș, Edmond Niculuşcă, Sorin Ioniţă, Vladimir Tismaneanu, Neagu Djuvara, Elena Calistru, Dinu Zamfirescu, Laura Ştefan, Mihnea Berindei , Virgil Ierunca si Monica Lovinescu….etc.
Insemne sataniste depuse la altarul de la club Colectiv: 666 – In the dark side we trust” (Credem in partea intunecata)
La Vatican exista o scrisoare prin care regele Carol isi cere scuze ca a topit tablitele de aur din vremea Dacilor | avea nevoie de bani pentru constructia Pelesului
Declaratie incendiara a unui fost sef al Armatei Romane: Populatia Romaniei este atacata cu arme psihotronice din interiorul tarii iar in marile piete publice din Bucuresti sunt amplasate dispozitive anti-rascoala VIDEO
Apartenenta la masonerie a presedintelui Iohannis- vrem spitale nu loji masonice subventionate de guvern
O româncă a fost aleasă viceprimar al Berlinului
Coranul si islamismul sunt opuse Bibliei si sunt creatia VATICANULUI, iata de ce:
Actiunea fundamentală de a ierta: calitatea absolut necesara pentru a evolua
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite