Satanismul și masoneria din castelul bântuit al lui Hașdeu au împins-o pe directoare să se spânzure

Distribuie!by Fara Hristos si credinta, in fata atator entitati malefice ca si cele pe care le gazduia acest castel, simbologie masonica si instrumente de vrajitorie, este foarte greu sa supravietuiesti sanatos la cap si in pace. Locuitorii Campinei din vremea lui Hasdeu erau satui de energiile negative pe care aceasta […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fara Hristos si credinta, in fata atator entitati malefice ca si cele pe care le gazduia acest castel, simbologie masonica si instrumente de vrajitorie, este foarte greu sa supravietuiesti sanatos la cap si in pace. Locuitorii Campinei din vremea lui Hasdeu erau satui de energiile negative pe care aceasta cladire oculta le emana si doreau distrugerea edificiului. Pe frontispiciul castelului gasim piramida si ochiul masonic, B.P Hasdeu fiind un mason de mare clasa, a dezvaluit ca a practicat fatis spiritism si invocare de demoni pentru a comunica cu mortii, mai exact cu fiica sa care decedase prematur.

Surse apropiate de anchetă au precizat că Jenica Tabacu a fost găsită spânzurată în locuinţa sa din Câmpina, în cursul zilei de vineri. O rudă apropiată a făcut descoperirea macabră.  Nu se ştie, deocamdată, care a fost motivul pentru care a decis să recurgă la acest gest. Cine a fost Jenica Tabacu Din 1995 şi până în 1998, Jenica Tabacu a fost muzeograf la instituţia de cultură pe care avea să o conducă de la finele anilor ’90 şi până în prezent.


loading...

Aproape toată cariera, Jenica Tabacu s-a axat pe studiul operei şi al vieţii savantului Bogdan Petriceicu Haşdeu, dar nu a ignorat nici activitatea culturală a fiicei acestuia, Iulia. În 2006 a devenit doctor în filologie „Magna cum laudae“ cu tema „Viaţa şi activitatea lui B.P. Haşdeu între anii 1888-1907“. În prezent, Jenica Tabacu era preocupată să traducă şi să publice manuscrisele „spiritiste“ ale lui Bogdan Petriceicu Haşdeu. În paralel cu studiul operei savantului, Jenica Tabacu s-a luptat să păstreze în proprietatea statului Castelul spiritist de la Câmpina, după ce urmaşi ai familiei au revendicat în instanţă valoroasa construcţie. Procesul, care a durat zeci de ani, a fost câştigat de administraţia câmpineană, însă marele merit i-a aparţinut directoarei muzeului. Jenica Tabacu a avut şi o scurtă carieră politică. A fost consilier local al municipiului Câmpina în mandatul 2004-2009 şi consilier judeţean în anul 2012 din partea PP-DD, a cărui organizaţie judeţeană a condus-o din funcţia de vicepreşedinte. S-a retras din activitatea politică în urmă cu cinci ani după ce a pierdut un proces cu ANI.

Citeste mai mult: adev.ro/pk3l7r


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite