Satanistele Lady Gaga si Katy Perry ( care a recunoscut ca si-a vandut sufletul ) sunt devastate de faptul ca TRUMP a castigat alegerile

Distribuie!by Satanistele Lady Gaga si Katy Perry care au recunoscut in nenumarate randuri, ca se inchina diavolului si ca si-au vandut sufletele, si-au exprimat pe retelele de socializare dezamagirea pentru faptul ca inalta preoteasa a satanistilor illuminati, Hillary Clinton a pierdut. Vedetele de la Hollywood au fost convinse ca va […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Satanistele Lady Gaga si Katy Perry care au recunoscut in nenumarate randuri, ca se inchina diavolului si ca si-au vandut sufletele, si-au exprimat pe retelele de socializare dezamagirea pentru faptul ca inalta preoteasa a satanistilor illuminati, Hillary Clinton a pierdut. Vedetele de la Hollywood au fost convinse ca va iesi Hillary, pentru ca ei cand semneaza pactul, diavolul le promite succes in toate planurile. Hillary Clinton a fost expusa de hackerul roman Guccifer ca facea parte din culte sataniste si ca era chiar preoteasa inalta al acestor cercuri oculte.

Toata Hollywoodimea e dezamagita ca nu a iesit Hillary, deoarece ei vor ca numai o elita sa o duca bine si restul sa fie consumatori si sclavii elitelor. Pe langa faptul ca Hillary sustinea feministele, avortistele, lesbiencele si toate femeile depravate psihic si fizic.


loading...

Daca Hillary Clinton ar fi castigat alegereile, incepea de urgenta un razboi contra Rusiei, razboi in care ar fi fost implicata si tara noastra. Cunoastem faptele pe care le-a realizat sotul ei Bill Clinton, care a fost implicat in numeroase razboaie,  fapte de coruptie si scandaluri.

http://www.breitbart.com/big-hollywood/2016/11/09/hollywood-howls-trump-win/?utm_source=facebook&utm_medium=social


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite