Sătul de dictatura din Germania care protejează emigranții musulmani, un neamț s-a mutat în România: Este criminal acolo. Cum a mușamalizat Poliția germană un caz al unui refugiat: Mi-au spus să îmi țin gura

Distribuie!by Deși mulți români au ales să plece din țară pentru a duce o viață mai bună, unii dintre aceștia chiar în Germania, iată că și un cetățean german a ales să se mute în România, fiind încântat și impresionat de ce a găsit în țara noastră. Rolf Kaiser trăiește […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Deși mulți români au ales să plece din țară pentru a duce o viață mai bună, unii dintre aceștia chiar în Germania, iată că și un cetățean german a ales să se mute în România, fiind încântat și impresionat de ce a găsit în țara noastră.

Rolf Kaiser trăiește de zece ani în Gorj, pentru că se simte mai bine decât acasă la el, în Germania, scriu cei de la Adevărul. Rolf are o firmă de IT și desfășoară mai multe activități pentru clienți din Germania. El este un mare iubitor de animale și lucrează voluntar în padocul Primăriei Târgu Jiu, unde are grijă de câinii comunitari.


Prima dată, Rolf a ajuns în România în anul 2000, la propunerea unui prieten practicant de off-road. S-a speriat, inițial, pentru că România nu avea o imagine bună în străinătate.

„Prima dată am venit într-o vacanță în România, pentru a face off-road pe un traseu din județul Gorj. Un prieten a venit cu această propunere. L-am întrebat dacă are vreo problemă cu capul. Imaginea României nu era prea bună, nu știam nimic despre țară și mai era atunci și problema cu obținerea vizelor. Imaginea nu era bună din cauza mass-mediei și a politicienilor. Eu nu avusesem niciodată vreo legătură cu o țară din estul Europei. Am întâlnit un om de afaceri gorjean, Gau, care deține o fabrică de sticlă. Atunci l-am cunoscut și, apoi, am continuat să vin în România ca să practic off-road”, a spus Rolf Kaiser pentru Adevărul.


În anul 2007 s-a mutat în România. El spune că a venit în România pentru că se simțea străin în țara lui din cauza problemelor generate de emigranții musulmani, care sunt protejați de autorități.

loading...

„Am venit în România pentru că nu îmi mai place Germania. Este criminal acolo. Este o dictatură. Nu mai există o lege și un drept pentru nemți. În Germania este bine pentru străini, dar eu ca neamț nu am niciun drept. Eu mă simt străin în Germania. Se schimbă legea mereu. Este și periculos din cauza emigranților. Nu este așa de cinci ani, ci de 20 de ani este această situație. În Germania nu știi, dacă te întâlnești cu un grup de tineri pe stradă, dacă sunt agresivi față de tine sau nu. În România nu există agresivitate față de cineva anonim. În 17 ani de zile, de când am venit prima dată aici, nu am avut vreo problemă cu cineva. Niciodată. Am fost împreună cu țigani, cu români, cu oameni cu bani și fără bani, am fost la nuntă, la botez, la înmormântare și nu am avut nicio problemă cu nimeni și știu toate obiceiurile. Aici, oamenii sunt mai pașnici. În 17 ani de zile nu mi s-a furat nimic. Am uitat telefonul într-o terasă și m-am întors după două ore, iar barmanul mi l-a dat înapoi”, a povestit Rolf, care între timp a învățat și limba română.

Rolf vorbește din propria experiență și relatează o întâmplare cu un emigrant care i-a lovit un cal care a murit.

„Am mers la poliție și am reclamat. Era un străin. Cei de la poliție au mușamalizat totul. Mi-au spus să îmi țin gura. Dacă am întrebat ce religie are, atunci mi s-a spus că sunt nazist”.

Neamțul a mai precizat că pensionarii cu venituri mai mici de 1.500 de euro supraviețuiesc cu mare dificultate.

„În Germania trăiești foarte greu cu un venit de 1.000 de euro, pe când în România poți să trăiești și cu 500 de euro. În Germania, cu 1.200 de euro ești sărac. Chiria pornește de la 500 de euro și se adaugă 400 de euro la mâncare. Mâncarea în supermarket este mai ieftină în Germania, dar dacă mergi în târg sau în piață este extraordinar, pentru că poți să cumperi produse crescute natural la prețuri foarte mici”.

http://www.activenews.ro/stiri-social/Satul-de-dictatura-din-Germania-care-protejeaza-emigrantii-musulmani-un-neamt-s-a-mutat-in-Romania-Este-criminal-acolo.-Cum-a-musamalizat-Politia-germana-un-caz-al-unui-refugiat-Mi-au-spus-sa-imi-tin-gura-141323

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Tot mai multe lume moare fulgerator de boli de ficat dar nimeni nu face legatura cu CHEMTRAILS, bacteriile din spitale si alimentatia din supermarketuri
Miracolul vieții. Părinții unui tânăr mort în incendiul din Colectiv și-au creștinat fetița venită pe lume înainte de Înviere. Botezul a avut loc în Biserica ridicată chiar de familia greu încercată
Peste toate Prințul Întunericului după ce și-a luat porția de sânge și carne arsă va zâmbi satisfăcut că cea mai mare realizare a fost să convingă pe oameni că nu există!
VIDEO Vadim despre monarhie: Fi-v-ar regele al dracu de golan, ati tocat miliarde de dolari din tara asta si tot mai vreti!
Academicianul Dinu C. Giurescu analizează protestele: Există de mai multă vreme niște planuri ascunse de destrămare a țării noastre și demonstrațiile ar putea fi folosite în acest scop
Abject: Serban Huidu care a omorat 3 oameni, vorbeste despre "speranta la viata" prin vaccinare si se ia de actrita Ani Cretu, mama eroina care se lupta cu problemele baiatului ei vaccinat
Fostul director SRI Radu Timofte a decedat ca si senatorul Iorgovan dupa declaratile ANTI-MASONICE
Furtul padurilor: atat PSD cat si UDMR sau Iohannis au facilitat strainilor accesul la resursele nationale, in detrimentul natiunii!!!
Adevarata fata a musulmanului Raed Arafat
Refugiată CREȘTINĂ: „Peste 20 de ani, Austria va arăta ca Afganistanul”
Se lăudau că vor umbla cu metroul! USR a cerut birou și mașină cu șofer pentru fiecare senator?Poporul trebuie sa plateasca acum si pentru ei!!!
CRUCIADA COPIILOR. 2.123.685 de elevi (90%) şi familiile lor le-au dat cu flit anticreştinilor reţelei Soros, în frunte cu “dreptacea” Monica Macovei şi stângaciul Remusică Cernea (ca să nu mai vorbim de barosana Alina Mungiu Pippidi)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite