Scandal la Casa Regală: se ține secretă moartea regelui Mihai?

Distribuie!by Scandalul din jurul casei regale tinde să capete proporții majore după ultimele dezvăluiri făcute de jurnalistul Andrei Bădin care suțin că regele Mihai nu mai este la conducerea acesteia, anunță flux.24, antena3 și portalul cititulnudoare.ro. „Ce se vede acum public este rezultatul disensiunilor din Casa Regală începute cândva prin 1992 […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Scandalul din jurul casei regale tinde să capete proporții majore după ultimele dezvăluiri făcute de jurnalistul Andrei Bădin care suțin că regele Mihai nu mai este la conducerea acesteia, anunță flux.24, antena3 și portalul cititulnudoare.ro.

„Ce se vede acum public este rezultatul disensiunilor din Casa Regală începute cândva prin 1992 atunci când Principesa Margareta a intrat în dispută cu Corneliu Coposu, liderul PNȚCD, unul din marii susținători ai monarhiei. Principesa dorea o colaborare, coabitare, cu regimul Iliescu, Corneliu Coposu se opunea. De atunci au avut loc contacte discrete între Principesă și trimiși de la București, iar intrarea în Familia Regală a lui Radu Duda și mai apoi negocierile din Elveția cu regimul Iliescu au alungat mulți din monarhiștii vechi. Între timp Radu Duda și-a consolidat Puterea în Casa Regală și practic acum el e cel care o conduce, Regele nu mai are absolut nici o putere”, a susținut Andrei Bădin pentru flux24.ro.


regele-radu-basescu1
Principesa Margareta a înregistrat zilele acestea la TVR mesajul video care urmează să fie prezentat la moartea Regelui Mihai, precizează Andrei Bădin.

loading...

Andrei Bădin, care timp de peste un deceniu a fost singurul jurnalist acreditat la Casa Regală, a precizat că scandalul la care s-a ajuns acum public își are originea în anii 1992-1994 și a culminat cu intrarea în Familia Regală a lui Radu Duda. (cititulnudoare.ro)


„Asemenea înregistrări se fac pentru ca televiziunea să nu fie prinsă nepregătită, iar mesajele se actualizează la intervale de aproximativ şase luni”, a susținut pentru flux.24 Radu Călin Cristea, fost director al TVR şi apropiat al Principelui Radu.

Cu toate că înregistrarea de la TVR ține de un anumit protocol al Casei Regale, sunt tot mai multe voci care suspectează că acum este mai mult decât atât. Se ține oare secretă moartea regelui Mihai?

surse: flux24, antena3.ro, cititulnudoare.ro

http://www.cunoastelumea.ro/scandal-la-casa-regala-se-tine-secreta-moartea-regelui-mihai/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Mihai Eminescu, despre vânzarea pământului: oare poporul isi va mai recastiga pamantul patriei din maini straine?
Un avocat norvegian demască abuzurile Barnevernet și spune adevărul despre cazul Bodnariu
Naşul TV: Radu Moraru – Soluţia Iohannis pentru Cazul Bodnariu
Casa Regala vrea 25 de milioane de Euro anual de la statul roman, Iohannis si Dragnea le-au promis ca incearca sa vada ce pot face, sunteti de acord?
Căsătorit de 3 luni, regele Thailandei şi-a prezentat concubina oficială, într-o ceremonie în faţa soţiei
O fotografie care te va lecui sa mai admiri vreodata Casele Regale: Printul reptilian Charles ii aranjeaza cravata lui Rothschild
Familia NAN, căreia Barnevernet i-a luat copiii, a PIERDUT PROCESUL în Norvegia. Cum a motivat instanța decizia de a nu-i repune în drepturi pe părinții români
Noi cazuri de români cărora autoritățile norvegiene le-au luat copiii. Astăzi: Familia care a învins Barnevernet, dar care nu şi-a primit copiii nici după un an
200 000 de romani deportati in lagarele sovietice din vina Regelui Mihai
Dr. Richard Shepherd, dezvăluiri despre cauza morţii prinţesei Diana: "De fapt, avea doar câteva oase rupte și o leziune toracică mică"
O poveste din vremea Monarhiei...Cu o lună înainte de Crăciun, preotul nostru a anunţat o colectă specială pentru cea mai săracă familie din Biserică.
În București nu există o statuie a lui Ștefan cel Mare, în schimb Capitala va avea o statuie a Prințului Rainier III de Monaco
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite