Scandalul cu mici si Kaufland a fost creat ca sa se acopere invazia uriasa de refugiati in Romania, pe care occidentul nu ii mai primeste ci obliga Romania sa ii retina

Distribuie!by Migranții continuă să ajungă în vestul României – în această dimineață fiind descoperit un nou grup în Parcul Botanic din Timișoara. Sportivul timișorean Ștefan Cojocnean a postat pe pagina sa de Facebook un filmuțet cu cele 15 persoane și a scris ”în această dimineață un sportiv No Limits m-a anunțat de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Migranții continuă să ajungă în vestul României – în această dimineață fiind descoperit un nou grup în Parcul Botanic din Timișoara. Sportivul timișorean Ștefan Cojocnean a postat pe pagina sa de Facebook un filmuțet cu cele 15 persoane și a scris ”în această dimineață un sportiv No Limits m-a anunțat de cei 15 imigranți ilegali (irakieni), dintre care două femei şi cinci copii. Doi dintre ei care ştiau engleză au refuzat vehement să fie filmați, vrând să şi plece chiar dacă ştiau că am anuțat poliția”. Aceștia dormeau pe țevile de termoficare care sunt în apropierea căii ferate. Cei 15 au fost ridicați de polițiști și duși pentru verificări la secția 1. S-a stabilit că migranții sunt din Irak și au intrat de curând în România, niciunul neavând asupra sa acte. Urmează să fie predați celor de la Inspectoratul General pentru Imigrări.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sistemului Integrat de Supraveghere la Marea Neagra – SCOMAR au detectat, duminică dimineaţă, un pescador suspect în Marea Neagră, la aproximativ 14 mile marine est de Midia, la frontiera maritimă, în afara apelor teritoriale, navigând spre ţărmul României.


Garda de Coastă a dispus efectuarea unei misiuni cu două nave din cadrul Grupului de Nave Constanţa şi Mangalia pentru identificarea ambarcaţiunii.

Nava nu a răspuns avertismentelor Poliţiei de Frontieră şi nu s-a oprit pentru verificările, continuându-şi deplasarea spre ţărmul românesc.


Însoţită de navele Gărzii de Coastă, ambarcaţiunea s-a oprit după câteva ore pe malul mării, în apropierea Portului Midia.

Cele 87 de persoane – 48 bărbaţi, 16 femei şi 23 de copii – aflate la bord vor fi preluate de poliţiştii de frontieră.

Refugiaţii caută noi rute către Europa de Vest, iar România a intrat şi ea pe harta de tranzit. În ultima lună, două ambarcaţiuni cu aproape 200 de oameni la bord, între care şi mulţi copii, au fost interceptate de paza de coastăşi aduse în Portul Mangalia. A fost momentul în care România şi-a dat seama că problema refugiaţilor nu mai poate fi ignorată,comentează ziarul italian la Stampa.

“Erau înfometaţi, stresaţi, copleşiţi de călătoria extrem de dură prin care trecuseră. Au fost salvaţi, câţiva necesitând îngrjiri medicale. Dar nu ştim unde au fost duşi. România nu este o ţară bogată care poate trata această problemă singură. Oamenii au început să se teamă”, susţine reporterul Claudia-Andreea Corbu, de la ziarul Replica de Constanţa.

Episodul s-a repetat, fiind vorba şi de bărci mai mici. În urmă cu trei zile, o femeie din Aleppo, însărcinată în opt luni, a ajuns în România. Nimeni nu cunoaşte numărul exact al celor care au debarcat, odată cu ea. Nu este uşor să obţinii informaţii de la Garda de Coastă, mai notează ziarul din Italia.

loading...

“Avem 40.000 de rezidenţi şi 200.000 de turişti, în fiecare an. Nu suntem pregătiţi. Nimeni nu mai traversează Grecia. Bulgaria şi-a aliniat soldaţii la frontieră, la fel cum Ungaria a făcut la graniţele cu Serbia şi Croaţia. Prin urmare, rămânem noi poarta de intrare şi au început deja să o încerce”, susţine primarul din Mangalia, Cristian Radu.

În acest an, aproximativ 2.600 de imigranţi au fost opriţi la intrarea în România pentru tentativă ilegală de trecere a frontierei. În aceste condiţii, Guvernul român se arată îngrijorat.

România ar fi trebuit să găzduiască până în acest an peste 4.000 de refugiaţi ajunşi în Grecia şi Italia dinspre Africa şi Orientul Mijlociu, conform mecanismelor de relocare stabilite în 2015 de Comisia Europeană – aşa-numitele „cote obligatorii” de refugiaţi, cărora România li s-a opus şi a refuzat să le voteze, asemenea Ungariei, Cehiei şi Slovaciei. Cu toate acestea, cifra refugiaţilor care au ajuns în România în baza acestor mecanisme de colaborare intracomunitare este mult mai mică, pentru că numărul refugiaţilor eligibili pentru mutarea în altă ţară europeană este şi el mult mai mic decât estimase iniţial Comisia Europeană. Astfel, în România au fost trimişi până în prezent doar 710 persoane care au statut de refugiat şi care au ajuns prin migraţie ilegală în Italia şi Grecia. Cei mai mulţi provin din Siria, dar sunt şi refugiaţi din Irak, Eritreea sau Yemen.

Citeste mai mult pe: https://www.pressalert.ro/2017/09/15-migranti-proaspat-intrati-ilegal-romania-descoperiti-parcul-botanic-din-timisoara-video/

http://www.gandul.info/stiri/90-de-imigranti-interceptati-de-politistii-de-frontiera-romani-in-marea-negra-16715628

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite