Scene de filme pentru adulti intr-o institutie din Timisoara. Inregistrari explozive cu angajatii institutiei

Distribuie!by Jurnalistii sursadevest au publicat in cursul zilei de luni imagini explozive in care angajatii unei institutii din Timisoara intretin relatii intime. Este vorba despre Organizatia pentru Apararea Drepturilor Omului, iar principalele personaje ale filmuletului prezentat de jurnalisti sunt chiar comisari care ar trebui sa se ocupe de problemele oamenilor. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Jurnalistii sursadevest au publicat in cursul zilei de luni imagini explozive in care angajatii unei institutii din Timisoara intretin relatii intime.

Este vorba despre Organizatia pentru Apararea Drepturilor Omului, iar principalele personaje ale filmuletului prezentat de jurnalisti sunt chiar comisari care ar trebui sa se ocupe de problemele oamenilor.


Potrivit sursei citate, noul presedinte al OADOR, Doru Jaga, nu a dorit sa comenteze imaginile  filmate chiar in sediul institutiei.

“Noi am acuzat-o pe doamna Ana Jucut de fals, nu de pornografie. Am vrut sa o excludem din OADOR pentru ca a falsificat semnatura fostului presedinte, insa decizia noastra a fost atacata in instanta unde am pierdut. Nu stiu de unde aveti aceste imagini si nu vreau sa le comentez. Nu este ok sa le dati publicitatii. Eu va asigur ca oamenii din aceasta organizatie sunt foarte buni profesionisti si foarte seriosi. Doamna Jucut este doar o scapare”, a precizat presedintele OADOR, Doru Jaga.


loading...

 

Materialul integral pe SursadeVest

– See more at: http://www.stirilekanald.ro/scandal-monstru-scene-de-filme-pentru-adulti-intr-o-institutie-din-timisoara-inregistrari-explozive-cu-angajatii-institutiei-16994408#sthash.1jVOHhUs.dpuf

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite