Scene incredibile la Varşovia! Oamenii au incendiat steagul UE şi au strigat :Polonia pentru polonezi

Distribuie!by Zeci de mii de oameni au ieşit pe străzile din Varşovia, miercuri, pentru o manifestare organizată de extrema dreaptă, au mărşăluit sub sloganul „Polonia pentru polonezi”  şi au dat foc steagului Uniunii Europene. Poliţia a spus că în jur de 25.000 de oameni s-au alăturat manifestaţiei, care a marcat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Zeci de mii de oameni au ieşit pe străzile din Varşovia, miercuri, pentru o manifestare organizată de extrema dreaptă, au mărşăluit sub sloganul „Polonia pentru polonezi”  şi au dat foc steagului Uniunii Europene.

Poliţia a spus că în jur de 25.000 de oameni s-au alăturat manifestaţiei, care a marcat aniversarea revenirii Poloniei la independenţă, după Primul Război Mondial, în timp ce organizatorii au spus că numărul participanţilor a fost de 50.000 de oameni.


O mare de steaguri roş-albe s-a revărsat pe străzile capitalei, iar unii protestatari au incendiat un steag al Uniunii Europene, iar alţii au afişat bannere cu sloganul „EU macht frei” (cu referire la sloganul Arbeit macht frei afişat pe porţile de la Auschwitz şi care înseamnă „munca te eliberează”).

„Ieri a fost Moscova, azi Bruxellesul ne ia libertatea”, a strigat un grup.


Mii de poliţişti au supravegheat manifestaţia, care a fost presărată cu numeroase petarde, fumigene, dar altfel paşnică.

loading...

Permalink imagine încorporat

http://www.antena3.ro/

https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2015/11/13/scene-incredibile-la-varsovia-oamenii-au-incendiat-steagul-ue-si-au-strigat-polonia-pentru-polonezi/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite