SCLAVIE: Angajaţii de la Oltchim, forţaţi să se reangajeze la noii patroni pe salariul minim

Distribuie!by Angajaţii de la Oltchim au ajuns actori intr-o scenetă de prost gust în care Ministerul Economiei încearcă să-i facă sclavi pe plantaţia viitorilor proprietari, destul de mulţi după raportul se reorganizare. Potrivut ultimul plan de reorganizare, combinatul va fi vandut pe bucăţi, fiecare secţie sau serviciu  urmând să fie […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Angajaţii de la Oltchim au ajuns actori intr-o scenetă de prost gust în care Ministerul Economiei încearcă să-i facă sclavi pe plantaţia viitorilor proprietari, destul de mulţi după raportul se reorganizare. Potrivut ultimul plan de reorganizare, combinatul va fi vandut pe bucăţi, fiecare secţie sau serviciu  urmând să fie vândut separat sau împreună cu un altul care- i asigura funcţionarea.

Ministerul Economiei a sărit ca ars în momentul apariţiei informaţiei in spaţiul public şi a decretat plin de importanţă că Oltchim se vinde pe module…nu pe bucăţi. Aceeaşi procedură prezentată într-o formulare tehnică.


Oltchim se vine pe bucăţi, informaţia a fost validată de Ministerul Economiei, iar soarta angajaţilor va fi incertă.

Administratorul judiciar le-a prezentat planul de reorganizare fără capitolul de resurse umane…angajaţii au fot informaţi că vor avea salariul de bază, fără specificarea sumei, şi sporurile prevăzute de lege pentru prestarea aceluiaşi tip de activitate.


În zona administrativă se ştie că noii patroni şi-au propus să plece de la salariul minim pe economiei, un salariu extrem de mic care-i va lăsa fără forţa de muncă.

În prezent, administratorul judiciar, transformat peste noapte în agenţie de şomaj,  încearcă să-i convingă pe muncitori să aleagă între o nouă reangajare şi şomaj înainte de declanşarea procedurii de privatizare.

O metodă prin care administratorul   va asigura noilor patroni forţa de muncă necesară pe salarii de mizerie şi statului o reducere a salariilor compensatorii, banii rămaşi urmând să-i intre  în cont ca primă de performanţă în realizarea privatizării.O mârlănie greu de imaginat.

loading...

Angajaţii au refuzat propunerea, niciunul nu vrea să-şi asume riscul de a semna un contract in alb cu administratorul judiciar pentru plasarea în ograda unui patron necunoscut care şi-a declarat deja intenţia de ţepuire a angajaţilor.

După disponibilizarea primului lot, angajaţii rămaşi au înţeles că administratorul judiciar apără interesele viitorilor patroni şi au decis să opteze pentru salariile compensatorii, 300 dintre ei sunt pe lista de pensionare, o mare parte mai au doar câţiva ani până la pensionare şi-şi permit să accepte varianta compensatoriilor.

Foarte puţini dintre ei intră în categoria personalului activ şi aceştia au afirmat că nu vor semna nimic în avans… îşi vor lua banii şi se vor prezenta la interviul de angajare… dacă salariul oferit va fi satisfăcător vor accepta oferta, dacă nu noii patroni sunt liberi să-şi  angajeze alţii de la… Faurecia.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

ELITA MONDIALA: intai iti distrug agricultura si productia, isi pun supermarketuri, apoi la un moment dat le inchid. In clipa aceea omul va face ORICE pentru HRANA: cip, crime, supunere TOTALA!!!!
Alerta!!! CIOLOS a semnat aurul CANADIENILOR!!!!! Hipsterii care urlau ca apara aurul au pus un prim-ministru si un guvern care a facut pe dos! PRESA JALNICA TACE!!!! Unde sunt tinerii frumosi si liberi sa iasa in strada???
Masonul Stanculescu nu a rezolvat nimic ca a tradat tara si pe Ceausescu. Sotia lui s-a sinucis ritualistic in 2003- 22 decembrie numarul actului de deces 1989 | Coincidenta?
Ceea ce ti se ascunde: cum scapi de infectiile intraspitalicesti! Cercetatori britanici au dezvaluit secretul!
Un copil de la casa de copii, a desenat o mama pe asfalt si s-a culcat la pieptul ei. Din grija pentru ea si-a dat jos pantofii
Asta e islamismul: un baiat din Pakistan a fost condamnat la moarte pentru ca a postat pe Facebook un material care il denigra pe Mahomed | Mai vreti moschee in Romania?
Francezii de la Dacia vor să părăsească România
Cum să iei bani de la PSD, apoi să te plângi că ți-e frică să mai trăiești în România
Din ateu a devenit crestin: Cum l-a vindecat Dumnezeu in mod miraculos de o bola cumplita
Cum e posibil ca regele Mihai sa fie conform FORBES printre cei mai bogati suverani ai lumii daca el a plecat cu nimic din Romania?
EVUL MEDIU ROMÂNESC A SALVAT EUROPA DE PAȘALÂC TURCESC!
El este fostul milionar care, de 20 de ani, trăiește singur pe o insulă pustie
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite