SCLAVIE: Angajaţii de la Oltchim, forţaţi să se reangajeze la noii patroni pe salariul minim

Distribuie!by Angajaţii de la Oltchim au ajuns actori intr-o scenetă de prost gust în care Ministerul Economiei încearcă să-i facă sclavi pe plantaţia viitorilor proprietari, destul de mulţi după raportul se reorganizare. Potrivut ultimul plan de reorganizare, combinatul va fi vandut pe bucăţi, fiecare secţie sau serviciu  urmând să fie […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Angajaţii de la Oltchim au ajuns actori intr-o scenetă de prost gust în care Ministerul Economiei încearcă să-i facă sclavi pe plantaţia viitorilor proprietari, destul de mulţi după raportul se reorganizare. Potrivut ultimul plan de reorganizare, combinatul va fi vandut pe bucăţi, fiecare secţie sau serviciu  urmând să fie vândut separat sau împreună cu un altul care- i asigura funcţionarea.

Ministerul Economiei a sărit ca ars în momentul apariţiei informaţiei in spaţiul public şi a decretat plin de importanţă că Oltchim se vinde pe module…nu pe bucăţi. Aceeaşi procedură prezentată într-o formulare tehnică.


Oltchim se vine pe bucăţi, informaţia a fost validată de Ministerul Economiei, iar soarta angajaţilor va fi incertă.

Administratorul judiciar le-a prezentat planul de reorganizare fără capitolul de resurse umane…angajaţii au fot informaţi că vor avea salariul de bază, fără specificarea sumei, şi sporurile prevăzute de lege pentru prestarea aceluiaşi tip de activitate.


În zona administrativă se ştie că noii patroni şi-au propus să plece de la salariul minim pe economiei, un salariu extrem de mic care-i va lăsa fără forţa de muncă.

În prezent, administratorul judiciar, transformat peste noapte în agenţie de şomaj,  încearcă să-i convingă pe muncitori să aleagă între o nouă reangajare şi şomaj înainte de declanşarea procedurii de privatizare.

O metodă prin care administratorul   va asigura noilor patroni forţa de muncă necesară pe salarii de mizerie şi statului o reducere a salariilor compensatorii, banii rămaşi urmând să-i intre  în cont ca primă de performanţă în realizarea privatizării.O mârlănie greu de imaginat.

loading...

Angajaţii au refuzat propunerea, niciunul nu vrea să-şi asume riscul de a semna un contract in alb cu administratorul judiciar pentru plasarea în ograda unui patron necunoscut care şi-a declarat deja intenţia de ţepuire a angajaţilor.

După disponibilizarea primului lot, angajaţii rămaşi au înţeles că administratorul judiciar apără interesele viitorilor patroni şi au decis să opteze pentru salariile compensatorii, 300 dintre ei sunt pe lista de pensionare, o mare parte mai au doar câţiva ani până la pensionare şi-şi permit să accepte varianta compensatoriilor.

Foarte puţini dintre ei intră în categoria personalului activ şi aceştia au afirmat că nu vor semna nimic în avans… îşi vor lua banii şi se vor prezenta la interviul de angajare… dacă salariul oferit va fi satisfăcător vor accepta oferta, dacă nu noii patroni sunt liberi să-şi  angajeze alţii de la… Faurecia.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Europarlamentarul clujean Buda, replică dură pentru cancelarul Austriei: „Palatele Vienei «mustesc» și astăzi de sângele est-europenilor care s-au jertfit pe altarul imperial“
Al doilea COPIL britanic TRIMIS la MOARTE de JUDECĂTORI. Părinții au pierdut procesul cu privire la DECONECTAREA de la aparate
Masonul roman Eugen Chirovici a dat lovitura in Marea Britanie cu Cartea Oglinzilor
Decizie importantă a judecătorilor europeni privind vaccinurile | Palma data pro-vaccinistilor!
Proiect imens al francmasonilor in Capitala, pe un teren primit gratis de la Guvernul Ponta -proiect impresionant realizat de marea loja nationala in capitala 8 sali de spectacole club si muzeu
Stire scandaloasa: China vinde carne umana pe post de carne de vita!
Nu târâţi România într-un război care nu este al nostru!
Grigore Leșe susține că nu i s-a spus că urmează să apară într-un clip contra Catedralei Mântuirii: O să cer să mă scoată AFARĂ din videoclip. Eu nu am nimic împotriva Catedralei, nu am ce căuta într-o poveste din asta
Cum ţi se poate asculta telefonul chiar şi atunci când e închis; Iată cât e de simplu
MARILE CORPORATII FARMACEUTICE RESPING PLANTA LUI DUMNEZEU CARE TRATEAZA CANCERUL INTR-UN TIMP RECORD!
Mesajul dur al unui medic din Suceava: „Nimeni, dar absolut nimeni dintre cei care ne conduc nu dă doi bani pe voi şi sănătatea voastră”
Cardinal german: „Homofobia” nu există. Este o invenție a lobby-ului homosexualilor pentru „dominarea totalitară” asupra minții altora
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite