Sclavie modernă la Iași: Muncitoarele dintr-o fabrică, nevoite să poarte scutece ca să nu meargă la toaletă

Distribuie!by Sclavia modernă, scoasă la iveală la o fabrică din Iași. Horia Niţă, reprezentant Cartel Alfa, spune că a primit o reclamaţie de la o membră de sindicat care susține că muncitoarele nu aveau voie să meargă la toaletă în timpul programului, fiind nevoite să poarte scutece, scrie Adevărul. Declarația a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sclavia modernă, scoasă la iveală la o fabrică din Iași. Horia Niţă, reprezentant Cartel Alfa, spune că a primit o reclamaţie de la o membră de sindicat care susține că muncitoarele nu aveau voie să meargă la toaletă în timpul programului, fiind nevoite să poarte scutece, scrie Adevărul.

Declarația a fost făcută în cadrul unei conferințe organizate de Asociaţia Naţională a Specialiştilor în Resurse Umane, în parteneriat cu Equipo de Investigation Laboral din Salvador, fundație ce luptă pentru drepturile muncitorilor din fabrici.


Sclavia modernă este des întâlnită în țările din lumea a treia precum Salvador, Honduras sau în unele state din Asia. Aici, muncitorii sunt nevoiți să lucreze pe salarii mici și nu beneficiază de condiții de muncă decente. De asemenea, ei sunt constrânși să lucreze inclusiv ore suplimentare și nu au acces la servicii medicale.

loading...

Deși fabricile produc haine de marcă, acestea nu aduc salarii decente sau condițiii de muncă mai bune. Spre exemplu, o croitoreasă din Salvador primește 18 cenți pentru un tricou ce se vinde cu peste 30 de dolari. Iar multinaționalele profită de acest lucru, pentru că au numai de câștigat de pe urma forței de muncă uriașe din aceste țări.


Singura  metodă prin care pot fi scoase la iveală aceste probleme este infiltrarea unor muncitoare sub acoperire. Cel mai cunoscut caz este al muncitorilor de la Foxconn, principalul furnizor de produse al companiei Apple, din China. În anul 2010, 14 angajaţi s-au sinucis aici din cauza condițiilor de muncă.

http://onlinereport.ro/sclavie-moderna-la-iasi-muncitoarele-dintr-o-fabrica-nevoite-sa-poarte-scutece-ca-sa-nu-mearga-la-toaleta/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Iohannis A REFUZAT referendumul pentru familia naturală, IGNORÂND 3 milioane de semnături, dar a fost convins de 50.000 de manifestanți
O NOUA PALMA CRESTINILOR: Iohannis îl aduce în România pe primul ministru din UE căsătorit homosexual
FMI nu este de acord ca TVA-ul la paine sa scada in Romania- cota unitara de 24% fiind deja cea mai mare din lume
JURĂMÂNTUL FRANCMASONIC – un jurămănt cumplit pe care cei ce intră în masonerie trebuie să-l respecte! În jurământ aceștia acceptă de bună voie să fie torturați sau uciși dacă revelează secretele masonice noua „profanilor” (conspiraționiștilor)!
Mărturia cutremurătoare a fiicei unui cuplu de lesbiene: „Am avut o copilărie nefericită. Homosexualilor nu ar trebui să li se permită să aibă copii...”
VIDEO: cum sa fii sanatos si sa traiesti mult. Dr. Calin Marginean CE ALIMENTE si stil de viata sa adoptam
Protestele aveau scopul de a imparti tara prin infiltrati straini, insa demisia lui Ponta a dat peste cap toate planurile stabilite!
Fritz Springmeier – Entităţile reptiliene
ADEVARUL despre scopul reclamelor cu excesul de sare si de zahar...SHARE ca sa afle toata lumea!
Dr. Radu Țincu, Terapie Intensivă Floreasca:de foarte multe ori Sfântul Maslu a produs modificări spectaculoase înspre însănătoșirea celor internați. Unii au fost vindecați în mod miraculos. Au fost pacienți în comă care...
CELEBRUL MEDIC ROBERT GALLO RECUNOASTE CA A CREAT VIRUSUL SIDA IN MOD INTENTIONAT IN SCOPUL DEPOPULARII GLOBULUI
UN DOSAR NEREZOLVAT : DISPARITIA FLOTEI ROMANIEI, A PATRA CA MARIME DIN LUME …
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite