Scrisoarea unui programator catre Arafat cu privire la vaccinare, opreste-te si citeste ca sa nu zici pe urma ca nu stiai!

Distribuie!by D-le Raed Arafat, eu sunt antreprenor si programator, cu alte cuvinte un om al cifrelor și aș dori, daca se poate să îmi exprim și eu umila parere despre situația de față.Pana la momentul actual am discutat cu zeci, chiar sute de persoane despre problema vaccinarii, oameni din varii […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

D-le Raed Arafat, eu sunt antreprenor si programator, cu alte cuvinte un om al cifrelor și aș dori, daca se poate să îmi exprim și eu umila parere despre situația de față.Pana la momentul actual am discutat cu zeci, chiar sute de persoane despre problema vaccinarii, oameni din varii domenii de activitate: de la doctori si asistenti pana la biochimisti, fizicieni, cercetatori sau profesori universitari. Am discutat cu medici de familie si cu sute de parinti. În Romania nu a existat niciodată o epidemie de rujeola in sensul pur al cuvantului. Ceea ce se încearcă este o manipulare gigantica prin diverse mijloace (TV, media, lobby, etc). Potrivit INS și CNSCBT numărul total de cazuri de rujeola înregistrate în România in perioada ianuarie-august 2016 a fost de 675, număr care, raportat la o populație minora din categoria 0-7 ani, (care tot potrivit INS este de aproximativ 1.500.000) înseamnă circa 0,045%. Din acestea doar 3 au fost au fost decese. Mai are rost sa spun cat înseamnă 3 din 1.500.000 in puncte procentuale? Dar de aici și până la obligativitatea vaccinării pe motiv că în România există o epidemie de rujeola, c’mon. Daca dvs vreți să mobilizați toată populația României pentru 0,045% înseamnă că mentalitatea dvs este cu puțin mai evoluată decât cea a unui feudal. Sau înseamnă că nu aveți noțiunea proporțiilor. Va propun să faceți un exercițiu și să mergeți în Indonezia sau Africa de Sud, să vedeți ce înseamnă epidemia de malarie unde 1 din 5 oameni se îmbolnăvesc și mor din cauza acestei boli. Acolo este epidemie. La noi nici nu poate fi vorba de asa ceva. Deci v-as ruga respecutos sa nu mai mintiti si sa nu mai manipulati. Si as ruga respectuos si televiziunile sa faca acelasi lucru.

Si acum daca imi permiteti d-le Arafat sa citez un vechi coleg: “Subiectul vaccinarii obligatorii a fost atat de disecat, intors pe toate fetele, analizat, incat cu greu se mai poate spune ceva despre asta fara a repeta aceleasi argumente ale celor pro si contra. Si totusi, cred ca nu am auzit nimic despre un aspect pe care incerc sa il detaliez aici. In favoarea vaccinarii, se spune ca aceasta este benefica, ca a eradicat boli, ca este expresia stiintei si progresului acesteia in vietile noatre, asa ca cei care se opun ei intorc spatele stiintei medicale, implicit intorc spatele catorva secole de dezvoltare si progres. Nedumerirea mea consta tocmai in suprapunerea vaccinarii obligatorii peste stiinta medicala a medicinii alopate. Pai vaccinarea in forma in care este ea propusa, incalca tocmai principiile medicinii alopate, bazandu-se nu pe secole de cercetare si studiu ci pe un fel de prejudecata superstitiosa ca mai bine sa fie decat sa nu fie si daca tot este sa fie, atunci sa fie obligatoriu ca sa nu ne mai batem capul cu asta. Astora cu stiinta in sus si in jos care se pune in practica prin vaccinarea obligatorie va propun sa luati o pauza.
In medicina alopata este important atat substanta pe care o administram cat si substratul (corpul) pe care o administram.


1.Cum sa administrezi un vaccin fara sa evaluezi temeinic substratul, adica functiile pacientului? Cum sa administrezi un vaccin in primele ore de la nastere doar in baza scorului Apgar? Da’ de functii biochimice, formule leucocitare si tablou sangvin a auzit cineva (ca sa numesc doar cateva teste orientative in acest sens)? Vaccinul este un preparat standard. Copiii sunt diferiti. Si atunci, cum poti sa il administrezi in orb?

2. Cum este posibil sa administram o doza standard de vaccin, desi la nastere de exemplu sunt copii care se nasc cu 2,7kg sau cu 4,5kg…. Nu cumva cantitatea de aluminiu si mercur de exemplu in cazul unui copil de 2,7kg va fi aproape dubla fata de aceiasi cantitate pe care o primeste un copil de 4,5kg? De cand nu mai conteaza dozele in medicina alopata?


3. Ceea ce se incearca prin vaccinare este stimularea sistemului imun. Dar in acelasi timp, un sistem imun hiperstimulat va declansa boli autoimune. De unde stim care este limita intre cele doua in cazul fiecarui copil injectat? Dar la rapel? Dupa care stiinta se poate face rapelul indiferent cati anticorpi are copilul si indiferent de statusul sau imun in general? Adica sa inteleg ca functioneaza principiul cu cat mai multi cu atat mai bine? Eroare: anticorpii nu sunt grau la hectar sau litri de lapte pe cap de bovina. Daca sunt prea multi si specifici pentru tesuturi proprii, se va declansa o boala autoimuna.

4. Un vaccin contine o serie de substante “conservante” , adica formaldehida, mercur, aluminiu. Producatorii sustin ca nu au testat riscul cancerigen al vaccinurilor. Si atunci, de ce le folosim? Cum poti sa folosesti un produs fara sa il testezi pentru marile riscuri cu care ne confruntam astazi: riscul cancerigen si mutagen. Ce naiba de stiinta se afla in spatele vaccinarii obligatorii? Aia de la Cocomarla sau de la Cracanatii din Deal?

5. Studiile efectelor secundare s-au facut pe subiecti sanatosi (complet sanatosi) si s-a ajuns la 1 caz la un milion sa apara o reactie adversa grava. In conditiile unei vaccinari obligatorii, “la norma” si in absenta oricaror analize preliminare, cati copii cu o stare precara de sanatate vor fi injectati? Care va fi raportul reactiilor adverse in acest caz?

6. Am auzit foarte multe despre imunitatea de turma. Intreb si eu: daca un nevaccinat reprezinta o amenintare pentru copiii labili, imunocompromisi care nu pot fi vaccinati, acesti copii care nu pot fi vaccinati nu reprezinta o amenintare unii fata de ceilalti? Este la mintea gainii! Daca avem 20 de copii nevaccinati ca nu se poate, ca sunt imunocompromisi, cu boli genetice, cu un sistem imun debil, astia nu pot sa isi transmita varicela sau rujeola sau mai stiu eu ce intre ei? Numai un nevaccinat care alege sa nu se vaccineze le-o poate transmite? Da’ ce frate, copiii aia stau in borcan, sub sticla, in mediu steril? Cu alte cuvinte, daca douazeci de copii pot sa faca rujeola ca nu au fost vaccinati, oricare dintre ei o poate da mai departe si nu doar aia care nu au fost vaccinati pentru ca nu au vrut parintii!

Astazi, tocmai datorita acelor parinti care refuza vaccinarea copiilor lor, s-ar putea face un studiu unic si gratis: evaluarea efectelor adverse si a starii de sanatate a populatiei vaccinate in paralel cu a celei nevaccinate. Asta ar face medicina alopata, aia bazata pe stiinta, ca sa vada impactul real al vaccinarii. Remarc insa ca toti repetentii care si-au descoperit vocatia de tortionar peste noapte, trec cu nepasarea vitei peste principiile stiintei medicale si isi aroga dreptul de a hotara pentru sanatatea altora cu inconstienta si dezinvoltura.
Dar de la un guvern incapabil sa faca niste drumuri, incapabil sa faca niste scoli, la ce sa te astepti? Iar de la gloata care ii slujeste, nici atat.”
Am incheiat citatul.

Si acum niste clarificari pentru parinti:

“ROR –
OREIONUL, RUJEOLA ŞI RUBEOLA
– Dr. Robert S. Mendelsohn, M.D.

OREIONUL
Oreionul este o boala virala relativ inofensiva, mai ales daca este contractata in copilarie. Consta in tumefierea (umflarea) uneia sau a ambelor glande salivare parotidiene, situate imediat in fata si sub urechea de partea respectiva.
Simptomele tipice constau in : temperatura de 37,5-38,5 grade Celsius, lipsa poftei de mancare, durere de cap si durere musculara de spate. Tumefactia glandei incepe sa diminueze de obicei dupa doua sau trei zile si e complet disparuta intr-a sasea, a saptea zi. Totusi, se poate ca numai una dintre parotide sa fie afectata mai intai si cealalta numai dupa 10-12 zile. Infectia oricareia din cele doua parotide confera imunitate pe viata.
Oreionul nu necesita tratament medical. Daca copilul dvs. a facut oreion, insistati sa stea in pat 2-3 zile, hraniti-l cu alimente usoare si cu lichide din belsug si folositi pungi cu gheata pentru a reduce tumefierea glandelor. Daca durerea de cap este severa, administrati-i cantitati foarte mici de acetaminofen.
In prezent, cei mai multi copii sunt vaccinati impotriva oreionului in triplul vaccin ROR (rujeola-oreion-rubeola) care este administrat la varsta de aprox.15 luni. Pediatrii apara acest vaccin cu argumentul ca desi oreionul este o boala inofensiva la copii, daca acestia nu capata imunitate in copilarie, ar putea contracta oreionul ca adulti. In acest caz, exista posibilitatea ca barbatii adulti sa faca orhita, o inflamatie a testiculului. In rare cazuri, orhita poate produce sterilitate.
Daca sterilitatea dupa orhita ar fi o amenintare reala si daca vaccinarea impotriva oreionului ar fi o certitudine ca adultul nu va face boala, as fi si eu printre medicii care va indeamna sa va vaccinati copiii. Dar, dimpotriva, eu nu va indemn sa-i vaccinati impotriva oreionului, pentru ca argumentele pediatrilor sus-amintiti nu au nici un sens. Orhita cauzeaza foarte rar sterilitate si daca o face, afecteaza de obicei un singur testicul. Capacitatea de productie a spermei din celalalt testicul, ramas sanatos,e atat de mare, incat un barbat ar putea repopula intreaga planeta cu un singur testicul ! Si aceasta nu e totul. Nimeni nu stie de fapt daca vaccinarea impotriva oreionului confera imunitate care sa dureze la anii maturitatii. In consecinta, se pune intrebarea daca vaccinarea la varsta de 15 luni nu face decat sa impiedice contractarea oreionului in copilarie si sa amane contractarea bolii la varsta adulta, cand complicatiile sunt mult mai grave.
Desi complicatiile vaccinului anti-oreion sunt severe, nu veti gasi pediatri care sa va avertizeze asupra lor. La unii copii poate cauza reactii alergice ca eruptii de culoare rosie pe piele (rash) insotite de mancarime a pielii. De asemenea, pot apare efectele afectarii sistemului nervos central care se manifesta prin convulsii febrile, hipoacuzie unilaterala de perceptie (pierderea auzului la una dintre urechi) si encefalita. Aceste riscuri sunt mici, e adevarat, dar de ce ar trebui suportate de catre copilul dvs. numai pentru a evita o boala inofensiva a copilariei, cu riscul de a face o forma mai severa a bolii la varsta adulta ?

loading...

POJARUL
Pojarul, numit si rujeola, este o boala virala contagioasa care se transmite prin atingerea unui obiect folosit de catre o persoana infectata. La inceput copilul se simte obosit, are o febra mica si durere de cap si de spate. Ochii i se inrosesc si poate sa nu suporte lumina (fotofobie). Febra creste pana intr-a treia, a patra zi, cand atinge 38,5-39 grade Celsius. Uneori, mici pete albe pot apare in gura, in interiorul obrazului si o eruptie formata din pete mici, de culoare roz apare pe frunte, sub linia de insertie a parului si dupa urechi. Eruptia se extinde in jos pana acopera tot corpul in aprox. 36 ore. Petele roz pot sa se uneasca una cu alta si dispar in 3-4 zile. Pojarul este contagios timp de 7-8 zile, incepand cu trei-patru zile inainte de aparitia eruptiei. In consecinta, daca unul dintre copiii dvs. face pojar, probabil ceilalti frati au fost expusi (au venit in contact cu o persoana infectata) inainte ca primul sa manifeste boala.
Nu este nevoie de nici un tratament pentru pojar in afara de repaus la pat si lichide ca sa combata deshidratarea cauzata de febra. Pentru calmarea mancarimii pielii se poate aplica solutie de calamina sau bai cu amidon de porumb. Daca copilul are fotofobie (nu suporta lumina) jaluzelele vor fi coborate la ferestre pentru a pastra intuneric in camera. Contrar mitului popular, nu exista pericol de orbire permanenta din cauza acestei boli.
Vaccinul impotriva pojarului este un alt element din triplul vaccin ROR (Rujeola-Oreion-Rubeola), administrat la varsta de 15 luni. Medicii sustin ca vaccinul este necesar pentru a preveni encefalita rujeolica, care, sustin ei, ar aparea cu o frecventa de 1 la 1000 cazuri. Dupa decade de experienta in cazurile de pojar, pun la indoiala aceasta cifra, asa cum o fac multi alti pediatri. Incidenta de 1/1000 poate fi adevarata pentru copiii care traiesc in conditii de malnutritie si saracie, dar in clasele de mijloc si de sus ale societatii, incidenta e mai degraba de 1/1.0000 sau 1/100.000.
Dupa ce v-a speriat cu posibilitatea improbabila a encefalitei rujeolice, rareori doctorul dvs. va va spune despre pericolele asociate cu vaccinul impotriva pojarului. Vaccinul anti-rujeolic este asociat cu encefalopatia si o serie de alte complicatii precum PESS (panencefalita sclerozanta subacuta), care cauzeaza solidificarea materiei cerebrale si este invariabil mortala. Alte complicatii neurologice uneori fatale asociate cu vaccinul anti-pojar includ ataxia (imposibilitatea coordonarii miscarilor musculare), retardul mintal, meningita aseptica, convulsiile si hemipareza (paralizia unei jumatati a corpului). Complicatiile secundare asociate vaccinului pot fi si mai inspaimantatoare. Ele includ encefalita, diabetul cu debut in copilarie, sindromul Reye si scleroza multipla.
As considera riscurile asociate vaccinului anti-pojar inacceptabile, chiar daca ar exista dovezi convingatoare ca vaccinul ar fi eficient. Dar nu sunt. Declinul in incidenta bolii aparuse cu mult inainte de introducerea vaccinului. In anul 1958 erau aprox. 800.000 cazuri de pojar in SUA, dar in 1962, cu un an inainte de aparitia vaccinului, numarul de cazuri scazuse la 300.000. In timpul urmatorilor 4 ani, in timp ce copiii erau vaccinati cu un vaccin cu virus mort, ineficient si abandonat in prezent, numarul cazurilor a mai scazut cu inca 300.000. In 1900 erau 13,3 cazuri de deces prin pojar la 100.000 populatie. In 1955, inainte de inceperea vaccinarii anti-pojar rata mortalitatii scazuse cu 97,7 procente, situandu-se la valoarea de 0,03 decese la 100.000.
Cifrele in sine reprezinta o dovada dramatica a faptului ca pojarul era pe cale de disparitie inainte ca vaccinul sa fie introdus pe piata. Daca cifrele nu vi se par suficient de convingatoare, cantariti faptul urmator : in 1978, mai mult de jumatate din copiii care au facut pojar in 30 state americane, fusesera vaccinati impotriva pojarului. Mai mult, potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, sansele ca pojarul sa fie contractat de cei vaccinati sunt de 15 ori mai mari fata de probabilitatea ca pojarul sa fie contractat de cei nevaccinati.
“De ce, atunci, in fata tuturor acestor evidente, medicii continua sa vaccineze?” va veti intreba.
Raspunsul poate fi gasit in intamplarea petrecuta in California cu 14 ani dupa introducerea vaccinului anti-pojar. Los Angeles-ul a suferit o epidemie severa de pojar si parintii au fost indemnati sa vacineze toti copiii mai mari de 6 luni, in ciuda unui avertisment al Serviciului Public de Sanatate care preciza ca vaccinarea anti-pojar sub varsta de un an este inutila si periculoasa.
Medicii din Los Angeles au raspuns prin injectarea vaccinului in fiecare copil care le-a cazut in maini. Mai multi medici familiarizati cu notiunea de “virus lent”, si de esec imunologic, au ales sa nu-si vaccineze propriii sugari. Spre deosebire de pacientii lor carora nimeni nu le spusese, ei stiau ca “virusurile lente”, care se gasesc in toate vaccinurile si mai ales in vaccinul anti-pojar, se pot ascunde in tesuturile umane ani de zile si pot aparea mai tarziu sub forma de encefalita sau scleroza multipla. Ele reprezinta, de asemenea, si seminte potentiale pentru dezvoltarea si cresterea cancerului mai tarziu in viata.
Un medic din Los Angeles care a refuzat sa-si vacineze propriul copil de 7 luni, a spus : “ Sunt ingrijorat pentru ce se intampla cu virusul vaccinal, care, nu numai ca ofera prea putina protectie impotriva pojarului, dar ramane ascuns in corp, actionand acolo intr-un mod despre care nu stim mai nimic”. Aceasta ingrijorare, nu l-a oprit, totusi, sa-si vaccineze pacientii. El a explicat acest comportament contradictoriu cu comentariul : “ca parinte, imi permit luxul de a alege pentru copilul meu. Ca medic… legal si profesional, trebuie sa accept recomandarile profesiei, asa cum a trebuit sa facem si cu intreaga poveste a gripei suine”.
Poate ca e timpul ca parintilor obisnuiti si copiilor lor sa li se permita luxul de a alege.

RUBEOLA
Rubeola este o boala benigna a copilariei care nu necesita tratament medical. Simptomele initiale sunt febra si usoara senzatie de frig insotite de durere in gat. Ne dam seama ca e mai mult de o simpla raceala in momentul in care apare si eruptia caracteristica pe fata si scalp care apoi se extinde pe brate si corp. Petele nu se unesc intre ele cum se intampla la pojar si, de obicei, palesc si dispar in doua-trei zile. Pacientul trebuie sa stea la pat si sa i se dea lichide multe, dar nici un alt tratament nu e necesar.
Singura amenintare pe care o prezinta rubeola este posibilitatea de a cauza malformatii la fat, daca o femeie contracteaza boala in primele trei luni de sarcina. Aceasta frica este folosita ca sa se justifice vaccinarea tuturor copiilor, baieti si fete, ca parte a vaccinului ROR (rujeola-oreion-rubeola). Beneficiile acestui vaccin sunt indoielnice din aceleasi motive expuse la vaccinarea anti-oreion. Nu este nevoie sa protejam copiii impotriva acestei boli inofensive deoarece efectele adverse ale vaccinului sunt inacceptabile. Ele includ artrita, artralgie (dureri de articulatii) si polinevrita care produce durere, amorteala sau parestezii (furnicaturi) pe traiectul nervilor periferici. Aceste simptome sunt de obicei temporare dar pot dura cateva luni si pot aparea cu o intarziere de pana la doua luni dupa vaccinare. Din cauza acestui interval de timp intre vaccinare si aparitia reactiilor adverse sus-mentionate, parintii pot sa nu recunoasca simptomele ca fiind cauzate de vaccin.
Marele pericol al vaccinarii anti-rubeolice este acela ca, impiedicand aparitia bolii in copilarie, creste riscul ca femeile sa faca boala la adolescenta sau maturitate, adica in perioada de procreere. In acest fel vaccinarea anti-rubeola le lipseste pe femeile de varsta reproductiva de protectia imunitara naturala pe care ar fi obtinut-o contractand boala pe cale naturala. Acest punct de vedere este impartasit de multi alti medici. In statul Connecticut un grup de medici, condusi de doi eminenti epidemiologi, au reusit sa elimine rubeola de pe lista vaccinarilor obligatorii.
Studiu dupa studiu a demonstrat ca multe femei vaccinate impotriva rubeolei in copilarie nu prezentau anticorpi de protectie specifici la varsta adolescentei. Alte teste au aratat ca exista o mare rata de esec a vaccinarii copiilor impotriva pojarului, rubeolei si oreionului, fie administrate impreuna, fie ca vaccinuri separate. In cele din urma, intrebarea cruciala la care inca nu s-a raspuns este : imunitatea obtinuta prin vaccinare este la fel de eficienta si dureaza la fel de mult ca si imunitatea obtinuta prin contractarea rubeolei pe cale naturala ? O mare parte din copiii vaccinati arata lipsa oricarei protectii imunitare in testele de sange facute la doar patru-cinci ani dupa vaccinare.
Semnificatia acestor date este atat de evidenta pe cat este de inspaimantatoare. Rubeola nu este o boala periculoasa in copilarie si confera imunitate naturala celor care o fac in copilarie, protejandu-i de a o contracta la varsta adulta. Inainte de inceperea vaccinarii anti-rubeola, aprox. 85% din adulti aveau imunitate naturala impotriva rubeolei.
Astazi, din cauza vaccinarii, cea mai mare parte a femeilor nu vor avea niciodata imunitate naturala. Daca imunitatea obtinuta prin vaccinare dispare, cum este de asteptat, ele vor contracta rubeola exact in perioada graviditatii, cu efectele fatale asupra copilului lor nenascut.
Fiind o persoana sceptica, am crezut intotdeauna ca cea mai buna modalitate de a afla ce gandesc cu adevarat oamenii este sa observi ce fac, si nu ce spun. Daca cea mai mare amenintare a rubeolei este pentru fatul nenascut, gravidele ar trebui protejate in primul rand prin vaccinarea obstetricienilor care le ingrijesc in timpul sarcinii. Totusi, intr-un studiu efectuat in California si publicat in “Journal of the American Medical Association”, mai mult de 90% din medicii obstetricieni-ginecologi au refuzat sa fie vaccinati. Daca insisi medicii se tem de vaccin, de ce Dumnezeu legea cere ca dvs. si alti parinti sa acceptati administrarea vaccinului copiilor dvs. ?”

Adevăratul scop al obligativității vaccinării este de natură comercială și politică și dvs dați de înțeles prin modul de exprimare că sunteți plătiți de Big Pharma sau Sanoffi să faceți lobby pentru aceasta cauza. Altfel nu îmi explic de unde atata înverșunare impotriva propriilor concetățeni, in susținerea unei cauze prin care negati capacitatea de discernământ a părinților sau capacitatea lor intelectuala, aceea de a citi un prospect si de a analiza raportul riscuri/beneficii pe baza analizei lor.

Eu propun ca statul, înainte de a intra cu bocancii în viața familiei sa se ocupe mai intai de problemele organizatorice, care tin de infrastructura si buna organizare a societatii: de infrastructură, sa construiască autostrazi, sa renoveze spitalele vechi care se dărâmă peste pacienții care mor cu zile din lipsa aparaturii și sa construiască spitale noi, sa se ocupe de oamenii nevoiași și de pensionarii care nu au bani sa își cumpere medicamente si multe multe altele. Acestea sunt problemele reale de care trebuie sa va preocupati si lasati parintii sa se ocupe de familie.

Ați găsit voi o nișa cu potențial pe care sa o exploatați si pe seama căreia sa va îmbogățiți (și voi și doctorii care vor fi plătiți cu 25 de lei pt fiecare vaccin realizat) și să ne țineți noua lecții de moralitate si de ce este mai bine pentru copiii nostri? Cred că ati greșit persoana d-le Arafat.

Sursa: https://www.facebook.com/bruma.alberta/posts/194330337812663

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite