Scufundarea Titanicului a fost premeditata printr-un ritual, ca lumea sa nu ajunga la energia libera si ca sa se infiinteze Banca Rezervei Federale!

Distribuie!by Scufundarea Titanicului a fost premediata ritualistic ca lumea sa nu ajunga la energia libera si ca sa se infiinteze Banca Rezervei Federale! Dacă priveşti cu atenţie în jur şi analizezi puţin lucurile, vei observa “coincidenţe” la fiecare pas. Ei bine, cele pe care ţi le prezentăm mai jos te […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Scufundarea Titanicului a fost premediata ritualistic ca lumea sa nu ajunga la energia libera si ca sa se infiinteze Banca Rezervei Federale!
1
Dacă priveşti cu atenţie în jur şi analizezi puţin lucurile, vei observa “coincidenţe” la fiecare pas. Ei bine, cele pe care ţi le prezentăm mai jos te vor lăsa cu gura căscată, oricât de cinic ai fi!
Cu 14 ani înainte ca Titanicul să se scufunde, Morgan Robertson a scris o carte despre un vapor. Acesta era descris ca imposibil de scufundat şi lovea un iceberg într-o noapte de aprilie cu viteza de 22,5 noduri, scufundându-se în Oceanul Atlantic, la 400 de mile depărtare de oraşul Newfoundland. Vă întrebaţi ce diferenţă este între acest vapor şi realul Titanic? Viteza Titanicului la impactul cu icebergul era de 25 de noduri. Toate celelalte s-au petrecut exact aşa cum Robertson a scris cu 14 ani înainte de tragedie! Dacă sunteţi curioşi în privinţa numelui vaporului din carte… acesta era Titanul.
Nu numai că JP Morgan a anulat călătoria sa , dar, de asemenea, la bord a fost John Jacob Astor – un om foarte bogat la acel moment … și un foarte bun prieten de-al lui Tesla . El a crezut în toate brevetele lui Tesla si planuia sa investeasca după ce venea din calatoria de pe Titanic in aparatul de zbor Tesla ( timp in care nu aveau inca aparate de zbor) . John Astor , de asemenea, credea în turnurile Wardenclyffe Tesla și a fost pe deplin pregătit să-si investească averea pentru beneficiul întregii omeniri , Astor a fost dornic de a înlocui combustibilul pe bază de ulei cu mai multe surse de energie … cu alte cuvinte TOATE brevetele Tesla care nu au fost puse in practica , inclusiv Wardenclyffe lui Tesla ar fi funcționale și astăzi dacă Astor nu ar fi murit pe Titanic ! ” Au fost 6 avertismente de gheata primite de Titanic în ziua de coliziune . Ele au fost ignorate de către operatorul wireless , care a fost preocupat cu transmiterea de mesaje catre pasageri . CARE ma fac sa ma intreb a fost scufundarea Titanicului doar un accident sau ceva mai mult decat atat ? Pe Titanic au fost unii bancheri de mare succes , cum ar fi Benjamin Guggenheim și Isa Strauss , care s-au opus lui JP Morgan . Lumea noastră ar fi fost un loc cu totul diferit DACĂ TITANIC nu s-ar fi scufundat !
Nu numai că JP Morgan si-a anulat călătoria sa , dar, de asemenea, la bord a fost John Jacob Astor – un om foarte bogat la acel moment … și un foarte bun prieten de-al lui Tesla . El a crezut în toate brevetele lui Tesla si planuia sa investeasca după ce venea din calatoria de pe Titanic in aparatul de zbor Tesla ( timp in care nu aveau inca aparate de zbor) . John Astor , de asemenea, credea în turnurile Wardenclyffe Tesla și a fost pe deplin pregătit să-si investească averea pentru beneficiul întregii omeniri , Astor a fost dornic de a înlocui combustibilul pe bază de ulei cu mai multe surse de energie … cu alte cuvinte TOATE brevetele Tesla care nu au fost puse in practica , inclusiv Wardenclyffe lui Tesla ar fi funcționale și astăzi dacă Astor nu ar fi murit pe Titanic ! ” Au fost 6 avertismente de gheata primite de Titanic în ziua de coliziune . Ele au fost ignorate de către operatorul wireless , care a fost preocupat cu transmiterea de mesaje catre pasageri . CARE ma fac sa ma intreb a fost scufundarea Titanicului doar un accident sau ceva mai mult decat atat ? Pe Titanic au fost unii bancheri de mare succes , cum ar fi Benjamin Guggenheim și Isa Strauss , care s-au opus lui JP Morgan . Lumea noastră ar fi fost un loc cu totul diferit DACĂ TITANIC nu s-ar fi scufundat !

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite