Se apropie? 10 Mai va fi zi de sărbătoare naţională

Distribuie!by Incet, incet dupa cum v-am tot avertizat zilele trecute fara sa stiu ca va urma o astfel de decizie, se pregateste sub mandatul lui Iohannis revenirea la monarhie, capul masoneriei si capul sclaviei totalitare. Crestinii adevarati care sunt conectati la Duhul Sfant ii recunosc pe cei din casa regala […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Incet, incet dupa cum v-am tot avertizat zilele trecute fara sa stiu ca va urma o astfel de decizie, se pregateste sub mandatul lui Iohannis revenirea la monarhie, capul masoneriei si capul sclaviei totalitare. Crestinii adevarati care sunt conectati la Duhul Sfant ii recunosc pe cei din casa regala ca fiind slujitorii simbolurilor lor reptiliene, balauriene si satanice. Stiu, stiu, multi o sa spuneti ca deviza lor este “Nihil Sine Deo”….insa uitati-va atent la zeii lor, intrebarea este carui dumnezeu slujesc ei? Sunt exact demonii din Biblie, iar zeul lor suprem este Lucifer, Satana.

Camera Deputaţilor a decis, miercuri, ca 10 Mai să fie zi de sărbătoare naţională pentru că această dată marchează trei momente istorice – începutul domniei lui Carol I, Independenţa de stat şi încoronarea primului rege al ţării.


Deputaţii au adoptat cu 294 de voturi „pentru”, unul „împotrivă” şi şase abţineri un proiect de lege în acest sens, iniţiat de senatorul PNL Puiu Haşotti.

loading...

Conform proiectului de lege, Parlamentul, Preşedintele României, Guvernul, celelalte autorităţi centrale organizează manifestări cu prilejul sărbătoririi acestei zile în limita alocaţiilor bugetare prevăzute.


Liderul deputaţilor minorităţilor naţionale, Varujan Pambuccian, a spus că sunt momente în istoria unei ţări care sunt dincolo de patimi politice, iar acesta este unul dintre ele.

Proiectul a fost respins de Senat, însă a fost adoptat de Camera Deputaţilor, care este for decizional.

http://activenews.ro/10-mai-va-fi-zi-de-sarbatoare-nationala_1897797.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite