Se caută voluntari pentru plantarea a un milion de copaci! Ca sa aiba ce taia SCHWEIGHOFER!!!!!!

Distribuie!by O echipa de voluntari s-a apucat de plantat pomi sub motto-ul ” Plantam fapte bune”, lucru care nu poate decat sa ii bucure pe Schweighofer si pe Iohannis.   Ne-am propus să fim primii români care vor planta 1.000.000 de copăcei simultan! De aceea noi, echipa de voluntari „Plantăm […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

O echipa de voluntari s-a apucat de plantat pomi sub motto-ul ” Plantam fapte bune”, lucru care nu poate decat sa ii bucure pe Schweighofer si pe Iohannis.

 

Ne-am propus să fim primii români care vor planta 1.000.000 de copăcei simultan! De aceea noi, echipa de voluntari „Plantăm fapte bune în România”, ne căutam colegi cu care să contribuim constructiv la creșterea suprafeței împădurite a țării și la protejarea pădurilor.


Sub sloganul „Plantăm! Îngrijim! Împădurim!”, toamna aceasta lansăm o mobilizare civică în masă pentru a proteja și crește pădurile din România. Pentru acest obiectiv ne căutăm colegi în proiect, după cum urmează: câte un coordonator de judeţ, 4 coordonatori regionali, câte un coordonator de voluntari pe județ, șefi de parcele în ziua de plantare, 3 fundraiseri din Bucureși, 2 comunicatori din București şi 1 administrator de platformă online.

Până pe 27 august, trimite-ne CV-ul și o scurtă motivație, pe adresa:voluntar@plantamfaptebune.ro. Sperăm să te avem alături de noi în echipă!


loading...

Pe 24 octombrie desfășurăm cea mai mare acțiune de împădurire din țara noastră: 30 de județe vor împăduri simultan 1.000.000 de copăcei pe terenuri cu probleme din afara localităților (agricole degradate, cu risc de alunecare, supuse fenomenului deșertificării) sau pe terenuri din interiorul orașelor unde este necesară prezența a cel puțin unui arbore. Ulterior, vom și îngriji arborii pe o perioadă mai mulți ani, până ce se atinge maturitatea plantației sau a copacului plantat individual.

Acest demers este inițiat de Asociația EcoAssist din București, alături de 5 organizații non-guvernamentale de protecția mediului din România și are drept Partener Instituțional Principal Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor care prin intermediul R.N.P. – ROMSILVA va furniza gratuit puieții și asistența de specialitate pe plantațiile pe care voluntarii se vor implica. (T.R.)

http://www.expunere.com/se-cauta-voluntari-pentru-plantarea-a-un-milion-de-copaci.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Elvis Presley nu a murit, s-a dus doar acasa...
CÂŞTIG de 35.000 de EURO/LUNĂ pentru şeful Transgaz Mediaş. Explicaţia directorului este HALUCINANTĂ
Părinte Cleopa, ce este vrajitoria si de câte feluri este?
Imbraca un copil de PASTE din satul Teleorman daca vrei sa faci ceva pentru Iisus
Guvernul pune la dispozitie teren in Bucuresti pentru construirea celei mai mari MOSCHEI dintr-o capitala europeana
Îngerul copiilor din suburbia celui mai sărac oraş din ţară. Cum a reuşit un preot din Vaslui să bună bazele unui centru care schimbă viaţa copiilor
Dezvaluiri incendiare! Patronul de la Clubul Colectiv a avut si clubul Elephant care a ars in 2014!
Coincidenta? Compania austriaca de masa lemnoasa din Romania se numeste JAF GLOBAL
Credeați că l-au făcut pentru că ne iubesc? Filmul "Wild Carpathia" a fost realizat pentru a convinge milionari străini să cumpere PĂDURE în România. Până acum au cumpărat 16.000 de hectare. Prințul Charles, implicat în afacere
ADEVĂRUL NESPUS ! RUȘII AU RESTITUIT ÎN ÎNTREGIME TEZAURUL ROMÂNIEI, DAR NU ȚĂRII NOASTRE !
Ce era considerată o conspirație, acum e realitate. PAPA ANUNȚĂ NOUA RELIGIE MONDIALĂ – „Există o înșelăciune mare ce vine pe pământ…”
Pr. Iustin Pârvu despre vaccinare: „Cu mar­ti­ra­jul copi­ilor a început Bis­er­ica lui Hris­tos, cu mar­ti­ra­jul prun­cilor iată că începe și prigoana aces­tui veac de pe urmă…” Sursa: Pr. Iustin Pârvu despre vaccinare: „Cu mar­ti­ra­jul copi­ilor a început Bis­er­ica lui Hris­tos, cu mar­ti­ra­jul prun­cilor iată că începe și prigoana aces­tui veac de pe urmă…”
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite