Se lamuresc si monarhistii ca cei din casele regale nu au suflet! Mihai s-a purtat la fel de urat si cu tatal sau, Carol zicea ca indiferenta fiului sau i-a scurtat viata

Distribuie!by Cand se va lamuri lumea ca cei din casele regale nu au suflet, nici chiar Nicolae, totul este un teatru pentru bani din averile poporului.   EVZ vă prezintă declaraţiile lui Cristian Bădiliţă, care sunt cu atât mai usturătoare cu cât vin din partea unui monarhist autentic.  Manele triste […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cand se va lamuri lumea ca cei din casele regale nu au suflet, nici chiar Nicolae, totul este un teatru pentru bani din averile poporului.

 

EVZ vă prezintă declaraţiile lui Cristian Bădiliţă, care sunt cu atât mai usturătoare cu cât vin din partea unui monarhist autentic.


Acelasi comportament, văd, îl are Mihai I şi faţă de nepotul său, a cărui singură “vina” este aceea că-şi iubeşte bunicul (şi că nu-i place de Duda; nici Reginei nu-i plăcea). Enfin, voi fi ultimul român care va regreta dispariţia acestui rege Absent.

loading...

Mihai I nu a încercat să-şi recupereze tronul

Am plîns-o pe Extraordinara Regina Ana. Nicio lacrima pentru  acest pseudorege care ne-a distrus si ultima speranţă (n-a făcut un gest pentru a-şi recupera tronul onorînd astfel jertfa din decembrie 1989); n-a făcut decît să-şi rupă mereu crăcile de sub picioare. S-a născut Rege, va muri ca simplu “socru al lui R. Duda“”, scrie Cristian Bădiliţă.

http://evz.ro/exploziv-culise-scandal-casa-regala.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite