Se lăudau că vor umbla cu metroul! USR a cerut birou și mașină cu șofer pentru fiecare senator?Poporul trebuie sa plateasca acum si pentru ei!!!

Distribuie!by USR ar fi făcut o solicitare către secretariatul general pentru ca fiecare senator al partidului să beneficieze de mașină cu șofer și un birou. Întrebat despre anunţul USR că va ataca la Curtea Constituţională legea privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, Călin Popescu Tăriceanu a spus, potrivit Agepres: ”Mă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

USR ar fi făcut o solicitare către secretariatul general pentru ca fiecare senator al partidului să beneficieze de mașină cu șofer și un birou.

Întrebat despre anunţul USR că va ataca la Curtea Constituţională legea privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, Călin Popescu Tăriceanu a spus, potrivit Agepres: ”Mă bucur, e dreptul lor, foarte bine. E foarte bine. Mă bucur că USR are şi preocupări din acestea pentru că ieri (marţi – n.r.) am aflat că preocuparea principală a USR era ca fiecare membru din Senat să capete un birou şi o maşină cu şofer”.


”Partidul antisistem văd că s-a integrat. Vorbeau de privilegii, de nu ştiu ce la Parlament. Fiecare vrea maşină cu şofer şi birou. Foarte interesant mi se pare. La Secretariatul general al Senatului au făcut solicitarea”, a menţionat el.

Senatorul clujean, poetul boem Mihai Goțiu și revoluționarul anti-sistem se va plimba cu mașina cu șofer și secretară?


NapocaNews

Se lăudau că vor umbla cu metroul! USR a cerut birou și mașină cu șofer pentru fiecare senator?

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite