Se mai vinde o piesă din securitatea naţională! Ce ţară străină pune mâna pe Poşta Română

Distribuie!by Privatizarea si vanzarea Postei Romane era planuita de mult, lucru ce putea fi observat cand mergeai la un simplu ghiseu postal si asteptai zeci de minute la o coada care era tinuta in asteptare intentionat, sa enerveze clientii, ca sa spuna ca trebuie instrainata Posta ca “asa nu mai […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Privatizarea si vanzarea Postei Romane era planuita de mult, lucru ce putea fi observat cand mergeai la un simplu ghiseu postal si asteptai zeci de minute la o coada care era tinuta in asteptare intentionat, sa enerveze clientii, ca sa spuna ca trebuie instrainata Posta ca “asa nu mai merge” si ca romanii nu stiu sa administreze nimic, trebuie sa vina niste straini sa ne invete. Aceste masuri de a face Posta sa para ca merge prost plecau de la conducere, de la directori, pana la guvern care plateau angajatii Postei prost ca sa nu isi mai dea interesul, faceau disponibilizari,  nu mai schimbasera nimic inspre modernizarea Postei Romane, desi Posta incaseaza si a incasat intotdeauna bani grei despre care nimeni nu stie unde s-au dus. Au indatorat-o fictiv ca sa poata sa spuna acum ca trebuie vanduta, pe nimic, la fel cum au procedat cu intreaga industrie si resursele romanesti. Cei ce vor pune mana pe Posta Romana, nu vor pune mana doar pe securitatea romaneasca, ca baza de informatii si adrese, implicit control al populatiei ci si  pe o mina de aur, deoarece Posta Romana detine spatii centrale, cladiri cheie, puncte de lucru numeroase, in toate orasele si localitatile din Romania, care vor fi imputinate si date spre inchiriere bineinteles si vor aduce profituri uriase proprietarilor straini. Tragedia poporului nostru va fi din nou aceea ca poporul si tara nu vor avea nimic de castigat din toata tranzactia aceasta, decat de pierdut si de a fi in continuare sclavii strainilor pe meleagurile mioritice.

Poşta Română, compania care deţine cea mai mare reţea de distribuţie la nivel naţional, însemnând peste 80% din totalul subunităţilor poştale care operează, în prezent, în România, se va privatiza. Ministerul pentru Societatea Informaţională (MSI) a acceptat oferta neangajantă depusă de operatorul belgian de servicii poştale bpost pentru achiziţionarea pachetului de 51% din acţiunile deţinute la Compania Naţională Poşta Română.


Peste 19 milioane de locuitori beneficiază de serviciile Poştei Române şi peste 7,5 milioane de adrese sunt acoperite de reţeaua poştală proprie.

loading...
  • Poşta Română este deţinută de statul român, prin Ministerul pentru Societatea Informaţională, în proporţie de 75%, şi de Fondul Proprietatea (FP) în proporţie de 25%.

„În urma analizei detaliate a documentelor depuse de compania belgiană bpost, Comisia de Privatizare a concluzionat că acesta răspunde cerinţelor din caietul de sarcini. Invităm ofertantul să continue procedurile de due-diligence pentru a trece la următoarea etapă, cea a depunerii unei oferte ferme de achiziţionare a pachetului majoritar la Poşta Română. Operatorul naţional de servicii poştale a încheiat anul 2014 cu un profit substanţial, după şase ani de pierderi consecutive, şi a demonstrat că poate fi un activ valoros pentru un investitor strategic”, spune într-un comunicat ministrul pentru Societatea Informaţională, Sorin Grindeanu.


Având 27.000 de angajaţi, Poşta Română este cel mai mare angajator din România. Poşta Română deţine în prezent o reţea de peste 5.500 de subunităţi poştale la nivel naţional, distribuind săptămânal peste 11 milioane de trimiteri poştale. Analistul economic Ilie Şerbănescu spunea în 2012 că „Poşta nu este o afacere, este o chestiune strategică”.

Analistul atragea atenţia că Poşta Română este „o piesă din securitatea naţională”: „Dacă privatizezi Poşta, înseamnă că nu mai vrei să fii nimic, ca ţară. România a abandonat să fie ţară de mult. Poşta nu este o afacere, este un element strategic. Să ai în mână transportul scrisorilor în cele mai îndepărtate cătune, este o chestiune strategică. 

http://activenews.ro/se-mai-vinde-o-piesa-din-securitatea-nationala-ce-tara-straina-pune-mana-pe-posta-romana_1883822.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite