Se prabuseste Facebook? A luat avânt o campanie intitulată #deletefacebook (șterge facebook), iar mari companii, precum cea a lui Elon Musk, și-au șters deja paginile.

Distribuie!by De aproape două săptămâni,  gigantul Facebook trece printr-o criză profundă, în urma dezvăluirilor scandalului Cambridge Analytica. Acțiunile de pe bursă ale multinaționalei au pierdut până la 6,7%, iar compania a înregistrat pierderi de miliarde de dolari. În doar câteva zile, Facebook a devenit, din prietenul tuturor, inamicul numărul unu. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
De aproape două săptămâni,  gigantul Facebook trece printr-o criză profundă, în urma dezvăluirilor scandalului Cambridge Analytica. Acțiunile de pe bursă ale multinaționalei au pierdut până la 6,7%, iar compania a înregistrat pierderi de miliarde de dolari.
În doar câteva zile, Facebook a devenit, din prietenul tuturor, inamicul numărul unu. Acuzațiile la adresa companiei se rostogolesc ca un bulgăre de zăpadă și par de neoprit. Chiar dacă scandalul a pornit după ce ziarele The Guardian, The New York Times și Channel 4 au dezvăluit furtul a peste 50 de milioane de date personale  ale utilizatorilor Facebook din SUA , brusc, toată presa occidentală a pus artileria grea pe gigantul american. Dezvăluind ceea ce se bănuia de mult: că Facebook încalcă dreptul la viața privată, că știe fiecare mișcare a utilizatorilor, că ne stochează viața la sertar.
De asemenea, pe twitter a luat avânt o campanie intitulată #deletefacebook (șterge facebook), iar mari companii, precum cea a lui Elon Musk, și-au șters deja paginile.
În această avalanșă de informații privind modul în care compania californiană ne controlează viețile, o știre preluată la începutul anului de toate agențiile de presă a readus în prim-plan o „profeție”.
Aflat la Formul Economic de la Davos, magnatul american George Soros afirma că Facebook și Google „au zilele numărate”. Fondatorul  „Fundațiilor pentru o Societate Deschisă” s-a războit cu cele două corporații gigantice ale internetului, acuzându-le că „manipulează oamenii” și criticându-le pentru că fac afaceri cu state autoritare.
La doar o lună de la acest discurs, miliardarul american și-a continuat atacul, într-un text publicat pe site-ul Project Syndicate, în  care spunea că dominația globală a companiilor de internet din SUA se va încheia, fiind „doar o chestiune de timp” până când reglementările și taxele impuse de autorități vor duce la prăbușirea acestora.
Chiar dacă, în aceste zile, când unii se întreabă dacă a venit sfârșitul epocii Facebook, există opinii conform cărora avertismentul lui Soros a fost mai degrabă bazat pe  „intuiție logică” asupra situației prin care trec rețelele sociale și lumea internetului, sunt și voci care fac legătura dintre atacurile la adresa companiei americane și „profeția” făcută de Soros.
Nu uitati sa va deschideti conturi pe concurenta Facebook www.vk.com
https://www.activenews.ro/externe/La-mai-putin-de-trei-luni-dupa-ce-George-Soros-prevestea-ca-Facebook-si-Google-„au-zilele-numarate-compania-lui-Zuckerberg-a-devenit-inamicul-numarul-1-al-lumii-150071

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Ceauşescu îi cerea lui Brejnev, în 1976, să desfiinţeze gardul de sârmă ghimpată de pe Prut
Vedenie profetică din Norvegia, anul 1968: Al Treilea RĂZBOI Mondial va fi SCURT. IISUS va veni în curand
Nicolae Istudor, rectorul ASE: Peste 100.000 de tineri bine pregătiţi din bani publici au părăsit ţara în perioada 2000- 2015
YOGA SATANICA. Interviu video cu OSHO: Distrugeti casatoria / Eliberati copiii din familii / Creati un om nou / Sfantul Duh e organul genital cu care Dumnezeu a violat-o pe Fecioara Maria
Documente declasificate: Naziștii au construit OZN-uri
Control total: Un supermarket din SUA va folosi sisteme de recunoastere faciala in magazine, pentru a depista spun ei "clientii nemultumiti" prin monitorizarea expresiilor faciale
Operatiuni sub Drapel Fals in Franta: noi atentate teroriste orchestrate de catre serviciile secrete pentru a putea restrange libertatile civile ale oamenilor!
Iohannis, care a negociat înfierea a 20 de copii ( cine știe câți neoficial) și doamna Viorica Dăncilă, care a înfiat un copil să-i fie mamă și mamă i-a fost!
Un protestatar dezamagit: „Am ieșit să protestez ca fraierul. Mi-o zice însăși Curtea Constituțională. Am protestat FĂRĂ să știu corect care e treaba la acel capitol”
De ce trebuie interzis Halloween-ul
Vaccinul hexavalent retras în jumătate din Europa, în România nimeni nu zice nimic!
Ginerele lui Ceausescu confirma ceea ce se stia de mult: Nicu Ceausescu a fost lichidat la comanda ca si parintii lui
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite