Sebastian Ghiţă a prezentat un document incendiar: Scrisoarea Ambasadorului Germaniei catre Iohannis privind nemultumirea fiscala, in care ii cere sa ia masuri si Iohannis a executat!!!

Distribuie!by Liderul Partidului România Unită, Sebastian Ghiţă scoate, în ultima zi de campanie pentru parlamentare, un document incendiar. O scrisoare deschisă a ambasadorului Germaniei la Bucureşti adresată preşedintelui Klaus Iohannis. Ghiţă a prezentat o scrisoare a ambasadorului Germaniei la Bucureşti, prin care se opunea unor măsuri de relaxare fiscală impuse […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Liderul Partidului România Unită, Sebastian Ghiţă scoate, în ultima zi de campanie pentru parlamentare, un document incendiar. O scrisoare deschisă a ambasadorului Germaniei la Bucureşti adresată preşedintelui Klaus Iohannis. Ghiţă a prezentat o scrisoare a ambasadorului Germaniei la Bucureşti, prin care se opunea unor măsuri de relaxare fiscală impuse de guvernul Ponta. Şeful statului a întors ulterior în Parlament acele măsuri, votate de aleşi.

“Când vrea ambasadorul Germaniei Werner, Werner Iohannis execută, aşa cum a executat Schweighoffer, aşa cum s-au pus preş în faţa ambasadorului Olandei”, a spus Sebastian Ghiţă. Dovada acestui lucru, spune deputatul Sebastian Ghiţă, stă într-o corespondenţă între ambasada Germaniei şi Guvern, prin care ambasadorul îşi exprima dezacordul privind reducerea de taxe pentru români: “Iohannis, tot un Werner a îndrăznit, la insistenţele Germaniei, să trimită legea înapoi în parlament şi să stopeze taxe şi impozite”.


loading...

 

content-image
http://www.stiripesurse.ro/sebastian-ghita-a-facut-anuntul-care-va-zgudui-romania-acuze-grave-la-adresa-lui-iohannis-document_1167863.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Se INFIERBANTA treaba. Putin se implica direct in situatia din Moldova: „Situatie GRAVA, in continua escaladare”
Catalin Avramescu: SRI si SIE trebuie desfiintate. Romania a fost jefuita la trei maini in timp ce serviciile "vegheau"
„Femeile, o specie pe cale de dispariție în inima Parisului”, reportajul zguduitor despre cum au ajuns migranții și musulmanii să facă legea într-un cartier parizian:Dacă ieșim din casă riscăm să fim violate!
Alt esec al democratiei dupa distrugerea industriei: TVR - Televiziunea de STAT
După 10 ani de UE, România se afundă în sărăcie. A crescut numărul televizoarelor alb-negru, iar peste jumătate din populație nu are acces la canalizare
Regele Mihai: Nu am vândut Ordinul de la Stalin familiei Rockefeller
Katy Perry- Dark Horse, un MEGAtribut inchinat iluminatilor
Scriitorul Eugen Mihăescu îl spulberă pe Cioloș: E OMUL LUI BĂSESCU. Nu e un tehnocrat, ci un birocrat trimis de Înalta Poartă ca să ne ia şi băşica din fereastra bordeiului!
KOVESI E TERMINATA – Inregistrari bomba din interiorul DNA o incrimineaza pe Laura Kovesi cum ordona subalternilor sa faca dosare penale premierului Romaniei si altor persoane care sunt “libere” desi au inceputa urmarirea penala. Kovesi turbase ca inculparile au scazut fata de anul anterior, de la 673 la 270, si ordona mai multe rechizitorii. Potrivit art. 99 din Legea 303/2004 poate fi exclus din magistratura cel care se imixtioneaza în activitatea altui judecător sau procuror (Audio)
Fata mea e vaccinata la zi si e foarte bine. Doctorul spune ca eczema, infectiile, astma si convulsiile sunt doar o coincidenta
Soții Iohannis nu se pot abtine: turiști de lux, pe banii noștri, la Festivalul Cireșilor Înfloriți de la Washington!
Gandurile va cizeleaza infatisarea
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite