Secretariatul Masoneriei Regulare Universale, adjudecat de Marele Maestru dr. Radu Bălănescu

Distribuie!by De la sfârşitul săptămânii, România deţine în Conferinţa Mondială a Marilor Loji Masonice poziţia de secretar executiv. În respectiva poziţie, cea mai înaltă ocupată până acum de un mason român în Masoneria Regulară Universală, a fost ales Marele Maestru al Marii Loji Naţionale din România (MLNR), dr. Radu Bălănescu. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

De la sfârşitul săptămânii, România deţine în Conferinţa Mondială a Marilor Loji Masonice poziţia de secretar executiv. În respectiva poziţie, cea mai înaltă ocupată până acum de un mason român în Masoneria Regulară Universală, a fost ales Marele Maestru al Marii Loji Naţionale din România (MLNR), dr. Radu Bălănescu.

 


Numirea a fost făcută după ce majoritatea delegaţiilor din cele peste 100 de ţări prezente la conferinţa organizată la Bucureşti, în perioada 14-18 mai, au văzut în Marele Maestru dr. Bălănescu omul potrivit pentru ocuparea poziţiei de secretar executiv. Masonul român îi urmează în scaun lui Thomas Jackson, o legendă a masoneriei internaţionale care a deţinut această funcţie timp de 16 ani. Postul respectiv este recunoscut ca oferind calitatea de Primus inter Pares, coordonator al întregii colaborări pe lanţul masonic mondial, în ce priveşte pregătirea tuturor evenimentelor care vor avea loc în lume pe timpul mandatului său de cinci ani. 
Evenimentul de la Bucuresti reprezintâ, astfel, pentru România, o premieră în planul reprezentării la nivel international.

loading...

Sursa:Libertatea


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite