Secretele numerelor de pe spatele cutiilor de lapte!

Distribuie!by Cu siguranta ca pana la citirea acestui articol, numerele de pe fundul cutiilor de lapte, nu ti-au atras atentia niciodata. Poate dupa ce vei citi acest articol, aceste numere iti vor ridica un semn de intrebare. Te-ai gandit vreodata ce reprezinta? In cazul in care te intereseaza acest subiect, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Cu siguranta ca pana la citirea acestui articol, numerele de pe fundul cutiilor de lapte, nu ti-au atras atentia niciodata. Poate dupa ce vei citi acest articol, aceste numere iti vor ridica un semn de intrebare.
Te-ai gandit vreodata ce reprezinta?
In cazul in care te intereseaza acest subiect, afla ca iti vom dezvalui noi secretul in randurile de mai jos!

 

loading...
Acele numere sunt inscriptionate pe cutiile de lapte cu un simplu motiv. Problema este ca putin sunt cei care stiu acel motiv si mai putini cunosc semnificatia.
Daca priviti cu atentie fundul unei cutii de lapte , veti observa cateva numere insiruite. Acestea trebuie sa fie in numar de 5 ( de la 1 pana la 5 – 12345 ). In unele tari char si pana la numarul 6 (nu este cazul tarii noastre). Afla ca aceste numere semnifica lucruri nebanuite!
Oricum, lipsa unuia dintre numere a produs o reactie de panica in randul consumatorilor, avand in vedere ca el indica de cate ori a fost laptele procesat sau reciclat.
Procesul poate fi repetat de 5 ori, asa ca fabricile de specialitate trebuie sa mentioneze de cate ori a fost laptele “reciclat”.
Mai mult, exista si o lege prin care se interzice procesarea laptelui expirat, insa acest lucru nu se respecta intocmai, iar laptele mega-ultra pasteurizat zace pe rafturile marilor magazine, fiind oferit consumatorilor ca lapte de “prima mana”.
Exemplul:
Daca ati identificat pe fundul unei cutii de lapte doar numarul 1234, iar numarul 5 lipseste, inseamna ca laptele a expirat de 5 ori pana acum, fiind pasteurizat de 5 ori.
In cazul in care veti observa pe fundul cutiei, insiruirea 1245, fara numarul 3, inseamna ca laptele a expirat de 3 ori si a fost pasteurizat de 3 ori.
Asadar, pentru a cumpara un lapte cat mai proaspat, si mai putin pasteurizat, trebuie sa aveti mare grija la cifrele de pe spatele cutiei.
Acestea trebuie sa fie toate – de la 1 pana la 5, adica 12345.
Chiar daca sunt obligati , exista anumite firme in Romania, care distribuie pe piata cantitati enorme de lapte si nu mentioneaza nimic pe fundul cutiilor. Asa ca, oameni buni, fiti atenti la ce cumparati!
Ati prins ideea?
Va surprinde acest mic secret?
Nu mai stati pe ganduri, spuneti-le si prietenilor sau apropiatiilor micul nostru secret!
Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.
Despre Autor:
Maya este autor pentru Secretele.com – Este o mare placere sa ma pot conecta cu atat de multe suflete minunate. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare. Toti suntem unul! Pe Maya o puteti gasi pe Facebook si Pinterest. sau Google+.

– See more at: http://www.secretele.com/2015/08/secretele-numerelor-de-pe-spatele.html#sthash.pWn9nxnS.q2xPDrGJ.dpuf

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite