Secretul celor mai longevivi oameni de pe planetă! Ceva ce românii aveau în comunism!

Distribuie!by Secretul celor mai longevivi oameni a fost dezvăluit. Ei sunt sănătoși și au cea mai mare speranță de viață de pe Terra. Este vorba de locuitorii insulei nipone Okinawa din Marea Chinei de Est, ceea ce a dus la efectuarea numeroaselor studii în această zonă pentru a descifra tainele […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Secretul celor mai longevivi oameni a fost dezvăluit. Ei sunt sănătoși și au cea mai mare speranță de viață de pe Terra.

Este vorba de locuitorii insulei nipone Okinawa din Marea Chinei de Est, ceea ce a dus la efectuarea numeroaselor studii în această zonă pentru a descifra tainele acestor locuitori, potrivit BBC.com.


Majoritatea moare după 100 de ani, iar speranța de viață este cu 40% mai mare decât în oricare alt loc din Japonia, cunoscut fiind deja faptul că japonezii sunt printre cei mai longevivi și sănătoși oameni din lume.

Cum trăiesc acești oameni? Ei bine, în comunitate, uniți. Nu fumează și au o viață activă, ocupându-se intens de pescuit și agricultură. Sunt foarte sociali și se pare că o implicare activă în viața comunității ( comunism) joacă un rol decisiv în longevitatea ridicată a locuitorilor insulei Okinawa. Un alt studiu spune că singurătatea este la fel de dăunătoare precum fumatul a 15 țigări pe zi. De aceea lumea in comunism  era mult mai fericita desi nu dispunea de toate lucrurile materiale de care dispune astazi.


Cercetările efectuate pe centenarii din Okinawa au evidenţiat faptul că două treimi s-au descurcat independent până la vârsta de 97 de ani, iar aceştia nu suferă de boli cardiovasculare sau de cancer, diabet sau demenţă.

Secretul longevităţii locuitorilor din Okinawa îl constituie gena bună şi stilul sănătos de viaţă. De asemenea, oamenii de ştiinţă  au atras atenţia că alimentaţia acestor oameni are o proporţie ridicată de carbohidraţi faţă de proteine întrucât cartoful dulce este cel mai important aliment de pe insulă.

Starea lor genetică foarte bună include o predispoziţie scăzută către bolile de inimă şi Alzheimer, care ar putea să aibă protecţia genei FOXO3, utilă în reglarea metabolismului și a creșterii celulare, mai spun savanții care s-au ocupat de studii.

loading...

Locuitorii insulei nipone Okinawa au alimentaţia bogată în carbohidraţi, ceea ce ar putea să fie cheia unei vieţi sănătoase şi implicit al unei longevităţi sporite, dacă luăm în calcul studiile efectuate pe oameni şi animale, din ultimii ani. Ele relevă că o dietă bogată în carbohidraţi ne protejează de diferite boli odată cu vârsta, inclusiv cancerul, Alzheimer şi bolile cardiovasculare.

„Este exact opusul dietelor actuale care susțin o alimentaţie bogată în proteine ​​și carbohidrați scăzute”, subliniază Samantha Solon-Biet, care studiază relaţia dintre  nutriție și îmbătrânire la Universitatea din Sydney. În ciuda popularității dietelor Atkins și Paleo, nu se poate spune ştiinţific că un conţinut ridicat de proteine în alimentaţie ar putea genera beneficii organismului pe termen lung.

Spre deosebire de restul Asiei, cartoful dulce şi nu orezul este alimentul de bază al acestora. De asemenea, aceştia consumă din abundenţă foarte multe legume verzi, galbene şi diferite preparate pe bază de soia, iar carnea de porc, pasăre sau peşte este consumată cu măsură.

Așadar avem dieta săracă în proteine și bogată în carbohidrați, avem socializare adevărată, nu online, avem zâmbete, sport, aer curat. Adică ceva în genul traiului pe care nu demult îl aveau și bunicii noștri. Pot fi acestea indicii ale sănătății și longevității, dar mai este nevoie și de alte studii pentru a descifra secretul longevităţii centanarilor din insula niponă Okinawa.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

VIDEO: Modalitatea care va scapă de impozitul la masina si va da dreptul la liberă deplasare fără rovigneta| Imprastiati informatia sa afle toata lumea!!!
Mesaj fără precedent din Israel: Europenii trebuie să se ridice împotriva Rețelei Soros și să-și apere tradițiile și valorile naționale de planurile subversive ale megalomaniacului
Ilie Serbanescu: “Austriecii au luat România ca servitor. N-au rezistat tentaţiei de a lua România la secătuit pe toate părţile deodată. Au contribuit din plin la transformarea României într-o colonie jalnică!”
Sebastian Ghiţă, noi dezvăluiri: Vacanțe de lux cu Coldea de la SRI și Dîncu, când se tăiau salariile și pensiile românilor. Iohannis tace complice?
Viktor Orban, discurs fulminant: E interzis azi să spui că Bruxelles-ul absoarbe tot mai mult din suveranitatea statelor-membre și birocrații lucrează la planul Statelor Unite ale Europei, pentru care nimeni nu și-a dat acordul!
TERIFIANT:Copii ucisi in ritualuri sataniste de catre casele regale, Soros s.a.
S-a plătit un tribut de 80 tone aur pentru ca România să fie acceptată în NATO?
Illuminati si razboiul nevazut cu ortodoxia si crestinismul
Stii de la ce vine PECO? Iata istoria benzinariilor comuniste disparute dupa '90. De ce nu a devenit un brand in Europa asa cum au venit la noi MOL, OMV si altii?
ALARMA: Biserica Catolica a anuntat indeplinirea agendei Noii Ordini Mondiale si avertismentul biblic: "A venit ceasul de a ne întâlni la acelaşi altar"
Statul iti da 200.000 de euro daca vrei sa deschizi o mica afacere la tara, precum o croitore sau un service auto!
MARILE CORPORATII FARMACEUTICE RESPING PLANTA LUI DUMNEZEU CARE TRATEAZA CANCERUL INTR-UN TIMP RECORD!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite