Șeful unui supermarket Profi suspendat pentru că a refuzat să vândă carne expirată spălată cu oțet și detergent

Distribuie!by Șeful unui magazin Profi din centrul Aradului susține că superiorii i-ar fi cerut să vândă carne expirată, spălată cu detergent și oțet, iar pentru că a refuzat a fost suspendat din funcție, el sesizând Poliția, Protecția Consumatorilor, DSVSA și ITM Arad. Conducerea supermarketului neagă însă astfel de practici și […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Șeful unui magazin Profi din centrul Aradului susține că superiorii i-ar fi cerut să vândă carne expirată, spălată cu detergent și oțet, iar pentru că a refuzat a fost suspendat din funcție, el sesizând Poliția, Protecția Consumatorilor, DSVSA și ITM Arad.
Conducerea supermarketului neagă însă astfel de practici și spune că bărbatul a creat ”o situație tensionată”, care se va rezolva în instanță.
Șeful unui supermarket Profi din centrul municipiului Arad, Ciprian Emanuel Gabor, a declarat pentru News.ro, că el și alți zece angajați ai unității au depus sesizări la Poliție, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor (CJPC), Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) și Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM), prin care acuză abuzuri din partea unor superiori.
Gabor, care zilele trecute a fost suspendat din funcție, susține că neînțelegerile cu superiorii au apărut în momentul în care aceștia au încercat să îi impună să vândă produse expirate, iar el s-a opus. El susține că i s-a cerut să vândă carne expirată, spălată cu oțet și detergent, iar pentru că a refuzat, superiorul le-a solicitat acest lucru direct angajaților.
”Pentru că am refuzat să vând carne expirată, s-au făcut presiuni pe angajați de către șeful meu direct, să accepte să vândă carnea, iar dacă eu reacționez să îi anunțe pe el, că mă va pune la punct. Cu altă ocazie, directorul zonal mi-a reproșat că am aruncat carnea expirată și nu am făcut precum la alte magazine ale noastre, să o spăl cu oțet și detergent CIF”, a declarat Gabor.
El susține că șeful său, directorul zonal, i-ar fi solicitat și să reeticheteze unele produse expirate, precum salamuri, tobă sau șuncă, însă a refuzat.
”Șeful meu direct mi-a spus că și lui i-au fost cerute aceste lucruri de către director regional”, mai spune Gabor.
El a depus o plângere la Poliția Arad, alături de alți zece angajați ai magazinului, adică aproximativ jumătate din personal.
Ciprian Emanuel Gabor a sesizat autorităților și alte presupuse nereguli, susținând că mărfurile sosite dintr-un depozit din Cluj nu ar fi însoțite de toate documentele necesare.
”Toată marfa care vine în magazinele Profi de pe depozitul din Cluj este însoțită doar de un aviz, fără a avea un certificat de conformitate, așa cum ar trebui. Am avut clienți care cumpărau mai multă marfă și mi-au cerut acest certificat, pe care nu l-am avut”, susține bărbatul.
La ITM Arad, el și ceilalți zece angajați au sesizat, între altele, că nu le-au fost plătite orele suplimentare începând cu iulie 2015.
”Eu am acumulat 1580 de ore suplimentare neplătite, pentru care aș avea de încasat peste 15.000 de lei. Nu am avut liber niciun weekend, dar nu am fost plătit. Am sesizat și că nu sunt calculate corect orele lucrate pe timp de noapte. În susținerea afirmațiilor mele stau înregistrările camerelor de supraveghere din magazin. Se vede clar când am intrat la serviciu și când am plecat toți angajații”, a declarat Gabor.
Gabor a adăugat că el și ceilalți zece angajați au solicitat Primăriei Arad autorizație pentru un protest de stradă, așteptând răspuns în acest sens.
Conducerile CJPC, DSVSA și ITM Arad au confirmat, pentru News.ro, că se fac cercetări în acest caz, după ce au fost depuse petiții de către 11 angajați.
Directorul de comunicare al Profi România, Gabriel Pâslaru, a negat practicile menționate de către Gabor, declarând, pentru News.ro, că se așteaptă ca verificările autorităților să demonstreze ”care este situația reală”.
”Ne bucurăm că au depus plângeri, pentru că se va demonstra care este situația reală. Alți angajați ai magazinului ne-au reclamat grave abuzuri din partea șefului de magazin (Gabor, n.r.), care sunt întemeiate, astfel că l-am suspendat din funcție, iar acum el răspunde în acest fel. Întreaga problemă se va rezolva în Justiție. El este cel care a creat o situație tensionată în acest magazin”, a declarat Pâslaru, adăugând că angajații care îl susțin pe șeful suspendat ”au fost induși în eroare”.

loading...

sursa: activenews.ro


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

DRAMA cu care se confruntă România in mandatul lui Iohannis si a guvernului PSD | Nouă români pleacă din țară în fiecare oră, mai mult decat in administratiile anterioare
19 octombrie 2014: Iata pentru ce dezastru global se pregatesc marile puteri ale lumii
OAMENI CARE S-AU INTORS DIN IAD SI EXPERIENTELE LOR INCREDIBILE. GALERIE FOTO
Beyonce si Jay-z au scos o melodie noua porno pentru adolescenti
Cate dovezi mai vreti ca sistemul medical e creat sa depopuleze. Ioan Gyuri Pascu este un nou EXEMPLU
Cum se poate explica bucuria imensa dobandita in urma rugaciunii la Iisus
Presa din Germania: jumatate din Europa de Est il uraste pe George Soros
Vremurile din urma: Patriarhia Română SUSȚINE vaccinarea. Premierul mason ne amenință
Au venit și în România: ONG-uri presează Ministerul Educației să introducă educația sexuală încă de la GRĂDINIȚĂ. ONG-iștii sunt nemulțumiți că micuților NU li se arată și nu se discută despre organele sexuale
SPUNE NU - VACCINĂRII OBLIGATORII. Legea Vaccinării Obligatorii - Încalcă Constituția României. Cele opt vaccinuri care vor fi obligatorii pentru inscrierea copiilor la gradinita/scoala. Scolile vor fi aspru amendate daca nu vor respecta legea
GALERIE FOTO: Un tanar s-a saturat de incompetenta autoritatilor si a iesit la reparat soselele
Automobile Bavaria a oferit noul BMW Seria 7 Majestăţii Sale Regele Mihai | de ce nu ofera corporatiile masini saracilor, caselor de copii, sau contravaloarea banilor pentru construirea de case familiilor cu multi copii, spitale, scoli?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite