Semnificatia oculta a zilei de 1 mai si ce fac ocultistii si satanistii in luna mai

Distribuie!by Luna mai este cea de a cincea luna in calendarul iulian, numita dupa zeita greaca Maia, zeita fertilitatii, fiica zeului schimbator de forma Atlas, rezultatul experimentelor genetice intre ingerii Nemphilim din Biblie, ingerii decazuti, gasca lui Lucifer/Satan, cu rolul de a perverti linia de sange umana creata pentru a-L […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Luna mai este cea de a cincea luna in calendarul iulian, numita dupa zeita greaca Maia, zeita fertilitatii, fiica zeului schimbator de forma Atlas, rezultatul experimentelor genetice intre ingerii Nemphilim din Biblie, ingerii decazuti, gasca lui Lucifer/Satan, cu rolul de a perverti linia de sange umana creata pentru a-L forta pe Creator sa o distruga complet.

Zeita Maia, a fost cea mai mare dintre Pleiade, dintre cele 7 nimfe ale constelatiei Pleiadelor, numita si Atlantida, a facut un fiu ilegitim cu Zeus, pe nume Hermes, dar l-a crescut intr-o pestera si pe Arcas, fiul lui Zeus cu Callisto, pe care Hera sotia lui Zeus ( zeita Juno) a transformat-o din gelozie in urs pentru a fi vanata de catre fiul ei, Zeus a intervenit rapid si a plasat-o in stele formand constelatia Ursa Mare, iar pe Arcas l-a transformat in urs mic si l-a plasat drept ursa mica ( Ursa minor).


Unul din evenimentele principale ale lunii mai este noaptea spre 1 Mai, cand se sarbatoreste in cultura germana noaptea Walpurgica ( Walpurgis Nacht), noapte in care vrajitoarele se aduna in numar foarte mare pe muntele Brocken pentru a invoca spiritele demonice, zeii lor. Acest munte Brocken, situat in mijlocul Germaniei in mutii Harz, este renumit de ceea ce se cheama efectul Brocken, care se petrece in noaptea aceasta dar si in alte dati si se manifesta sub forma unui portal inconjurat de multe curcubee, intr-o zona foarte inalta a muntelui unde soarele este foarte jos si norii sunt prezenti.

Noaptea Walpurgica va poate suna cunoscut din opera Faust a lui Goethe, partea 1 in care se numeste Walpurgisnacht si partea doua, unde se numeste Klassische Walpurgisnacht, apoi in cartea lui Thomas Mann, “Muntele Magic”, numit tot Walpurgisnacht, in cartea lui Edward Albee” Cui ii e frica de Virginia Woolf”, actul doi se numeste “Walpurgisnacht”.


De asemenea in cartea lui Bram Stocker ” Oaspetele lui Dracula“, un englez al carui nume nu este mentionat, in drumul sau catre Transilvania, se opreste la Muenchen si in noaptea Walpurgiei, merge intr-un sat abandonat si ” nesfant”, pe un deal unde caii si carutasul carutei sunt speriati de o entitate , un om slab si inalt.

In majoritatea ritualurilor nocture se face un mare foc, pentru invocare.

Noaptea Walpurgiei este asociata cu noaptea Beltane, o sarbatoare celtica, care se tine in aceeasi data de 1 mai, noaptea de 30 aprilie catre 1 mai, la mijlocului echinoxiului de primavara si a solstitiului de vara si care implica de asemenea focuri mari si sarbatoarea Wicca.

loading...

Originile sarbatorii de 1 mai, se afla si in mitologia romaneasca, numindu-se Armindeni extrasa din cultul zeului pagan Pan. Aceasta sarbatoare se chema pe vremuri ziua pelinului sau ziua betivilor. In aceasta zi nu se muncea, femeile se spalau cu roua de dimineata pe fata, se bea vin si casele si portile sunt decorate cu flori, liliac si verdeturi.
In Bulgaria devine mai interesant, caci aceasta sarbatoare Irminden este asociata cu serpi si soparle, iar ritualurile care se practica se fac pentru a feri oamenii de ele. Vechii bulgari spun ca in aceasta zi e bine sa nu se lucreze pentru a nu fi muscat de sarpe, iar femeile insarcinate faceau ritualuri pentru ca copii lor sa nu fie afectati de boala Irminden, o forma de posedare de forte negative. Ritualul include focuri mari si galagie pentru a speria serpii si soparlele.

In Germania exista traditia de a inalta un pom inalt in prima zi a lunii mai si de a dansa in jurul lui, alaturi de focurile ritualistice in muntii Harz, in noaptea Walpurgiei.

1 mai apare menţionată şi în 1776 când Adam Weishaupt a fondat în Electoratul Bavariei societatea “iluminaţilor”. Deşi promova anumite libertăţi pentru mase, societatea era secretă, puternic ierarhizată şi nedemocrată. Societatea a fost creditată mai târziu cu răsturnarea familiilor regale europene şi a ordinii sociale existente, cu ajutorul revoluţiilor, agitaţiilor şi violenţei. Ideea a fost mai târziu preluată de Karl Marx, ideologul comunismului.

Se spune că la originea semnificaţiei zilei de 1 Mai ca zi mondială a muncitorilor a stat reducerea normei de lucru la 8 ore pe zi, precum şi manifestaţiile organizate peste ocean, la care au participat muncitori.

La 110 ani mai târziu, pe 1 mai 1886, când au protestat sute de mii de manifestanţi pe tot teritoriul Statelor Unite, cea mai mare demonstraţie a avut loc la Chicago după câteva zile, unde s-au întrunit 90.000 de persoane, dintre care cca 40.000 se aflau în grevă. Consecinţa manifestaţiilor a fost că 35.000 de muncitori au câştigat dreptul la ziua de muncă de 8 ore, fără să le fie redus salariul.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite