Sfantul Hristofor duce in spate un cersetor respingator care se dovedeste a fi Iisus

Distribuie!by Acest sfânt avea un canon, obişnuia să care în spinare pe cei ce doreau să treacă de pe un mal al unui rau pe celălalt. Nu existau poduri în acea zonă în care vieţuia sfântul, iar trecerea era periculoasă. O viaţă întreagă a cărat oameni în acest chip, fără […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Acest sfânt avea un canon, obişnuia să care în spinare pe cei ce doreau să treacă de pe un mal al unui rau pe celălalt. Nu existau poduri în acea zonă în care vieţuia sfântul, iar trecerea era periculoasă. O viaţă întreagă a cărat oameni în acest chip, fără plată, în plus chiar rugându-se pentru ei. Însă într-o zi cere să fie dus un cerşetor, plin de bube, respingător la vedere şi nu numai. Sfântul Hristofor nu numai că nu ezită, nu se scârbeşte, dar chiar se bucură. Însă culmea era că acest cerşetor era neobişnuit de greu; aproape îl dobora pe sfânt. Dar cu răbdare şi rugăciune, sfântul nu se opreşte ci înaintează apele repezi ale râului. Şi pe măsură ce se apropie de mal, cerşetorul devine mai uşor, chiar ca o povară plăcută. Ajuns la malul opus, Sfântul cere “cerşetorului” să coboare. Însă de pe umerii lui nu coboară un paralitic mizerabil, respingător, ci Hristos.


“Pentru că nu te-ai scârbit de ceea ce ai văzut şi pentru iubirea ta de oameni, Eu mereu voi fi cu tine şi-ţi voi dărui dragostea Mea!” Când veţi întâlni o icoană a unui sfânt în mijlocul unui râu, cărând pe umeri un om, atunci să ştiţi că este Sfântul Hristofor.

loading...

Deci aşa stau lucrurile şi cu credinţa. În Hristos nu credem şi nu îl declarăm liniştiţi la sondajele de opinie. Pe Hristos Îl ai după găt, Îl cari o viaţă întreagă pe umeri, îl porţi oriunde-ai merge. Aici situaţia e simplă:te învoieşti să-l ei după tine sau ba! Şi nu te aştepta să-l vezi de la început în toată iubirea şi în toată bunătatea Lui. În această lume, El este plin de bube şi de răni, plin de suferinţe, chiar respingător la “vedere”.


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite