Sfarsitul lumii

Distribuie!by Campania de dezinformare privitor la data de 21 05.2011 este una dintre sutele de teorii dezinformative, care au menirea sa creeze o confuzie totala, in randurile oamenilor de rand, un razboi psihologic care sa induca in eroare si sa creeze panica, apoi o usurare dupa trecerea “primejdiei”, cu scopul de a nega […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Campania de dezinformare privitor la data de 21 05.2011 este una dintre sutele de teorii dezinformative, care au menirea sa creeze o confuzie totala, in randurile oamenilor de rand, un razboi psihologic care sa induca in eroare si sa creeze panica, apoi o usurare dupa trecerea “primejdiei”, cu scopul de a nega veridicitatea Bibliei. In Biblie nu sunt prezise date despre sfarsit, decat despre o generatie care va suporta anumite evenimente, legate de sfarsit.

Menirea acestor teorii este de a slabi credinta in Dumnezeu si in crestinism si de a-i indeparta cat mai mult pe oameni de adevar.


Tema aceasta este atat de vasta, incat nu poate fi concentrata in cateva randuri, de aceea va sugerez sa urmariti un serial care va prezinta cateva informatii care sa va lamureasca nedumeririle.

loading...

 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite