SFASIETOR PT. CRESTINI: 3 TINERI au fost izgoniti de la protest din cauza ca aveau un afis cu un citat din Biblie

Distribuie!by “La mitingul de la Universitate am filmat astăzi ceva sfâşietor pentru un creştin: cum erau izgoniţi 3 tineri care aveau un afiş cu icoana lui Hristos. Iată unde s-a ajuns, protestatarii le strigau: “Jos afişul”, “Plecaţi de aici”, “La Patriarhie – şcoala de hoţie”. Pe afiş era scris citatul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“La mitingul de la Universitate am filmat astăzi ceva sfâşietor pentru un creştin: cum erau izgoniţi 3 tineri care aveau un afiş cu icoana lui Hristos. Iată unde s-a ajuns, protestatarii le strigau: “Jos afişul”, “Plecaţi de aici”, “La Patriarhie – şcoala de hoţie”. Pe afiş era scris citatul din Biblie: “Fără Mine nu puteţi face nimic” (Ioan 15, 5). Culmea e că tinerii nu ţineau cu Patriarhul, erau cei anti-ecumenişti. Dar şi dacă veneau nişte teologi cred că păţeau la fel. Este îngrijorătoare ura stârnită împotriva Bisericii. Eu trecusem şi pe la Patriarhie, înainte să merg la Universitate. Dar sunt mirată de reacţia Patriarhiei, vă scriu în postarea următoare ce s-a întâmplat tot astăzi.”, spune persoana care a filmat intamplarea.
E clar ca strada e infiltrata de bandele masonului satanist Soros, ale carui ONG-uri sunt cele de tip Remus Cernea, ASUR si toate mizeriile new-ageiste.

Urmariti filmarea mai jos:


loading...

La mitingul de la Universitate am filmat astăzi ceva sfâşietor pentru un creştin: cum erau izgoniţi 3 tineri care aveau un afiş cu icoana lui Hristos. Iată unde s-a ajuns, protestatarii le strigau: “Jos afişul”, “Plecaţi de aici”, “La Patriarhie – şcoala de hoţie”. Pe afiş era scris citatul din Biblie: “Fără Mine nu puteţi face nimic” (Ioan 15, 5). Culmea e că tinerii nu ţineau cu Patriarhul, erau cei anti-ecumenişti. Dar şi dacă veneau nişte teologi cred că păţeau la fel. Este îngrijorătoare ura stârnită împotriva Bisericii. Eu trecusem şi pe la Patriarhie, înainte să merg la Universitate. Dar sunt mirată de reacţia Patriarhiei, vă scriu în postarea următoare ce s-a întâmplat tot astăzi.

Posted by Viorica Robu on Thursday, 5 November 2015

E clar ca strada e infiltrata de bandele masonului satanist Soros, ale carui ONG-uri sunt cele de tip Remus Cernea, ASUR si toate mizeriile new-ageiste.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite