Sfatul omului cu cel mai ridicat coeficient de inteligență din lume: ”Întoarce-te la lucrurile simple, îți va fi mult mai bine”

Distribuie!by Sud-coreeanul Kim Ung-Yong este omul cu cel mai ridicat coeficient de inteligenta de pe pamant la ora actuala, fiind trecut in Guinness Book World of Records cu un IQ de 210 unitati (fizicianul englez Stephen Hawking avea 160). Asiaticul nostru a vorbit de la 6 luni, la 3 ani […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sud-coreeanul Kim Ung-Yong este omul cu cel mai ridicat coeficient de inteligenta de pe pamant la ora actuala, fiind trecut in Guinness Book World of Records cu un IQ de 210 unitati (fizicianul englez Stephen Hawking avea 160).

Asiaticul nostru a vorbit de la 6 luni, la 3 ani citea cursiv (japoneza, engleza, germana – pentru invatarea unei limbi straine avand nevoie de aproximativ 30 de zile).


La 4 ani rezolva integrale si calcule diferentiale, scria poezii si era, de asemenea, un pictor remarcabil.

A fost ca student invitat la Universitatea de Fizica din Hanyang, unde a audiat cursuri de la varsta de 4 ani pana la 7 ani.


In 1970, la varsta de 8 ani, a fost invitat in Statele Unite la NASA, unde a terminat studiile universitare.

In 1974, a inceput activitatea sa de cercetare la NASA si a continuat aceasta activitate pana in 1978, cand… s-a intors acasa, in Coreea de Sud.

Aici si-a echivalat, intr-un singur an, toate studiile si s-a angajat… asistent universitar la o facultate din provincie.

Intrebat de ziaristi de ce a facut acest gest, Kim Ung-Yong a dat un raspuns uluitor, care, poate, echivaleaza cu cea mai mare descoperire pe care o pot face oamenii:

loading...

„Poti avea o capacitate intelectuala mare, poti fi genial la matematica si sa ai abilitati lingvistice de necontestat, daca esuezi la capitolul inteligenta emotionala, daca nu iubesti in mod constant, chiar fara de masura si nu te iubeste nimeni, nimic nu mai conteaza.

Am fost sus acolo unde majoritatea oamenilor vor sa ajunga.

Nu e nimic acolo…

E pustiu.

Intoarce-te la lucrurile simple, iti va fi mult mai bine.”

https://secretele.com/2019/09/sfatul-omului-cu-cel-mai-ridicat-coeficient-de-inteligenta-din-lume-intoarce-te-la-lucrurile-simple-iti-va-fi-mult-mai-bine.html?fbclid=IwAR18juck-hGzDY3_3puvnnhQ1b_Q24KGw1WLt1K7MRrR6W9ydETGguRAeic

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

VIDEO Vacanţă de turist străin la mare, în România lui 1970: „Cea mai frumoasă amintire de familie din viaţa noastră“
Stănculescu: Cum l-am condamnat pe Ceauşescu la moarte
Constructia pe verticala – o adevarata conspiratie pentru a dezechilibra energetic, mental, emotional si spiritual oamenii indepartandu-i de pamant! Dovezi stiintifice care demonstreaza ca omul trebuie sa aiba contact permanent cu Pamantul!
Oamenii au multe de invatat de la ANIMALE
Aici se fabrică pantofi Louis Vuitton în România. Angajaţii au salarii de mizerie
Previziunile, cartile illuminati arata ca Donald Trump va fi asasinat ca si Kennedy de catre masonerie. Intrebarea e cand?
DOCUMENT EXPLOZIV SIE DIICOT DESPRE MUGUR ISĂRESCU | A acoperit furtul banilor roșii din Decembrie 1989
Entuziasmul fata de Iohannis se aseamana celui anilor 90 cu Iliescu si Petre Roman
Protestele de strada si legea gratierii au ca scop instalarea CASEI REGALE in Romania. PSD a dat legea la comanda masoneriei
Un fost pilot CIA depune marturie ca niciun​ ​avion nu a lovit Turnurile Gemene la 11/09/2001
24 august 1929 are loc Masacrul de la Hebron, când 67 de evrei (inclusiv 23 de studenți) au fost uciși la Hebron, atunci parte din Mandatul britanic pentru Palestina, de către arabi incitați la violență prin zvonuri că evreii au pus stăpânire pe Moscheile de pe Muntele Templului.
Începând cu luna curentă, conform legii salarizării, un parlamentar va încasa lunar aproximativ 58.300 lei, adică 13.500 euro. Va convine?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite