SHIVA – demonul distrugator albastru DEMASCAT

Distribuie!by Shiva este o deitate hinduista, denumit dansatorul cosmic, distrugatorul, de culoare albastra, reprezentat cu un trident in mana si cu un sarpe sau cateodata 5 serpi in jurul gatului. Deja cand auzim ca este de culoare albastra, ne trimite cu gandul la sangele albastru, care in Biblie ne este […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Shiva este o deitate hinduista, denumit dansatorul cosmic, distrugatorul, de culoare albastra, reprezentat cu un trident in mana si cu un sarpe sau cateodata 5 serpi in jurul gatului.

Deja cand auzim ca este de culoare albastra, ne trimite cu gandul la sangele albastru, care in Biblie ne este descris ca cel al ingerilor decazuti, dupa care aflam ca este posedat de serpi si ca detine un trident, o furca mai exact, cum este descris si diavolul in occident sau zeul Poseidon, fiul lui Cronos. Acest trident sau furca, s-a transmis mai tarziu ca matura a vrajitoarelor.


Mai interesant este ca acest demon Shiva, este reprezentat ca avand pe cap semiluna, care ii confera statutul de incornorat, element regasit adeseori si la musulmani, cat si in mitologia babiloniana preislamica. In multe reprezentari,  Shiva este descris ca un taur, model regasit si la zeita Europa care a fost data afara calare pe un taur, pentru ca era desfranata.

Zeul Shiva are foarte multe nume, la fel cum Biblia ne avertizeaza si despre demoni, cei cu mii de nume: Mahadev, Mahesh, Maheshwar, Shankar, Shambhu, Rudra, Har, Trilochan, Devendra (insemnand seful zeilor) and Trilokinath (insemnand domnul celor trei dimensiuni).


Zeul Shiva are si un semn pe mana dreapta si pe cap, la fel cum ne spune si Biblia despre semnul in mana dreapta sau in cap- semnul fiarei). Pe langa aceasta apare mereu cu un soare in spate, reprezentand venerarea si inchinarea la soare, apoi il gasim imbracat in piei de leopard  la fel cum Nimrod era un vanator de leoparzi si pielea de leopard mai este descrisa si ca linia de sange a anticristului.

Cel mai convingator fapt ca aceasta entitate este un demon, pe langa serpi si trident, este faptul ca el danseaza in foc si are mai multe capete, este reprezentat cu 5 cateodata.

Toate scrierile precum Mahabharata sau Mahanyasa il numesc cu Dashas Sahasranamas care il reprezinta cu 10.000 de nume, vedele, literatura puranica, tantrica, il descriu ca o deitate suprema, cu multe avataruri si nume, cu multe capete si maini, dar mereu cu tridentul sau ciocanul in mana, cu serpii de gat si cu semiluna pe cap.

loading...

1e 1 1a 1b 1c 1d1

Cititi mai multe despre demonii hinduisti: Cel mai popular zeu (demon) al hinduismului: Narasimha

=>Zeul elefant Ganesha (cel cu 1000 de nume ca satana), cel care se transforma si in sarpe, zeul banilor si a norocul la hinduisti

=>Kapala, craniile tibetane din care se bea sange in cinstea zeilor

=>Iata pe cine imita, promoveaza si proslavesc vedetele de la Hollywood

 

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite