Semnificatia simbologiei anticristului cu UN OCHI

Distribuie!by Omul cu un ochi il reprezinta pe anticrist: Ochiul atotvăzător este folosit pentru a reprezenta planeta Sirius . Sirius este foarte important pentru magicienii filosofiei ermetice , iar unii dintre programatori se afla profund în magie ermetica . Satana se spune ca vine din constelatia Draco sau Sirius , […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

1.gif


Omul cu un ochi il reprezinta pe anticrist:
Ochiul atotvăzător este folosit pentru a reprezenta planeta Sirius . Sirius este foarte important pentru magicienii filosofiei ermetice , iar unii dintre programatori se afla profund în magie ermetica . Satana se spune ca vine din constelatia Draco sau Sirius , steaua câine, Canis major . Programarea Masonica poate reprezenta” steaua aprinsa “, descrisa în programare ca o pentagramă , cu numele de Sirius . Sirius poate reprezenta Master- maestrul , creatorul sistemului , în unele sisteme în care programatorul este cufundat în filozofia masonica si utilizeaza hipnoza.

Ochiul lui Horus in simbolism este ochiul stâng în timp ce ochiul drept întunecat se potrivește cu Wadjet ( Ochiul Lunii ), oferind un simbolism de lumină / întuneric , care este predominant în Masonerie , satanism și ocultism .


” Ochiul atotvazator ( Ochiul lui Horus ) -reprezintă Ochiul lui Lucifer sau Ochiul lui Horus — într-o încercare patetică de a duplica pe Dumnezeul atotștiutor. Omniprezenta de a urmări omul și de a supraveghea ochiul stang ( = calea stânga ) viziune clară , în timp ce calea cea dreaptă (ochiul drept) este în întuneric ” – . Pilonii profetici de la Catedrala Sf. Ioan Divinul ? Reprezentarea cu un singur ochi ( a se vedea Ochiul lui Horus ) poartă o amuletă de cuarț clar mare , care se spune că are proprietăți magice și metafizice .

Toti cei care se exprima in acest curent prin metoda acoperirii unui ochi, nu fac altceva decat sa il proslaveasca sau sa il anunte pe anticrist.


Puteti vedea o scurta descriere in acest clip, iar imaginile de mai jos sunt reprezentarea vedetelor internationale si a filmelor care promoveaza aceasta simbolistica de ani de zile.

loading...

11111.gif1.gif11.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif1.gif11.gif

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite