SINDROMUL DETROIT / Un apartament în Rm. Vâlcea va costa sub 10.000 de euro

Distribuie!by Cei care urmăresc cu atenţie evoluţia economiei mondiale ştiu că în următoarele luni va avea loc o nouă criză de proporţii, care o va ridiculiza pe cea din 2008. România nu va fi ferită de efectele catastrofale ale acesteia. Suprapusă pe situaţia internă, noua criză mondială va fi catastrofală. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
blocuri ostroveni

Cei care urmăresc cu atenţie evoluţia economiei mondiale ştiu că în următoarele luni va avea loc o nouă criză de proporţii, care o va ridiculiza pe cea din 2008. România nu va fi ferită de efectele catastrofale ale acesteia. Suprapusă pe situaţia internă, noua criză mondială va fi catastrofală.

În acest moment, situaţia economică a românilor este mai fragilă ca oricând. Milioane de oameni sunt supraîndatoraţi, riscând să nu-şi mai poată plăti ratele către bănci. Deja, mulţi dintre ei se află în executare silită, însă acesta nu este decât începutul. O eventuală intrare în vigoare a legii dării în plată va conduce la o situaţie fără precedent în România. Băncile se vor trezi peste noapte cu zeci sau poate chiar sute de mii de locuinţe, pentru care românii nu vor mai putea să-şi achite creditele. În mai puţin de un an, preţurile apartamentelor şi caselor vor scădea dramatic şi nu ar fi exclus să se ajungă la situaţia care a lovit America în urmă cu 8 ani. În Detroit, spre exemplu, o casă ajunsese să coste 100 de dolari, mii de asemenea locuinţe stând cu lunile la vânzare pe site-urile de profil ale agenţiilor imobiliare.


loading...

Oraşele precum Râmnicu Vâlcea vor fi cele mai lovite. Fără putere econonomică, fără locuri de muncă, cu o clasă politică incapabilă să asigure dezvoltarea zonei, Râmnicu Vâlcea va primi drept în faţă loviturile. Deja, preţurile apartamentelor se află la un minim istoric, însă asta este nimic faţă de ce s-ar putea întâmpla în următorii doi ani. Un apartament care acum se vinde pentru 40.000 de euro ar putea costa sub 10.000 de euro. Oferta imobiliară va depăşi cu mult cererea iar asta se va reflecta direct în preţuri. Cine va mai dori să locuiască într-un oraş fără locuri de muncă?

Chiar dacă pare o imagine apocaliptică, nu ar trebui să ne mirăm dacă se va ajunge aici. Criza creditelor este pe cale să lovească România iar cele mai afectate vor fi oraşele mici şi medii, care nu dispun de suficiente mijloace de apărare.


 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

CODURILE SECRETE pentru SMARTPHONE-ul sau TABLETA ta! Ce face fiecare in parte!
Se spreyaza viroze si gripe prin CHEMTRAILS ca sa aibe motiv sa depopuleze, sa vanda medicamente si sa promoveze vaccinurile!!!
"In momentul in care nu ma rog, nu exist." Actorul roman care a devenit calugar dupa ce a jucat in "Fratii Karamazov"
DEMISIE cu SCANDAL LA ADEVĂRUL! Jurnalista Ramona Ursu ACUZĂ | „Ne-am întors la epoca Năstase, mi se cere să scriu mai moale despre Ponta și Ghiță”
Distribuiți! BELGIA DĂ LIBER LA PEDOFILIE. Familiile cu copii să evite această țară
Victor Ponta: Distrugerea sistemului energetic românesc e una din "sarcinile" Guvernului de tehnocrați! Când vor pleca, ei vor primi un "bonus" de la șefii lor, iar românii vor rămâne să platească prețul! Ghinion? Sau trădare?
Daca nu au putut tinerii liberi si frumosi sa salveze tara poate reusesc CIOBANII|Protestul OIERILOR ar putea fi SALVAREA eliberarii de sub jugul masonic!
Agent CIA, dezvăluiri CUTREMURĂTOARE: Noi ofeream COPII elitelor PEDOFILE în schimbul informaţiilor
”Mi-am schimbat soția pe o fată tânără iar acum trăiesc ca în închisoare…”
Un nou tractor românesc ar putea renaște din cenușa de la Brașov
DemoNcratie: Românul care a criticat Barnevernet, forțat să demisioneze din funcția de director de grădinițe din Oslo
S-a confirmat: spitalele infecteaza copiii cu rujeola si ii omoara | O mamica a carei fetita a fost omorata anul asta de o rujeola contactata in spital rupe tacerea!!!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite