Singurul muzeu al Francmasoneriei din Europa de Est se va face in România cu fonduri europene in valoare de 5,5 mil.lei

Distribuie!by Orașul va avea singurul Muzeu al Francmasoneriei din Europa de Est, realizat cu fonduri europene în valoare de 5,5 milioane lei, în clădirea special construită, în 1901, ca sediu regional al masonilor, relatează Agerpres. Este vorba de orașul Oradea, al cărei primar a anunțat că a semnat contractul de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Orașul va avea singurul Muzeu al Francmasoneriei din Europa de Est, realizat cu fonduri europene în valoare de 5,5 milioane lei, în clădirea special construită, în 1901, ca sediu regional al masonilor, relatează Agerpres.

Este vorba de orașul Oradea, al cărei primar a anunțat că a semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea vechii clădiri care a adăpostit, în ultima perioadă, sediul Vămii Oradea.


Proiectul estimat la 5.568.260 de lei are valoarea eligibilă de aproximativ patru milioane de lei, diferența fiind partea de contribuție a orașului și cheltuielile neelegibile. Primarul va scoate la licitație execuția acestei lucrări, cel mai probabil la sfârșitul lunii august. El a declarat că estimează că inaugurarea acestui muzeu unic în Europa de Est va avea loc la sfârșitul anului 2019.

loading...
Clădirea Muzeului Francmasoneriei din Oradea, constând în construcție de 442 mp la sol (parter) și teren curte, cu o suprafață totală de 1.714 mp, face parte din zona centrală a municipiului Oradea – suprapusă peste orașul istoric, fiind situată pe Calea Armatei Române nr. 4, în vecinătatea noului sediu al Muzeului Țării Crișurilor, cel mai mare muzeu din Transilvania.
Sursa: http://www.activenews.ro/stiri-social/Singurul-muzeu-al-Francmasoneriei-din-Europa-de-Est-va-fi-in-Romania-144949

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
Ce dovezi mai vreti romanasilor: regele MIHAI este pe lista celor 300 care vor sa instaureze NOUA ORDINE MONDIALA!!!

Scoala de muzica din Brasov are nevoie de donatii pentru a achizitiona instrumente muzicale | In comunism nu se intampla asa ceva!!!

A scapat de un cancer in ultimul stadiu! Leacul care invinge boala necrutatoare

Ciudat! Buretii fonici au aparut pe stâlpii din Colectiv chiar inaintea concertului ucigas. FOTO

Prinţul Charles a vrut să se însoare cu principesa Margareta a Romaniei, insa ea se iubea cu Gordon Brown viitorul prim ministru al Angliei, la care isi uita lenjeria in baie

Închide