SINGURUL SAT DIN ROMANIA UNDE NU EXISTA NICIO CARCIUMA! DE CE SPUN LOCALNICII CA NU VOR BARURI SI CRASME!?

Distribuie!by În satul Limba din Alba nu există nicio cârciumă, iar oamenii de aici nici nu vor să audă de aşa ceva, pentru că ”biblic vorbind, cârciumile sunt mijloace unde se săvârşesc foarte multe păcate”. Localnicii sunt de părere că birturile adună doar prietenii de pahar, iar ei sunt mai […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În satul Limba din Alba nu există nicio cârciumă, iar oamenii de aici nici nu vor să audă de aşa ceva, pentru că ”biblic vorbind, cârciumile sunt mijloace unde se săvârşesc foarte multe păcate”. Localnicii sunt de părere că birturile adună doar prietenii de pahar, iar ei sunt mai mult decât atât, scrieMediafax și preluat de antena3.ro.

Limba este un sat aflat la câţiva kilometri de municipiul Alba Iulia, în care nu există nicio cârciumă, iar unii săteni, trecuţi de 60 de ani, spun că nu ţin minte să fi existat vreodată.


Se spune că în Limba sunt interzise cârciumile, iar oamenii s-au revoltat atunci când cineva a anunţat că ar fi dorit să înfiinţeze una, deoarece ar încălca o lege nescrisă a localităţii. Unii oameni din sat susţin că nu au avut niciodată un local unde să se consume numai băuturi alcoolice, iar alţii spun că ultimele unităţi de alimentaţie publică, unde se servea şi alcool, au fost desfiinţate imediat după Revoluţie. Acum, oamenii mai au doar un magazin alimentar, de unde îşi pot cumpăra băuturi alcoolice.

Un bărbat între două vârste declară că limbenii nu beau pentru că ”le este frică de furia nevestelor”. El a afirmat că a administrat un local imediat după Revoluţie, care funcţiona la Căminul Cultural, însă nu a rentat să-l ţină deschis. De atunci, spune el, alt bar nici nu a mai existat: ”Ultimul bar din acest sat eu l-am patronat. Nu a meritat să-l ţin deschis deoarece limbenii nu beau pentru că le e frică de neveste. În schimb, să ştiţi, la acel bar veneau mulţi din alte localităţi”, a spus acesta.


loading...

Un tânăr a declarat că oamenii din sat sunt foarte uniţi şi nici într-un caz nu ar putea vreodată să bea într-un birt, deoarece se vizitează foarte des, ocazie cu care servesc şi câte un pahar.

Singurul sat din Romania unde NU EXISTA NICIO CARCIUMA! De ce spun localnicii ca NU VOR baruri si crasme!?

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

În timp ce familia este prezentată ca o creație de „ev mediu”, siteul Vice.com este acuzat că promovează normalizarea pedofiliei
Ceausescu era impotriva masonilor si a simbolurilor lor deoarece acestia nu vroiau ca tarile precum Romania sa se dezvolte si impuneau dobanzi care infometau tarile in curs de dezvoltare!
Fabrica de pâine Titan, unul dintre principalii producători de pâine din România, detinuta de austrieci, DISPARE de pe piață
Se caută voluntari pentru plantarea a un milion de copaci! Ca sa aiba ce taia SCHWEIGHOFER!!!!!!
Mesajul dur al unui medic din Suceava: „Nimeni, dar absolut nimeni dintre cei care ne conduc nu dă doi bani pe voi şi sănătatea voastră”
Cum putem respinge buletinele cu cip implementate de la 1aprilie 2014.Temeiuri de neconstituţionalitate
Copiii desprinsi de la Divinitate si spiritualitate sunt foarte usor de distrus mental de societate
Supravietuitor #Colectiv, scrisoare FURIOASA: „Statule ROMAN, esti cel mai mare BANDIT!”
Dupa esecul cu Guseth, SOROS nu se lasa. RALUCA PRUNĂ - FOST BURSIER SOROS SI ONG-IST DE-O VIATA IN ONG-urile finantate de Soros in zona Justitiei, ESTE noua propunere pentru Ministerul Justiţiei
Capitalism sau SCLAVIE? Fabrica Yazaki din Urlati, angajatii nu mai suporta: "Suntem tratati ca niste sclavi si injurati, zilnic"
UN MISTER: DE CE TAC CASELE REGALE EUROPENE LA MOARTEA REGELUI MIHAI? Ce stiu ei si nu stiu romanii?
Rezistenta agricultorilor din Cluj: creeaza o banca de seminte intr-o gradina din Gheorgheni
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite