Sintagma ”Doamnelor și domnilor” va fi inlocuita la metroul din Londra ca sa nu deranjeze LGBT-istii spune primarul musulman!

Distribuie!by Saluturile tradiționale care cuprind sintagma „doamnelor și domnilor” de la metroul din Londra vor fi înlocuite, a anunțat Transport for London (TfL), compania care operează transportul urban londonez. Personalul de la metroul din Londra va saluta de acum cu expresia „salut tuturor”, într-un efort de a deveni mai neutrii […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Saluturile tradiționale care cuprind sintagma „doamnelor și domnilor” de la metroul din Londra vor fi înlocuite, a anunțat Transport for London (TfL), compania care operează transportul urban londonez.

Personalul de la metroul din Londra va saluta de acum cu expresia „salut tuturor”, într-un efort de a deveni mai neutrii din punctul de vedere al genului. TfL a afirmat că această decizie a fost luată pentru a-i face pe toți pasagerii să se simtă „bineveniți”.


Decizia a fost susținută și de primarul londonez Sadiq Khan. El a declarat luna trecută că și-ar dori ca TfL să vorbească într-un mod mai neutru. „TfL servește un oraș vibrant, divers și multicultural, iar furnizarea unui serviciu de transport integrat este în centrul scopului TfL”, a declarat edilul.

Formularea revizuită va fi aplicată tuturor anunțurilor înregistrate deja și care sunt rulate în prezent în rețeaua de transport a capitalei britanice.


Mark Evers, directorul strategiei clienților la TfL, a declarat: „Vrem ca toți să se simtă bineveniți în rețeaua noastră de transport. Am revizuit limbajul pe care îl folosim în anunțuri și în alte părți și ne vom asigura că este pe deplin incluziv, reflectând marea diversitate a Londrei”.

loading...

TfL a spus că a informat personalul cu privire la utilizarea noii limbi „deși din când în când, este posibil ca angajații să mai utilizeze sintagma de ‘doamnelor și domnilor’. Dar dacă acest lucru se întâmplă frecvent, le vom atrage atenția”, a adăugat reprezentantul companiei. acesta.

Grupul LGBT Stonewall a salutat această hotărâre spunând că „Limbajul este extrem de important pentru comunitatea lesbiană, gay, bi și trans și modul în care o folosim îi poate ajuta pe toți să se simtă inclusi. Salutăm anunțurile neutre din perspectiva genului”.

http://www.libertatea.ro/ultima-ora/cu-ce-va-fi-inlocuita-sintagma-doamnelor-si-domnilor-la-metroul-din-londra-1905318

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Patru românce faimoase în lume, dar prea puțin cunoscute în România
DEMISIE!Băsescu, despre acciza pe carburanţi: Motorina va fi MAI SCUMPĂ decât în Germania și Austria
Cine se afla DE FAPT in spatele scoaterii religiei din scoli
Românul care e pe cale să trateze cea mai grea boală a omenirii - cancerul
Michael Jackson era pedofil ca își permitea, altfel ar fi fost doar un homosexual care nu ajungea la "carne proaspătă"
Răniții din Colectiv sar în apărarea Antenei 3
O instituţie-fantomă statului toacă în tăcere 1,5 milioane de lei anual
Apar documente care demasca minciunile despre cazurile de rujeola!!!
Simbol al bisericii lui Lucifer din Houston, Texas. Remarcati simbolismul si tineti-l minte!!!
EXPLOZIV! SCHELEŢII din dulapul lui OBAMA, dezvăluiţi de unul dintre premianţii Pulitzer | A consumat cocaină, a înşelat-o pe Michelle cu o fostă iubită şi a cochetat cu ideea unei relaţii gay
Holocaustul copiilor in urma vaccinarii, programul de depopulare si de dependenta fata de industria farmaceutica
ARME SILENȚIOASE PENTRU RĂZBOAIE TĂCUTE DE UCIDERE ÎN MASĂ. Gheorghe Piperea a descoperit principiile de inrobire, control si distrugere psihico-spirituala a populatiei, aplicate (si) asupra poporului român: “Întotdeauna există un PROFIT ÎN CONFUZIE… Familiile clasei de jos trebuie DEZINTEGRATE printr-un proces de SUPRA-OCUPARE A PĂRINȚILOR şi de transfer către stabilimente guvernamentale de îngrijire zilnică a COPIILOR, RĂMAȘI, PRACTIC, ORFANI, prin separarea funcţională de părinţii ultra-ocupaţi cu PLATA DATORIILOR”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite