Siria: Peste 310.000 de morți de la declanșarea conflictului dintre care 16.000 de copii iar VESTULUI nu ii pasa, se preocupa de CRACIUN si il asteapta pe SANTA- MOS CRACIUN!!

Distribuie!by Cat de bine isi fac treaba elitele mondiale, in frunte cu Casa Regala? Atat de bine incat lumea chiar isi dorea o Clintoneasa ca sa mai invadeze si alte tari si sa le distruga!!!! Iata ce relateaza presa: Peste 310.000 de persoane, inclusiv 90.000 de civili, au fost ucise […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cat de bine isi fac treaba elitele mondiale, in frunte cu Casa Regala? Atat de bine incat lumea chiar isi dorea o Clintoneasa ca sa mai invadeze si alte tari si sa le distruga!!!!

Iata ce relateaza presa:


Peste 310.000 de persoane, inclusiv 90.000 de civili, au fost ucise în Siria de la izbucnirea conflictului în martie 2011, a anunțat marți Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), citat de AFP.

OSDO, cu sediul în Marea Britanie, a raportat moartea a 312.001 persoane, inclusiv 16.000 de copii, de la începerea războiului, declanșat de reprimarea manifestațiilor pro-democrație pașnice.

Bilanțul include peste 53.000 de rebeli și aproape 110.000 de combatanți pro-regim, îndeosebi 60.000 de soldați sirieni, dar și zeci de mii de milițieni, membri ai mișcării șiite libaneze Hezbollah sau alți combatanți străini.

Aproape 55.000 de jihadiști au fost uciși în lupte, majoritatea afiliați grupării jihadiste Stat Islamic (SI) sau frontului Fateh al-Cham, fosta ramură a Al-Qaida.

loading...

Circa 3.683 de persoane neidentificate au fost, de asemenea, ucise, potrivit OSDO, care dispune de o rețea de corespondenți în toată țara.

Conflictul din Siria s-a transformat într-un război complex, care implică o multitudine de actori — sirieni și străini. Eforturile diplomatice pentru a pune capăt carnagiului nu au dat rezultate.

Marți, forțele regimului erau pe cale de a cuceri orașul Alep în întregime, provocând o înfrângere usturătoare rebelilor, cea mai importantă pentru opoziție de la izbucnirea conflictului.

AGERPRES/(AS — autor: Angela Sârbu, editor: Mihaela Moise, editor online: Andreea Lăzăroiu)

http://www.agerpres.ro/externe/2016/12/13/siria-peste-310-000-de-morti-de-la-declansarea-conflictului-osdo–16-51-07

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite