Sistemul medical vaccinist a mai lichidat o gravida de data asta, cine raspunde in cazurile acestea nu cei care detin functii de conducere in sistemul sanitar si care dau jos bannere informative?

Distribuie!by Inainte de a citi articolul va reamintesc ca ieri a mai murit o tanara in Sibiu, plimbata tot de la un spital la altul, insa Arafatii in loc sa faca spitale performante si sa asigure cadre medicale suficiente, se ocupa sa dea jos bannere informative cu privire la vacccinuri. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Inainte de a citi articolul va reamintesc ca ieri a mai murit o tanara in Sibiu, plimbata tot de la un spital la altul, insa Arafatii in loc sa faca spitale performante si sa asigure cadre medicale suficiente, se ocupa sa dea jos bannere informative cu privire la vacccinuri. Nu ar trebui sa mearga la puscarie pentru depopulare si crime cei care conduc sistemul sanitar? Cine raspunde pentru sutele de mii de morti cauzate de Hexipharma, de la cadre medicale, ministri si presedinte?  Mai puteti avea incredere in ei cu accinarea obligatorie, cand vedeti cum au lichidat prin toate metodele posibile poporul roman? Ati uitat de Colectiv, cum din cauza lor s-au infectat tinerii prin spitale, mai aveti incredere in conducerea sistemului sanitar romanesc, in care activeaza anticrestini?

 

O tânără însărcinată a murit după ce a fost plimbată prin patru spitale. Suferinţa pacientei a început cu febră şi dureri de cap. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Fetiţa căreia părinţii i-au refuzat chimioterapia este pe moarte. Prot… O pacientă de 27 de ani, însărcinată în cinci luni, a murit la Spitalul de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” din Iaşi, după ce a trecut prin patru spitale pentru un diagnostic. Bianca Cimpoi, o tânără din Roman aflată la prima sarcină, diagnosticată din copilărie cu distrofie musculară, a decedat marţi, 9 ianuarie, la ora 21.30, după o suferinţă de aproape o săptămână. Femeia a murit la Spitalul de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” din Iaşi, a patra unitate medicală în care a ajuns într-un interval de 24 de ore. Vineri, 5 ianuarie, tânără s-a prezentat la un medic specialist în Roman, cu febră şi dureri de cap. Pacienta a fost îndrumată la domiciliu cu tratament. Luni, 8 ianuarie, gravida s-a internat la Spitalul Municipal Roman din cauza simptomelor accentuate. În cursul zilei de marţi, 9 ianurie, la ora 16.30, reprezentanţii Spitalului Municipal Roman au făcut solicitare de transfer către o maternitate din Iaşi. În momentul solicitării, Maternitatea „Elena Doamna” din Iaşi asigura garda medicală pe obstetrică-ginecologie. Ajunsă aici, după o evaluare a sarcinii, medicul de gardă a solicitat transferul pacientei la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi pentru investigaţii suplimentare. Bianca Cimpoi a ajuns în jurul orei 19.00 la Spitalul de Neurochirurgie unde i s-a făcut un computer tomograf. În urma acestuia, suspiciunile medicilor au fost că pacienta suferă de meningoencefalită şi au cerut transferul acesteia la Spitalul de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” din Iaşi. Tânără a ajuns în a patra unitate medicală la ora 20.25. „În momentul în care a ajuns în triaj a intrat în stop cardio-respirator. Aparţinătorii – soţul, mama, sora şi doi unchi – erau pe hol, iar noi, o echipă complexă cu două echipaje de la ambulanţă, colegii din ATI, am început resuscitarea. S-au efectuat manevre timp de o oră, fără succes. Decesul pacientei a fost înregistrat la 21.20. Din punctul meu de vedere, pacienta a ajuns la Iaşi prea târziu. Ea putea muri în orice alt spital din Iaşi prin care a trecut până a ajuns aici, întrucât starea de sănătate era deosebită. Cred că trebuia transferată măcar ieri dimineaţă, dacă nu chiar cu 24 de ore înainte de solicitarea de transfer către Maternitatea Elena Doamna”, a subliniat dr. Mihnea Hurmuzache, director medical al Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi. Potrivit medicilor, tânăra şi-a pierdut viaţa în urma unui sepsis sever, determinat de o infecţie urinară.


loading...

Citeste mai mult: adev.ro/p2cc6o

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite