Situaţie INCREDIBILĂ: Austriecii taie păduri româneşti de 1 MILIARD de euro pe an

Distribuie!by Companiile austriece de prelucrare a lemnului Schweighofer, Kronospan ( care si-a facut fabrica in Brasov si platesc un salariu de 200 de Euro lunar) şi Egger au avut anul trecut o cifră de afaceri cumulată de 1 mld. euro, dublă comparativ cu 2009, transmite Mediafax. Pentru ce credeati ca […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Companiile austriece de prelucrare a lemnului Schweighofer, Kronospan ( care si-a facut fabrica in Brasov si platesc un salariu de 200 de Euro lunar) şi Egger au avut anul trecut o cifră de afaceri cumulată de 1 mld. euro, dublă comparativ cu 2009, transmite Mediafax.

Pentru ce credeati ca a intrat in Romania in UE, ca sa isi faca firmele nemtesti si austriece fabrici la noi, ca la noi, cand aud innebunesc ” forta de munca ieftina” si ne mai taie si padurile, deci suntem un fel de sclavi pe plantatia noastra. Mafia imperialista si-a ales cei mai prosti coducatori cum ar fi in Brasov Scripcaru si sleahta lui de inculti, i-a pus in functii sa darame toata industria si sa fure toata tara, dupa ce au daramat fabrica de mobila Lemexim Brasov, pe motiv ca nu era “profitabila”.


Schweighofer, Kronospan şi Egger, companii austriece care cotrolează prelucrarea lemnului din România, au ajuns în 2013 la afaceri cumulate de 1 mld. euro din vânzarea de cherestea şi alte produse din lemn, din care mai bine de jumătate merge la export.  Toate firmele mari si mici de mobila din Europa, Ikea etc, produc mobila din lemnul nostru.

Producţia de cherestea în 2013 a fost de circa 5 milioane de metri cubi, faţă de 1,4 mil. metri cubi în 2000.


loading...

Schweighofer a avut o cifră de afaceri de 470 mil. euro şi un profit de aproape 100 mil. euro anul trecut, rulajul Kronospan Sebeş este de aproximativ un sfert de miliard de euro cu pierderi de 0,3 mil. euro (în 2012), iar Egger a făcut anul trecut afaceri de 209 mil. euro cu un profit de 14 mil. euro (în 2013).

Cele trei companii cumpără lemn de la Romsilva şi alţi proprietari de păduri şi fabrică cherestea, PAL (plăci aglomerate din lemn) sau alte plăci pe care le vând către producătorii de mobilă sau la export. Puterea lor este atât de mare încât au fost acuzaţi şi de controlul preţurilor în 2005.

Sursa: Realitatea

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite