SMIRNA – minunea naturii. Este leac magic pentru multe afectiuni

Distribuie!by Smirna este răşină unui arbore mic, cu ramuri ceruite şi spini mari, care creşte pe tărâmurile deşertice ale Marii Roşii. Desi este un leac naturist recunoscut ca foarte eficient pentru multe afectiuni cei mai mulţi oameni ştiu doar că se foloseşte în ritualurile religioase. Smirna, care se prezintă în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Smirna este răşină unui arbore mic, cu ramuri ceruite şi spini mari, care creşte pe tărâmurile deşertice ale Marii Roşii. Desi este un leac naturist recunoscut ca foarte eficient pentru multe afectiuni cei mai mulţi oameni ştiu doar că se foloseşte în ritualurile religioase.

smirna_72850800Smirna, care se prezintă în bobiţe de culoare galben închis, ca şi tămâia, înzestrată cu o mireasmă deosebită şi puteri vindecătoare de excepţie, a fost unul dintre darurile aduse Pruncului Iisus la naştere de către cei Trei Magi de la Răsărit, alături de aur şi tămâie.


Ca tratament naturist, smirna se foloseşte sub formă de infuzie, tinctura ori fumigaţii. Dar, atenţie foarte mare. Dacă va decideţi să folosiţi smirnă intern, cumpăraţi-o de la farmacie sau de la magazinele de produse naturiste şi urmăriţi că pe ambalaj să scrie că poate fi administrată şi pe cale orală.

Tinctura de smirnă se face punând la dizolvat zece grame de smirnă într-o sută de grame alcool de 90 de grade. Închideţi vasul (sticlă sau borcan) ermetic şi, după şapte zile, filtraţi lichidul dacă este necesar şi păstraţi-l la rece, în sticluţe de culoare închisă.


Împotriva gripei, guturaiului şi bronşitei se ia câte o linguriţă de tinctura, dizolvată într-o jumătate de pahar de apă, de trei-patru ori pe zi. Acest preparat, puternic aromat şi amar, are puterea de a combate şi calma durerile şi stările de rău provocate de gripă.

În stări de oboseală intelectuală şi astenie, se iau câte 20-30 de picături de tinctură, diluate în puţină apă, de patru-şase ori pe zi. Smirnă are puternice efecte înviorătoare, stimileaza circulaţia cerebrală şi ajută în activitatea intelectuală.

loading...

smirna2

Fumigatii cu SMIRNA pentru dureri de cap si crize de nervi

Infuzia de smirnă se obţine punând una sau două bobiţe de smirnă într-un pahar de apă clocotită. Se ţine paharul acoperit o jumătate de ora. Smirnă nu se topeşte în apă, dar va lasă în apă aromă să şi o parte din proprietăţile sale terapeutice. Din această infuzie se iau câte două-trei linguriţe, în caz de indigestie şi balonare, cu un sfert de ora înainte de a mânca şi la câteva minute după mese. Smirnă are marea calitate de a normaliza digestia.

Cu infuzie mai concentrată, de trei-patru bobiţe la un pahar de apă, se pot face frecţii energice, la mâini şi la picioare, în caz de circulaţie periferică deficitară.

Fumigaţiile se fac în caz de agitaţie psihică, dureri puternice de cap, nas înfundat, sinuzita, în pragul unui atac de panică sau crize de nervi, imposibilitate de concentrare.

Pe o tavă încinsă, pe sobă sau la aragaz, se pune o bobiţă de smirnă să ardă mocnit, fără flacăra, şi se inhalează fumul care se răspândeşte în încăpere.

http://www.frunza-verde.ro/smirna-minunea-naturii-este-leac-magic-pentru-multe-afectiuni

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

1918 Gripa spaniola a fost cauzata de VACCINURI- RAPORT SOCANT- asta se intampla cand poporul se lasa pe mana guvernantilor!!!
Mugur Isărescu, şef şi peste Guvern – UNS EURO-GUVERNATOR AL COLONIEI IN MOD OFICIAL. Proiectul infiintarii Comitetului de Supraveghere Macroprodentiala ce va emite DIRECTIVE pentru GUVERN
Tito a murit în 1980, dar sârbii îi plătesc datoriile și azi. Spre deosebire de liderul fostei Iugoslavii, Ceaușescu a lăsat România fără nicio datorie externă
Consulul Austriei si-a lasat mustata ca Franz Iosef. Doar si-au luat tara inapoi nu?
Educatoare crestina concediata pentru ca a refuzat sa le citeasca copiilor povesti cu GAY
Pilulele contraceptive: bărbaţii se aleg cu s*x gratuit, iar femeile cu cancer
Emil Hurezeanu, refuzat de nemţi pe motiv de… Securitate!
Un medic cunoscut în România demontează ideea că nu avem suficiente spitale : Avem mai multe paturi de spital pe cap de locuitor decât multe țări UE, sunt în topul clasamentului. Astea sunt faptele, nu impresii
Ministerul Sănătății ne învață că trebuie să avem încredere în vaccinuri, dar ascunde problema dezinfectanților diluați din spitale
Ca să ascundă adevărata cauză a declanșării epidemiei de rujeolă și adevărata cauza a lipsei vaccinurilor din România, Cenușiul Tudose a practicat ce a învățat la Academia SRI : o DIVERSIUNE și o MINCIUNĂ: A dat vina pe părinți că nu-și vaccinează copiii
Patru românce faimoase în lume, dar prea puțin cunoscute în România
Oja este periculoasa pentru copii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite