SOC la HOLLYWOOD! ! Fetiţa Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt a început tratamentul pentru SCHIMBAREA de sex ! Vestea face înconjurul lumii!

Distribuie!by Vestea că fiica biologică a Angelinei şi a lui Brad Pitt a început tratamentul pentru schimbarea de sex face înconjurul lumii! Conform publicaţiei La Vanguardia, Shiloh şi-a ales deja un nume nou. Zvonurile cum că Shiloh, în vârstă de 11 de ani, îşi doreşte să fie băieţel au apărut cu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Vestea că fiica biologică a Angelinei şi a lui Brad Pitt a început tratamentul pentru schimbarea de sex face înconjurul lumii! Conform publicaţiei La Vanguardia, Shiloh şi-a ales deja un nume nou.

Zvonurile cum că Shiloh, în vârstă de 11 de ani, îşi doreşte să fie băieţel au apărut cu ani în urmă, copila alegând mereu să se îmbrace în haine masculine, ba chiar a fost mereu atrasă de sporturile pentru bărbaţi. De curând, însă, s-a aflat că fiica celebrilor actori a şi început un tratament hormonal pentru schimbarea de sex ce va urma. 


Conform specialiştilor, datorită medicamentelor, trăsăturile feminine vor începe să se estompeze urmând ca în viitorul apropiat să aibă loc şi operaţia. 

Presa din străinătate subliniază faptul că atât Angelina Jolie, cât şi Brad Pitt au susţinut-o pe Shiloh, care în curând se va numi John sau Peter.


 

loading...

 SURSA: http://frip.ro/soc-la-hollywood-fetita-angelinei-jolie-si-a-lui-brad-pitt-a-inceput-tratamentul-pentru-schimbarea-de-sex-vestea-face-inconjurul-lumii/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite