SOC: Motivul pentru care vin atatia musulmani in Europa sta scris in Coran, versetul IX: după ce lunile sacre vor trece, Ramadan, omorâți infidelii, acolo unde îi găsiți, combateți-i pe cei care nu cred în Allah.

Distribuie!by Indonezia are o populație de peste două sute de milioane de locuitori. 90% dintre aceștia sunt musulmani. Indonezia este țara cu cei mai mulți musulmani. Până în secolul al XV-lea, Indonezia avea ca unică religie pe cea indo-buddhistă. De câțiva ani, grupurile radicale musulmane s-au mărit ca număr și au […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Indonezia are o populație de peste două sute de milioane de locuitori. 90% dintre aceștia sunt musulmani. Indonezia este țara cu cei mai mulți musulmani. Până în secolul al XV-lea, Indonezia avea ca unică religie pe cea indo-buddhistă.

De câțiva ani, grupurile radicale musulmane s-au mărit ca număr și au devenit mai puternice și mai influente, chiar și în viața politică a Indoneziei, în detrimentul minorităților chineze și creștine.


Istoric vorbind, islamul a apărut în secolul al VII-lea, în Arabia, odată cu profetul Mahomed. La o sută de ani, de la moartea lui Mahomed, un mare imperiu islamic se formează, de la Atlantic, până în Asia Centrală. Războaiele interne au dus la destrămarea marelui imperiu.

Începând cu secolul al XX-lea, islamul, ca religie, se implică tot mai mult în activitatea politică, în unele cazuri, islamul transformându-se într-o adevărată instituție socială, politică, militară. Înainte de Mahomed, Arabia era populată de triburi nomade, care trăiau în apropierea oazelor din deșert și erau politeiști.


Mecca era un centru religios pentru aceste religii diverse. Mahomed se naște în anul 570 e.n., la Mecca. Fiind orfan, el este crescut de către bunicul său, iar mai târziu, de către un unchi. La vârsta de 25 de ani, se căsătorește cu o văduvă de 40 de ani, foarte bogată.

În anul 610, arhanghelul Gabriel îi apare în grota Hira. Se produce revelația, moment după care, Mahomed transmite mesajul lui Allah, pe care i l-a dat Gabriel. Mahomed va forma un grup de credincioși numiți musulmani.

Musulman înseamnă cel care se dăruiește de bună voie lui Allah. Populația din Mecca începe persecuția împotriva acestui grup. Mahomed, împreună cu acoliții săi, sunt obligați să se mute în Medina. În anul 632, Mahomed moare. După moartea sa, patru califi se succed la conducerea Medinei. Este o perioadă de expansiune a islamului.

Citeste si:  Sumerul: Misterul originii limbii, coborârea zeilor din rai şi crearea omului nou

În anul 635, musulmanii cuceresc Siria, apoi Egiptul, Armenia, Africa de Nord. Până în anul 637, afganii erau budişti. După invazia musulmanilor, buddhismul a fost înlăturat cu islamul.

loading...

Filosoful, Rene Girard, a făcut un studiu cu privire la cele mai importante religii. Islamul începe cu Mahomed, care, la vârsta de 40 de ani, are o revelație, întâlnirea cu arhanghelul Gabriel.

El va recita mesajul transmis de Gabriel. De aici provine și numele de Coran. Quran, înseamnă recitare.
Două secole au fost necesare, până când, Coranul a fost scris. Pentru musulmani, Coranul înseamnă veșnicia, sacralitatea. Coranul este un text care nu poate fi contestat.

Spre deosebire de Biblie, care a ridicat multe controverse, în islam nu au fost acceptate și nici posibile astfel de discuții. Coranul este intangibil. Odată cu exilul lui Mahomed, Medina devine locul cel mai important al islamismului, de unde Mahomed va începe cucerirea și revanșa fața de Mecca și populația acesteia, care îl umiliseră.

O armată de 10000 de musulmani va porni să cucerească lumea și să instaureze islamul. Violența și vărsarea de sânge au dat roade. Foarte rapid, zone întregi cu populații creștine, evreiești, vor fi asimilate și convertite la islam.

coran

Versetul IX din Coran, după ce lunile sacre vor trece, Ramadan, omorâți infidelii, acolo unde îi găsiți,… combateți-i pe cei care nu cred în Allah.

 

http://www.efemeride.ro/coranul-si-instigarea-la-violenta-in-numele-religiei

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite