SOC pentru ROMANII plecati in STRAINATATE ! Statul le va IMPOZITA 24% din salariu iar cei ce muncesc la NEGRU sunt obligatii sa se intoarca in tara ! Lege data pe 01.07.2016

Distribuie!by Soc pentru toti romanii din strainatate ! Senatul a adoptat o noua lege care ii obliga pe cei ce muncesc in strainatate sa plateasca impozit statului roman , pe langa cel care il platesc statului in care lucreaza , 24% din salariu pe care il obtin ! Mai mult de atat […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Soc pentru toti romanii din strainatate ! Senatul a adoptat o noua lege care ii obliga pe cei ce muncesc in strainatate sa plateasca impozit statului roman , pe langa cel care il platesc statului in care lucreaza , 24% din salariu pe care il obtin !
Mai mult de atat cei care lucreaza in alte tari decat Romania , fie in UE sau in afara ei , la NEGRU (fara acte doveditoare) , sunt obligati sa se intoarca in tara daca nu risca sa fie expulzati obligatoriu deoarece nu aduc nici-un beneficiu tarii !
Aceasta LEGE a facut ca toti romanii plecati din tara sa se enerveze si deja acestia discuta despre mari proteste la adresa conducerii tarii !
Pentru a ajuta la anularea sau modificarea acestei legii sunt rugati sa DISTRIBUIE acest articol pentru a afla cat mai multi ROMANII DIN STRAINATATE ! 
http://stavarache-george.blogspot.ro/2016/07/soc-pentru-romanii-plecati-in.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite