SOCANT! Drepturile sexuale ale musulmanilor asupra femeilor crestine

Distribuie!by Înainte să o violeze pe fetiţa ne-musulmană de 12 ani, luptătorul statului islamic îi explică acesteia că ceea ce va face el nu este un păcat. Deoarece adolescenta practică o altă religie decât islamul, el continuă să-i spună că Coranul nu numai că îi dă dreptul să o violeze, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Înainte să o violeze pe fetiţa ne-musulmană de 12 ani, luptătorul statului islamic îi explică acesteia că ceea ce va face el nu este un păcat. Deoarece adolescenta practică o altă religie decât islamul, el continuă să-i spună că Coranul nu numai că îi dă dreptul să o violeze, dar îl şi încurajează să o facă. 

Îi leagă mâinile şi îi pune un căluş în gură. Apoi se aşează în genunchi, lângă pat şi se roagă înainte de a o viola. Când totul ia sfârşit se roagă din nou încununându-şi violul cu acte de devoţiune religioasă.


Îi repetam neîncetat să se oprească pentru că mă doare, „vă rog, opriţi-vă” … El mi-a spus însă că după Coran îi este permis să violeze o necredincioasă şi că vilonându-mă se apropie de Allah.

Pakistan


Trei fete creştine se reîntorc acasă pe jos, după o zi de muncă grea, când sunt acostate de patru musulmanibogaţi şi alcolizaţi. Le strigau comentarii sugestive şi obscene şi le hărţuiau chemându-le să urce în maşină ca să facă o plimbare şi să se amuze un pic. Pentru că tinerele le-au refuzat avansurile, bărbaţii furioşi au intrat cu maşina în ele strigând: Cum îndrăzniţi să ne refuzaţi, fete dreştine destinate doar satisfacerii plăcerilor bărbaţilor musulmani? Rezultatul: una dintre fete moartă pe loc, celelalte două grav rănite.

Europa

loading...

Dacă astfel de întâmplări erau în trecut rezervate doar pentru ţările islamice şi pentru zonele controlate de Statul islamic, astăzi ele sunt chiar mai frecvente în Occident şi mai cu seamă în Europa. Germania, liderul economic şi politic european, a devenit şi liderul violurilor şi hărţuielilor femeilor indigene de către musulmani.

SOCANT! Drepturile sexuale ale musulmanilor asupra femeilor crestine

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

6 motive pentru care Cartea Lui Enoh a fost scoasa din Biblie
Ce surprize mai pregătește UE: PRIVATIZAREA APEI motivul unui nou război între OAMENI și CORPORAȚII. De data aceasta, STATUL de a cui parte va fi?
Obama hotaraste-te ori esti crestin ori nu? ( Despre Iisus, Lady Gaga si homosexuali) Calculul anilor in Biblie Invingerea ultimilor arieni, ostrogotii de catre Biserica Catolica Desfiintarea Vaticanului de catre Napoleon, paralela din Biblie Descrierea 'minunilor" savarsite de "Bestia" din Biblie Profetii falsi despre care s-a facut avertizarea Presupusele "aparitii' ale Fecioarei Maria Seriale TV/Reclame care folosesc tehnologia de a emite sunete la distanta direct in creierul uman HAARP- controlul mental prin unde de radio frecventa Radierea amabsadelor cu unde joase ( s-a intamplat si in Bucuresti la ambasada franceza-2010) Energia frecventelor radio RF Energy ca arma de manipulare a mintii. Sosirile - episodul 51
25.000.000 de avorturi în ultimii 50 de ani şi 18.000.000 în ultimii 25!
James Worson, atletul britanic care s-a evaporat în fața prietenilor săi
Imnul Uniunii Europene închinat lui LUCIFER
Femeia vazuta de parintele Arsenie Papacioc
Din cauza avionului disparut se vor implementa pasapoarte BIOMETRICE
Cleopa despre intalnirea cu extratereştri: „Am văzut o lumină mare şi, în lumină, o maşină de alamă cu multe roţi“
Povestea călătorului dintr-o altă dimensiune, apărut brusc pe aeroportul din Tokyo. Omul venea din TAURED
Tamaduirea patimii maniei |duhul maniei avand lacas in noi, nu vom mai putea deveni templu al Duhului Sfant!!!
Cele mai nocive marci de ciocolata din Romania
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite