SOCANT:Dezvaluirile Arizonei Wilder despre cativa membri ai casei regale

Distribuie!by Arizona ne-a povestit că a oficiat ritualuri satanice la Glamis Castle din Tayside, Scoţia, reşedinţa în care a copilărit regina-mamă, care deţine şi astăzi această proprietate, şi la Balmoral, reşedinţa scoţiană a reginei. Ne-a explicat că obsesia Frăţiei pentru Scoţia are legătură cu numeroasele intrări subterane care există aici […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Arizona ne-a povestit că a oficiat ritualuri satanice la Glamis Castle din Tayside, Scoţia, reşedinţa în care a copilărit regina-mamă, care deţine şi astăzi această proprietate, şi la Balmoral, reşedinţa scoţiană a reginei. Ne-a explicat că obsesia Frăţiei pentru Scoţia are legătură cu numeroasele intrări subterane care există aici şi care fac legătura cu interiorul pământului, locul în care trăiesc majoritatea reptilienilor. Castelul Glamis este construit pe locul unei foste loji de vânătoare a familiei regale din secolul XI, clădirea actuală datând din anul 1687. Castelul este menţionat inclusiv în Macbeth, opera lui „Shakespeare”. Arizona ne-a mai spus că regina, prinţul Philip, prinţul Charles şi prinţesa Anne sunt întotdeauna prezenţi la aceste ritualuri, la fel ca şi iubita lui Charles, Camilla Parker-Bowles.
Regina-mamă: „Este rece, rece, rece, o persoană foarte neplăcută. Nimeni nu are încredere în ea. Numele unuia dintre altare (programe de control al minţii) este dat după numele ei. Este numită Regina Neagră. Am văzut-o personal sacrificând oameni. Îmi amintesc o scenă în care a implantat un cuţit în rectul unei persoane, într-o noapte în care au fost sacrificaţi doi băieţi. Unul era în vârstă de 13 ani, iar celălalt de 18 ani. Deşi pare o bătrânică fragilă, este departe de aşa ceva. Când îşi schimbă forma, se schimbă într-o reptilă foarte înaltă şi puternică. Unii dintre ei sunt atât de puternici încât pot sfâşia o inimă. Atunci când îşi schimbă forma, toţi cresc cu cel puţin un metru în înălţime”. [exact ce a afirmat doamna care l-a văzut pe Edward Heath schimbându-şi forma] Regina: „Am văzut-o sacrificând oameni, mâncând din trupul lor şi bându-le sângele. Odată, a devenit atât de excitată de mirosul sângelui încât nu a mai tăiat gâtul victimei de la stânga la dreapta, conform ritualului obişnuit, ci a înnebunit pur şi simplu, înjunghind-o de nenumărate ori cu pumnalul, după ce şi-a schimbat forma într-o reptilă. Când îşi schimbă forma, devine o reptilă cu faţa lungă, aproape ca un cioc, de culoare albă. Regina-mamă arată în esenţă la fel, dar există câteva diferenţe. [Această descriere corespunde multor ilustraţii ale zeilor şi „zeilor-păsări” din Egiptul antic şi nu numai]. Ea are nişte proeminenţe pe frunte, iar ochii ei sunt de o răutate înspăimântătoare. Este extrem de agresivă”. Prinţul Charles: „L-am văzut schimbându-şi forma într-un reptilian şi făcând aceleaşi lucruri ca şi regina. L-am văzut sacrificând copii. Există o mare rivalitate între ei legată de părţile corpului pe care le vor mânca şi de cel care are dreptul să absoarbă ultima respiraţie a victimei, furându-i astfel sufletul. Ştiu sigur că Andrew obişnuieşte să participe de asemenea la ritualuri, la fel ca şi prinţul Philip şi sora lui Charles [Anne], dar nu au participat pe vremea când eram eu acolo. Când Andrew îşi schimbă forma, arată mai mult ca o şopârlă decât ca un om. Între toţi reptilienii, cei mai răi sunt cei din familia regală, cărora le place să ucidă, să facă sacrificii umane şi să mănânce carnea victimelor lor. Nu le pasă dacă sunt văzuţi la aceste ritualuri, ba chiar le place să arate cine sunt în realitate. La urma urmei, cine poate povesti asemenea lucruri fără să fie crezut nebun? Ei ştiu că acesta este dreptul lor prin naştere şi se bucură la nebunie de el”.
Deloc întâmplător, termenul de „înşelare/amăgire (n.n. hoodwink în original)” este definit astfel de istoricul dr. Albert MacKey, francmason de grad 33 şi cel mai important istoric al francmasoneriei din secolul XIX, în lucrarea sa, Enciclopedia francmasoneriei: „Simbol al secretului, tăcerii şi întunericului în care trebuie păstrate misterele artei noastre de privirile nevrednice ale profanilor”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite